| Novosti 5 KI | |
|
+14Maki samani adan ASTERVANDER The Queen melodija S.N.O.B1 Kenan :) Tessa dolcevita026 bes ni Amra honeybunny kikule81 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 01:10 | |
| Hvala! Jednom recju- ozbiljni slucajevi! | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 08:38 | |
| :didi7: Beren Saat left betveen two Kenan... [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 11:17 | |
| | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 11:59 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 12:38 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 12:40 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 13:52 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 14:41 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 14:52 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Nova ili..?
[You must be registered and logged in to see this link.] da, a vo poslednive 20 minuti celo vreme postira sliki, no ne mozam da se zamaram, zosto stvarno e zabegana .....
Zadnja promjena: kikule81; uto 30 srp 2013, 15:11; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 15:06 | |
| Bože, što je meni ona ogavna.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 15:14 | |
| Zanimljivo, zadnja fotka je kao postana iz Rima. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 16:29 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 16:30 | |
| Dakle... sve je ovih zadnjih dana njena igra ... sigurna sam ... iskrcana je još onog dana , kad je počela napadno i učestalo postati fotke ... Danas je stigla na Fiumicino, Rim... sigurna sam, prije toga je svratila u Istanbul !!! Ove jutarnje , odvratne i provocirajuće fotke su mu zadnji udarac . Mislim da su one, kao i ove zadnjih 2-3 dana inat i uzvraćanje ... ( nastale su ranije, a postane sa te lokacije kad je već stigla na Fiumicino ! Dakle, sve je jasno po pitanju autentičnosti lokacija !) Ona neće to damski, kao jadnanebila !! Da , i ja mislim da je on otišao za Ankaru, jer se približava Bajram ( 8.8. ) ! ____________________________ Zadnja fotka, sa aerodroma, sa njenim komentarom: that s the beauty sexy face and short hair style A netko joj odgovara : totosm 12 minutes ago yup she's so sexy but u look like boys ..u aren't sexy atall __________________________________ Edit:Istovremeno sa pojavljivanjem najnovijih fotki, jadnanebila ima komentar na svom profilu ! Nemojte sumnjati, redovno prati KK kao i mi i ovo je sigurno njen komentar na KK ... :didi7: Kucuk hatalarin biraz otesinde duran sey basaridir... Ili: Udaljavanje od malih pogrešaka, čini nas uspješnijima ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 30 srp 2013, 16:48; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 16:38 | |
| .... baš mi je ogavna i gadljiva s ovakvim fotkama (je li to ona sama sebe slika) a naročito sa napućenim usnama koje su mi odvratne i bez toga, prave djevojke to ne rade .... nije im takvo razvratno ponašanje potrebno da bi bile zapažene, da bi izašle iz animusa, takva pozornost im nije potrebna ... kakva je ona manekenka, model ili šta već a za koju niko ne zna, vjerovatno manekenka u svojoj kući ili sokaku.... .... samo se jedno pitam, stvarno šta se to dešava sa Muškićem, zar mu to sve imponira da sa takvima može biti ..... pogledali on takve fotografije kada ohladi glavu, zar mu se takva jadna i bijedna ''ljubavna veza'' nije ogadila sa OA, a još pravi reprizu i ovog ljeta samo sa drugom spodobom, takve svako može imati ..... ma vidi li on šta radi, kako se sam izlaže ''žutoj štampi'' a ljuti se na novinare, njemu ama baš ne treba takav publicitet .... ... PROGLEDAJ BEBE, OPAMETI SE uživaj Ti u životu ali budi gospodin i dosljedan i u tome i ostavi lijep dojam na javnost, a podrška javnosti u vašem pozivu je i tekako bitna ..... .... ovu treba poslati u neki ludi cirkus koji posjećuju ''nemoralne osobe'' pa neka se tamo pući i goliša koliko joj volja .... ..... definitivno sam razočarana u KI :lutijena: zaista ga obožavam kao glumca, ali sve mi više nakon ovoga njegov lik šarmatnog i harizmatičnog dečka i ''dobrog maminog sina'' pa i gospodina biljedi (izgleda Ezel je neponovljiv), .... znam da je to njegov privatni život ali što ga sa takvim ''likovima'' pokazuje javno pogotovo on koji ne voli kao iznositi u javnost, koji je nekoliko puta izjavljivao koji tip žene ga privlači (ajme meni jedno priča drugo radi), ipak mora malo pripaziti i na to jer i time sam o sebi gradi mišljenje i pokazuje ko je i kakav je (ne bi željela da je po onoj narodnoj - skim si takav si) | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 16:39 | |
| - adan je napisao/la:
- Dakle... sve je ovih zadnjih dana njena igra ... sigurna sam ... iskrcana je još onog dana , kad je počela napadno i učestalo postati fotke ...
