| Novosti 6 KI | |
|
+14Pesimisticna Lutijena dianakara1970 honeybunny melodija bes ni kikule81 S.N.O.B1 ASTERVANDER Maki Tessa Amra Kenan :) adan 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 20:54 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
-
- Citat :
- Kenan İmirzalıoğlu blood and hair sample is sent to the Forensic Medicine Institution for the transaction to be sent later learned.
[You must be registered and logged in to see this link.] Aha, sumnja na konzumaciju nečeg jačeg od marice, kokain vjerojatno, on ostaje u kosi i 3 tjedna , čini mi se..... potrajati će, dok dođe nalaz ! ...kokain i heroin su vidljivi u uzorcima kose i po nekoliko mjeseci...čak i do 1 godine...ovisno o tome koliko se često osoba šiša i koliko često konzumira opojne droge... ...u trenutku kad su uzimali uzorak kose...nisu imali nalaze krvi...dakle...nije postojala realna sumnja već je to očito bio standardni postupak... ...mislim da će te stvari imati prioritet tako da se neće dugo čekati nalaz... ...ali nije mi jasno...što će time dobiti?!?!?! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 20:56 | |
| - bes ni je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
-
- Citat :
- Kenan İmirzalıoğlu blood and hair sample is sent to the Forensic Medicine Institution for the transaction to be sent later learned.
[You must be registered and logged in to see this link.] Aha, sumnja na konzumaciju nečeg jačeg od marice, kokain vjerojatno, on ostaje u kosi i 3 tjedna , čini mi se..... potrajati će, dok dođe nalaz ! I am very afraid - what if the answer is + ...pa što onda???? ...sumnjam da je ovisnik...možda povremeno nešto zafrula...ali to je to... ...mi ćemo ga i dalje voljeti... ...to ne znači da podržavam konzumaciju ičega sličnog... ...ali odrastao je čovjek... ...sam bira... ...i sam odgovara za počinjeno... ...voljet ćemo ga kao i prije... ...zato što je dobar glumac...yes ...zato što dobro izgleda... ...zato što je vrijedan svega toga... ...zato jer je on naš Ljepotančić!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 21:00 | |
| | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 21:01 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...kokain i heroin su vidljivi u uzorcima kose i po nekoliko mjeseci...čak i do 1 godine...ovisno o tome koliko se često osoba šiša i koliko često konzumira opojne droge...
...u trenutku kad su uzimali uzorak kose...nisu imali nalaze krvi...dakle...nije postojala realna sumnja već je to očito bio standardni postupak...
...mislim da će te stvari imati prioritet tako da se neće dugo čekati nalaz...
...ali nije mi jasno...što će time dobiti?!?!?! Nemaju druge dokaze, eto što je!! Zato im trebaju nalazi, da dokažu konzumaciju!! Koja , sama po sebi nije kažnjiva, šalju ih na liejčenje !! Neki diler , usran od straha, naveo sva ta imena, kupuje vrijeme !!! .. prisluškivanje telefonskih razgovora ( to mi je strašno smiješno!!! ) ni nije dokaz, nego trag ... ako su naručivali u šiframa, kako će im dokazati.. a još ako nisu ništa našli kod njih ... Zato im trebaju uzorci i nalazi . Bez toga ne mogu ih uopće povezati . _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 21:05 | |
| - adan je napisao/la:
Nemaju druge dokaze, eto što je!! Zato im trebaju nalazi, da dokažu konzumaciju!! Koja , sama po sebi nije kažnjiva, šalju ih na liječenje !! Neki diler , usran od straha, naveo sva ta imena, kupuje vrijeme !!!
.. prisluškivanje telefonskih razgovora ( to mi je strašno smiješno!!! ) ni nije dokaz, nego trag ... ako su naručivali u šiframa, kako će im dokazati.. a još ako nisu ništa našli kod njih ...
Zato im trebaju uzorci i nalazi . Bez toga ne mogu ih uopće povezati . ...na liječenje se šalju samo ovisnici koji počine kaznena djela pod utjecajem droga... ...ako je kupovina droge u Turskoj kazneno djelo...kao što je i kod nas... ...onda razumijem zašto... ...a za sve drugo trebaju dokaze... ...sumnjam da nisu ništa uspjeli dokazati prisluškivanjem i praćenjem transakcija... ...zato me to i brine... ...morali su nadgledati kupoprodaju...tako to ide... ...a ako su tu vidjeli i našeg Ljepotančića... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 21:11 | |
...pa što onda???? ...sumnjam da je ovisnik...možda povremeno nešto zafrula...ali to je to... ...mi ćemo ga i dalje voljeti...
...to ne znači da podržavam konzumaciju ičega sličnog... ...ali odrastao je čovjek... ...sam bira... ...i sam odgovara za počinjeno...
...voljet ćemo ga kao i prije... ...zato što je dobar glumac...yes ...zato što dobro izgleda... ...zato što je vrijedan svega toga... ...zato jer je on naš Ljepotančić!!!!!! Može biti poslan na liječenje, odvikavanje ...tako kažu ... Honeyčice, potpisujem od A-Žnj ... eto, i ja ću mu zažmiriti , iako ne odobravam, ne odobravam... Zašto !!!??? Zato jer sam uvjerena da nema ništa s tim.. možda koji šnjof i to je to ... ma ni to !!!! Ne vjerujem !!! Ni ne puši više .... .. i dalje mi je napet, i danas na fotkama .. Mi se tu kopamo kako doći do fotki .. treba samo obratiti se policiji ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 21:20 | |
| - adan je napisao/la:
Može biti poslan na liječenje, odvikavanje ...tako kažu ...
