| Novosti 5 KI | |
|
+14Maki samani adan ASTERVANDER The Queen melodija S.N.O.B1 Kenan :) Tessa dolcevita026 bes ni Amra honeybunny kikule81 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 22:34 | |
| - Amra je napisao/la:
- Nemamo. Nestala i s naše teme......
Nismo je fotkali ... ufff... nestao nam dokazni materijal ...:didi7: - Maki je napisao/la:
A kakva tabelica? .... Luda ja! Dokona, tražila njene profile Postala je danas fotku , za koju ne znamo od kada je , imala je u ruci tabelicu sa natpisom : tu su lezbijke ! I na fotki , onako oblizuje se onom jezičinom... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 30 srp 2013, 22:44; ukupno mijenjano 4 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 22:34 | |
| Ah, a ona fanica Etab Mohamed...a baš je stvarno fanica....i mi smo zaista male bebe, ma kakve male bebe, fetusi naspram nje.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 22:35 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Nemamo. Nestala i s naše teme......
Nismo je fotkali ... ufff... nestao nam dokazni materijal ...:didi7: Pa ja sam stavila ali kako je ona pobrisala tako je nestala..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 22:40 | |
| ... a kakava je to bila slikica sa tabelicom, nisam u toku, nisam je vidjela | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 22:42 | |
| Adančice! Amričak, misliš zbog ovog? etab mohamed yup she's so sexy but u look like boys ..u aren't sexy atall hony2 _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; uto 30 srp 2013, 22:45; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 22:43 | |
| - Maki je napisao/la:
A kakva tabelica? .... Luda ja! Dokona, tražila njene profile Postala je danas fotku , za koju ne znamo od kada je , imala je u ruci tabelicu sa natpisom : tu su lezbijke ! I na fotki , onako oblizuje se onom jezičinom... [You must be registered and logged in to see this image.] - Amra je napisao/la:
Pa ja sam stavila ali kako je ona pobrisala tako je nestala..... Pa da , nisi fotkala, samo postavila ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 22:51 | |
| Kako ne vidite fotku s tablicom. Ja ju vidim ili ima neka druga? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 22:56 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Kako ne vidite fotku s tablicom. Ja ju vidim ili ima neka druga?
Brzo, fotkaj ju i postaj.... Adančika....bila sam lijena spremiti pa ju onda stavljati. Drugi put ću biti pametnija. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 22:58 | |
| - Maki je napisao/la:
- Adančice!
Amričak, misliš zbog ovog? etab mohamed yup she's so sexy but u look like boys ..u aren't sexy atall hony2 Da Maki. Ova ženska je superfanica i baš je Bebu dobro oprala. Nije trebala ali kad razmisliš nije ni Beba za sebe trebala reći da je sexy. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 23:01 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Kako ne vidite fotku s tablicom. Ja ju vidim ili ima neka druga?
Kako vidiš? Brzo fotkaj .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 23:03 | |
| Ja ne vidim fotku s tablicom ali sam primetila ko lajkuje .... mora da je ona bila "kuma" ovoj vezi.... ili ... [You must be registered and logged in to see this image.] - Amra je napisao/la:
- Ova ženska je superfanica i baš je Bebu dobro oprala. Nije trebala ali kad razmisliš nije ni Beba za sebe trebala reći da je sexy.
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 23:10 | |
| A ovo: [You must be registered and logged in to see this image.]Dakle, na fotku od 27.7. ( što je ono ovdje pisalo, nešto o gaćama ??) KK komentira prije 8 sati i kaže: Ulan seninle tanıstıgımız tarihi dövmeli seso yaZıcam Otprilike: Napišite tetovirano , od kada sam te upoznala, tako **beno _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 23:13 | |
| Je l' mislite na ovu sa tablicom? Amra ju je postavila danas.. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 23:14 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Je l' mislite na ovu sa tablicom?
Amra ju je postavila danas..
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Da, da...tu ja vidim. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 23:16 | |
| - adan je napisao/la:
- A ovo:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Dakle, na fotku od 27.7. ( što je ono ovdje pisalo, nešto o gaćama ??)
KK komentira prije 8 sati i kaže:
Ulan seninle tanıstıgımız tarihi dövmeli seso yaZıcam
Otprilike:
Napišite tetovirano , od kada sam te upoznala, tako **beno Jako me zanima taj tekst s gaćama. Bilo bi dobro kada bi imale stručni prijevod. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 23:22 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Kenan :) je napisao/la:
- Je l' mislite na ovu sa tablicom?
Amra ju je postavila danas..
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Da, da...tu ja vidim. Ti bokca Tesičice...kod tebe u ravnici bolja veza...ja ništa ne vidim.... ------- [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 5 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 5 KI | |
|