Ovo sam vam htjela kao vijest donijeti kad tamo vi informirane. Uff ya...baš imam kasno paljenje... Neyse....htjedoh pitati: što ćete sad? Što ćete s drugim brkom? Neće li prvi brko biti ljubomoran?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 pet 22 kol 2014, 20:55
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sub 23 kol 2014, 12:04
Prijevod trailera ( zahvaljujući KFES)
The song Sensiz Saadet Neymiş starts playing...
SAFİYE: Ayyyy Nazif... They suit each other so much. My daughter Feride is like an angel. She became quite a beautiful bride. NAZİF: You too were like this when we married, my Safiye. Your cheeks became scarlet red like the poppy, and delicate too. KÜÇÜK NAZİF: Grandfather, if you could tell my Karadayı to let me dance with the bride just a little bit...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti 3 sub 23 kol 2014, 15:03
Ja razumila da joj stavlja prsten u ruku,ali ga ona ponovo ostavlja na stolu,doista njen lik nije njega dostojan.Što bi bilo da se udala za njega a kasnije bila eksplozija,bi li se rastavila?!koliko puta tuki mora dokazivat da su ozbiljno ugroženi?!Kako bi uopće mogao živiti s tako glupom ženom!?FERIDE APTAL!
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
Ja razumila da joj stavlja prsten u ruku,ali ga ona ponovo ostavlja na stolu,doista njen lik nije njega dostojan.Što bi bilo da se udala za njega a kasnije bila eksplozija,bi li se rastavila?!koliko puta tuki mora dokazivat da su ozbiljno ugroženi?!Kako bi uopće mogao živiti s tako glupom ženom!?FERIDE APTAL!
Mislim da joj vraća prsten, simbolično joj vraća "život" i želi da ona nastavi bez njega , koji je sada kriminalac. Jako zgodan kriminalac.
What Mahir recites is a poem by Yılmaz Güney "Canım Sevdiğim Yüreğim"...
MAHİR: Those walls are not enough to separate us, know this... Those bars, those iron gates, that atmosphere, believe it. If I am sometimes powerful as punch that demolishes, and sometimes powerless like a sparrow, There is a reason why...
My love, beautiful days pass through hard stops. The individual accumulates drop by drop. Drop by drop, my love... One day, we will flee into life. Walls will fall to pieces, and all the doors will open up, know this. Now, my heart is you... It beats you all the time... And again, drop by drop, You are accumulating inside me.