Honeyčice, potpisujem od A-Žnj ... eto, i ja ću mu zažmiriti , iako ne odobravam, ne odobravam...
Zašto !!!??? Zato jer sam uvjerena da nema ništa s tim.. možda koji šnjof i to je to ... ma ni to !!!! Ne vjerujem !!! Ni ne puši više ....
.. i dalje mi je napet, i danas na fotkama ..
Mi se tu kopamo kako doći do fotki .. treba samo obratiti se policiji ... ...od njih bi mogli dobiti i telefonske brojeve... ...i saznati s kim razgovara... ...je li još uvijek s KK... ...s kim se viđa... ...koliko često... ...a policajci i kažu da ih se zove za sve hitno i bitno... ...e pa mi želimo znati sve...i da HITNO je i BITNO je... ...dakle... adančice nadam se da si već pripremila i to... ...posjetu dotičnoj PP!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 21:20 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Dva dana ???? Citat : Nakon operacije, 14 kilograma marihuane, Extazy 5 kilograma, 126 grama amfetamina koji se koriste u izgradnji korijenu kanabisa i droga pilule zaplijenjeno. Izvijestio je da je jedan od osumnjičenih bio slavni drogu, osumnjičenog kuća u Cihangir Beyoglu zasadio konoplju rekao je. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 21:30 | |
| Aha ... [You must be registered and logged in to see this link.].. Eray Özbal prsten je bio prvo ime igrača. Özbal'ı nakon policiju, velik broj glumaca i pjevača, otkrila je da je posrednik za nabavu lijekova. Otrov prometa su bili izloženi. l Özbal'ın kuću u Cihangir, a 5 mršavljenja pilule droga zaplijenjena konoplju uzgaja u stakleniku. L pritišće gumb, timovi su jučer u Istanbulu, Ankari, Izmiru, Cesme, Bodrum, pretresla 60 adrese. 22 od 31 Korisnici nalaze među diler uhvaćen slavne osobe..... .... Kenan İmirzalıoğlu, članovi novinare na ulazu sjedala prolazi provjerava zdravlje "Zašto je odvedena u pritvor" pitanje "Sad ćemo saznati " odgovori _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 05 kol 2013, 21:35; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 21:30 | |
| - adan je napisao/la:
-
[You must be registered and logged in to see this link.]
Dva dana ????
Citat :
Nakon operacije, 14 kilograma marihuane, Extazy 5 kilograma, 126 grama amfetamina koji se koriste u izgradnji korijenu kanabisa i droga pilule zaplijenjeno. Izvijestio je da je jedan od osumnjičenih bio slavni drogu, osumnjičenog kuća u Cihangir Beyoglu zasadio konoplju rekao je. ...oh...pa možda je mislio da su ljubice... ...šalim se...ne mora biti da je on... ...kladim se da je većina društva iz navedenog dijela grada... ...adančice i kod nas mogu biti zadržani do 48 sati... ...pa se onda može produžiti za još 36 sati...ili pustiti doma... ...nemam pojma kako je u Turskoj... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 21:36 | |
...oh...pa možda je mislio da su ljubice...
...šalim se...ne mora biti da je on... ...kladim se da je većina društva iz navedenog dijela grada...
...adančice i kod nas mogu biti zadržani do 48 sati... ...pa se onda može produžiti za još 36 sati...ili pustiti doma...
...nemam pojma kako je u Turskoj...
Sad kad znamo da je vjerojatno rasadnik bio kod onog iz gornjeg posta , mogu malo .. Anem , rekla si da su afričke ljubičice !!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 21:47 | |
- While there is no answer, his probably will not release?
Probably not. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 21:50 | |
| ...ako ništa drugo... ...bar znamo da je na sigurnom!!!!! ...i da nije ni sa KK... ...kao i da ga jadnanebila ne može progoniti... ...eto...bar neka utjeha u sljedećih 36 sati... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 22:10 | |
- honeybunny je napisao/la:
- ...ako ništa drugo...
...bar znamo da je na sigurnom!!!!! ...i da nije ni sa KK... ...kao i da ga jadnanebila ne može progoniti...
...eto...bar neka utjeha u sljedećih 36 sati... 48 hours to spend in prison? He would go mad ... and hungry and thirsty ... ..( and without medication ... ) _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 22:17 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 22:20 | |
| ...da u pritvoru će zbilja podivljati... ...kad bi ga barem mogli vidjeti takvoga...na sekundu... ...dugo nismo... ...sam??? ...neće biti sam... ...gužva je... ...a čini mi se da se ove noći u pritvoru na Fatihu neće spavati... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 22:26 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 22:29 | |
- [You must be registered and logged in to see this image.]
...bez obzira na sve... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 22:31 | |
| ...prati li netko turske forume??? ...što oni kažu???
...ono što ja vidim je podrška svim pritvorenim facama...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 22:31 | |
| Bez obzira na sve ... Evo i podrške građana i prijatelja [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 22:35 | |
| A Beba kaže:....... (i u pravu je).... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 22:40 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 6 KI pon 05 kol 2013, 22:45 | |
| Po svemu sudeći, zajedno su , samo su Bajram trebali provesti odvojeno .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 6 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 6 KI | |
|