| Novosti 7 KI | |
|
+20sambth biljanap dolcevita026 avalon amelie The Queen Snupika Laguna Re Alone Tessa samani melodija Maki honeybunny ASTERVANDER bes ni Kenan :) S.N.O.B1 adan Amra kikule81 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 28 kol 2013, 23:23 | |
| Najlepsi.. A odelce.. | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 28 kol 2013, 23:31 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Nasla sam nesto..Kakav jeee
[You must be registered and logged in to see this link.] Najava emisije o premijeru Erdoganu , 3.9.2013. Ovo je možda i sve od njega ... Po zurici, reklo bi se, snimano ili odmah po završetku sezone ili sada skoro. ... on i njegove ruke, gestikulacije... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 28 kol 2013, 23:37 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 28 kol 2013, 23:39 | |
| U ovakvom tipu emisije mi se ipak čini da će morati govoriti u superlativima o premijeru. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 28 kol 2013, 23:48 | |
| - Tessa je napisao/la:
- U ovakvom tipu emisije mi se ipak čini da će morati govoriti u superlativima o premijeru.
Kako su ih samo posjeli u ovu fotelju... redaljka !! Teško je tu biti diplomat... baš me zanima... Yoh, te ruke, uvijek nešto rade ... show!! ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 28 kol 2013, 23:59 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Nasla sam nesto..Kakav jeee
[You must be registered and logged in to see this link.] To je to. Svi po dvije rečenice. Ostatak emisije ne moramo ni gledati.. (nažalost...) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 29 kol 2013, 08:39 | |
| I do not want to be disappointed | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 29 kol 2013, 09:32 | |
| Čini mi se da će konačan ishod gledanja emisije biti jedna serija/niz fotografija i gifića njegovih ruku...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 29 kol 2013, 11:31 | |
| | |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 29 kol 2013, 20:51 | |
| O ašiku prie 3 godine: [You must be registered and logged in to see this link.]Netko će biti tako dobar i prevesti, zar ne? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 29 kol 2013, 21:32 | |
| - The Queen je napisao/la:
- O ašiku prie 3 godine:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Netko će biti tako dobar i prevesti, zar ne? Pitat ćemo da nam ovo doslovce prevedu ..ali , ovako na prvi pogled zvuči tako ... ah, ah ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 29 kol 2013, 23:01 | |
| Je li ovo to što je izjavio ? [You must be registered and logged in to see this link.]Kenan İmirzalıoğlu’nun tanıtımdaki, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı bana geri dönüş yaptıysa ki, herhalde binlerce kişi aramıştır, bir durup düşündüm, bir utandım, oradan kendime bir ders çıkardım…” şeklindeki sözleri dikkat çekti. GT Kenan İmirzalıoğlu'nun for publicity, "the Prime Minister of the Republic of Turkey that has done me back, I suppose, thousands of people have sought a stop and I thought, a little embarrassed myself from there took a course ..." he noted was quoted as saying. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 29 kol 2013, 23:17 | |
| - The Queen je napisao/la:
- O ašiku prie 3 godine:
Netko će biti tako dobar i prevesti, zar ne? Nadam se jer sa GT je nemoguće shvatiti. _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 29 kol 2013, 23:18 | |
| - adan je napisao/la:
- Je li ovo to što je izjavio ?
Kenan İmirzalıoğlu’nun tanıtımdaki, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı bana geri dönüş yaptıysa ki, herhalde binlerce kişi aramıştır, bir durup düşündüm, bir utandım, oradan kendime bir ders çıkardım…” şeklindeki sözleri dikkat çekti.
GT
Kenan İmirzalıoğlu'nun for publicity, "the Prime Minister of the Republic of Turkey that has done me back, I suppose, thousands of people have sought a stop and I thought, a little embarrassed myself from there took a course ..." he noted was quoted as saying. Je, mislim da je to njegova djelomična izjava. GT baš ne pomaže, a baš me zanima što je rekao. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 29 kol 2013, 23:21 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 29 kol 2013, 23:37 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 29 kol 2013, 23:50 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pet 30 kol 2013, 00:02 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Kenan İmirzalıoğlu’nun tanıtımdaki, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı bana geri dönüş yaptıysa ki, herhalde binlerce kişi aramıştır, bir durup düşündüm, bir utandım, oradan kendime bir ders çıkardım…” şeklindeki sözleri dikkat çekti.