Danas je stigla na Fiumicino, Rim... sigurna sam, prije toga je svratila u Istanbul !!!
Ove jutarnje , odvratne i provocirajuće fotke su mu zadnji udarac . Mislim da su one, kao i ove zadnjih 2-3 dana inat i uzvraćanje ...
Ona neće to damski, kao jadnanebila !!
Da , i ja mislim da je on otišao za Ankaru, jer se približava Bajram ( 8.8. ) !
totosm 12 minutes ago yup she's so sexy but u look like boys ..u aren't sexy atall
Sve se slazem! A neko joj je dobro odgovorio | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 17:04 | |
| Usput, ne znači da su prekinuli ... Odlazak u Rim može značiti da ima obaveze , ali ... možda će zajedno u Rimu provesti Bajram ... ...ona je tamo bila, možda ga je nagovorila da idu zajedno .. Iako ovo sve sa fotkama ( postati fotku sa natpisom " tu su lezbijke " , a biti sa njim u društvu i vezi ... ??? ) , dosađivanjem, učestalim boravkom na instagramu djeluje obećivajuće... pitam se, što bi ona sada radila u Rimu , ako nije išla sa njim ??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 17:23 | |
| - adan je napisao/la:
- Usput, ne znači da su prekinuli ...
Odlazak u Rim može značiti da ima obaveze , ali ... možda će zajedno u Rimu provesti Bajram ... ...ona je tamo bila, možda ga je nagovorila da idu zajedno ..
Iako ovo sve sa fotkama ( postati fotku sa natpisom " tu su lezbijke " , a biti sa njim u društvu i vezi ... ??? ) , dosađivanjem, učestalim boravkom na instagramu djeluje obećivajuće... pitam se, što bi ona sada radila u Rimu , ako nije išla sa njim ??? Možda opet neka radionica, a možda je i s njim. Jednom je rekao da voli Rim, ukoliko se dobro sjećam. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 17:54 | |
| Ono sto me zbunjuje- sto je na onoj slici sa drugaricama lokacija- Bozburun? | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 19:14 | |
| I wonder if anyone else noticed but us here this "conversation" in instagram :didi7: | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 19:55 | |
| Em su joj ta usta pregolema, a još ih non-stop pući. Nos joj krajnje ružan. A zašto na to malo lice nosi ogromne naočale i još ih smješta na vrh nosa...... I....jel to ona u Istanbulu...? I stavila manje naočale. I šta joj je s vratom. Jel ju to Bebe rukama umjesto onom Kenan :) pljucom zbog uslikavanja i postanja? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 20:29 | |
| - Amra je napisao/la:
- Em su joj ta usta pregolema, a još ih non-stop pući.
Nos joj krajnje ružan. A zašto na to malo lice nosi ogromne naočale i još ih smješta na vrh nosa......
I....jel to ona u Istanbulu...? I stavila manje naočale. I šta joj je s vratom. Jel ju to Bebe rukama umjesto onom Kenan :) pljucom zbog uslikavanja i postanja? [You must be registered and logged in to see this link.] Ovo bi mogla biti stara fotka, ali bi mogla biti i međustanica ( Istanbul) prije Rima.... iako mi njena kosa djeluje predugačko... Sva je na naopako, ali ta glava , ogromna, daje joj dojam nezgrapnosti, defektnosti ... a i u glavu djeluje tako , nakon što joj vidiš fotke i komentare !!! ( nadam se da ne zvučim uvredljivo, ne bi željela, ali zaista .. kakve su joj to narcisoidno , egzibicionistički vulgarne fotke ?? ) Poprilično prostači . Meni je ona gadljiva sa ovom jezičinom, stalno je plazi i vulgarno ističe... da ne znam , rekla bi da je današnjom tabelicom priznala urbi et orbi !! A što ja to znam ??? Bes ni , vide to svi , naravno ... vidi i Bebe .... ili ne mari ili je već učinio potrebno !!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 20:32 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Ono sto me zbunjuje- sto je na onoj slici sa drugaricama lokacija- Bozburun?
Neka te ne buni. Samo dokazuje da se lokacijama može manipulirati A sve 3-4 fotke , od one na plaži u Bozburnu do one u Rimu su postane u roku jednog sata .... Edit : Oups... upravo je nestala fotkica sa tabelicom .... .. ali mi je imamo , zar ne ??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 22:21 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; uto 30 srp 2013, 22:37; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 5 KI uto 30 srp 2013, 22:31 | |
| Nemamo. Nestala i s naše teme...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 5 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 5 KI | |
|