Nisam razumjela, pišu li da je on iznajmio sada jahtu ili je gost na jahti, što više vjerujem ??
A gleee!!!! sada ...
Beril Catay se jučer kupala ovdje ( crna točka , Kum beach , valjda je sa mužem, na jahti ) KK je u Istanbulu , a jadnanebila na lila točki ( iako piše da je na Kum beach )
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 07 srp 2013, 11:11
Nikako da skužim je li ova cura pali upaljač ili kakvu krijesnicu. Krijesnica mi je nekako znakovita ....koja mu ih ne bi palila...?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 07 srp 2013, 11:21
adan je napisao/la:
Nove mudantice ... siroče moje, niakko na zelenu granu..uvijek nešto mora ...a on je tako uživao u margareticama ... priznajem, i ja ....
Nove mudantice ... siroče moje, niakko na zelenu granu..uvijek nešto mora ...a on je tako uživao u margareticama ... priznajem, i ja .... [You must be registered and logged in to see this link.]
Is not this is not his niece?
Noooo .. is not!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 07 srp 2013, 11:33
...ma ne bi me čudilo da jadnanebila prati svaki pokret...kao i do sada... ...samo...on je na pučini...a ona na zemlji... ...kao i prije...nikako doprijeti do njega!!!! ...ili ona kasni...:didi7: ...ili je on nedostižan...za nju....
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 07 srp 2013, 11:39
But after her and with what that guy he was in the spring of Marmaris ... they still had baby
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 5 KI ned 07 srp 2013, 11:46
...I guess you are saying that...that two women are the same????
...if that girl, on the pic is the same...as the girl in the video... ...then...that´s Burak´s wife...his cousins/managers wife...