GT
Kenan İmirzalıoğlu'nun for publicity, "the Prime Minister of the Republic of Turkey that has done me back, I suppose, thousands of people have sought a stop and I thought, a little embarrassed myself from there took a course ..." he noted was quoted as saying. Je, mislim da je to njegova djelomična izjava. GT baš ne pomaže, a baš me zanima što je rekao. Nema Honeyčice s friškim nečim s FB-a. Ona zna to da pronađe. Po TW najčešće riječi u komentarima su: neugodno; neočekivano; sram; ... za prilog kažu i da je 'službeno apsurdna komedija' a jedna djevojka pita 'Je li ovo cijena tvoje slobode?' Nadam se da će neko prevesti ovih par rečenica. Ne može biti valjda toliko strašno... (?) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pet 30 kol 2013, 00:10 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
GT
Kenan İmirzalıoğlu'nun for publicity, "the Prime Minister of the Republic of Turkey that has done me back, I suppose, thousands of people have sought a stop and I thought, a little embarrassed myself from there took a course ..." he noted was quoted as saying. Je, mislim da je to njegova djelomična izjava. GT baš ne pomaže, a baš me zanima što je rekao. Nema Honeyčice s friškim nečim s FB-a. Ona zna to da pronađe.
Po TW najčešće riječi u komentarima su: neugodno; neočekivano; sram; ... za prilog kažu i da je 'službeno apsurdna komedija' a jedna djevojka pita 'Je li ovo cijena tvoje slobode?'
Nadam se da će neko prevesti ovih par rečenica. Ne može biti valjda toliko strašno... (?) Ajoj. I ja se nadam prijevodu. Bome, ovi komentari su gadni. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pet 30 kol 2013, 00:18 | |
| ...čudno je da svi komentiraju na FB-u.... ...ali točan prijevod se ne može pronaći!!!
...vjerojatno je išao niz dlaku Erdoganu... ...to bi objasnilo nedostatak prijevoda... ...ali i pomalo istopilo priče o političkim razlozima uhićenja KI... ...mislim da je dokumentarac sniman nakon uhićenja...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pet 30 kol 2013, 00:20 | |
| A na kojim stranicama ste naše te komentare? Ja ne mogu naći osim ovog: Sram te bilo. :treees: _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pet 30 kol 2013, 00:29 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...čudno je da svi komentiraju na FB-u.... ...ali točan prijevod se ne može pronaći!!!
...vjerojatno je išao niz dlaku Erdoganu... ...to bi objasnilo nedostatak prijevoda... ...ali i pomalo istopilo priče o političkim razlozima uhićenja KI... ...mislim da je dokumentarac sniman nakon uhićenja... Proslijeđeno na prijevod... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pet 30 kol 2013, 00:39 | |
| - Tessa je napisao/la:
- A na kojim stranicama ste naše te komentare? Ja ne mogu naći osim ovog: Sram te bilo. :treees:
...fora i je u tome da se ne komentira sadržaj izjave... ...komentira se sve drugo...kako je obučen...kako izgleda...kada je snima intervju... ...ali sam sadržaj... ...YOK... Edit:...na TW su negativni komentari na danu izjavu... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pet 30 kol 2013, 00:52 | |
| Baš mi je žao ako je dokumentarac sniman nakon uhićenja. Gdje baš njega da tada daje izjavu, mogu mislit šta je u sebi preživljavao. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pet 30 kol 2013, 00:54 | |
| - melodija je napisao/la:
- Baš mi je žao ako je dokumentarac sniman nakon uhićenja.
Gdje baš njega da tada daje izjavu, mogu mislit šta je u sebi preživljavao. ...ja ga ne žalim... ...mogao je odbiti... ...to nitko ne bi niti znao... ...sumnjam da ga je itko na bilo što prisiljavao.... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 7 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 7 KI | |
|