| Novosti 7 KI | |
|
+20sambth biljanap dolcevita026 avalon amelie The Queen Snupika Laguna Re Alone Tessa samani melodija Maki honeybunny ASTERVANDER bes ni Kenan :) S.N.O.B1 adan Amra kikule81 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pet 01 stu 2013, 23:01 | |
| Stvarno trebate! Što tamo nema kakav odred za ćudoređe? Stvarno mi je bez veze što on ne reagira na te članke. Naime, usprkos netrpeljivosti prema medijima i skrivanju privatnog života što mi je ok, ne bi li ipak bilo primjereno da se po ovom pitanju izjasni i jasno i glasno kaže:"ljudi, s ovim djetetom ja nemam ništa, ako ćete i dalje izlaziti s tim lažima, tužit ću vas!" Zašto se ne oglasi? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pet 01 stu 2013, 23:04 | |
| Ja se dobrovoljno prijavljujem za menadzera i PR... i sve sto mu treba.. | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pet 01 stu 2013, 23:19 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 00:49 | |
| - Amra je napisao/la:
- Stvarno trebate! Što tamo nema kakav odred za ćudoređe?
Stvarno mi je bez veze što on ne reagira na te članke. Naime, usprkos netrpeljivosti prema medijima i skrivanju privatnog života što mi je ok, ne bi li ipak bilo primjereno da se po ovom pitanju izjasni i jasno i glasno kaže:"ljudi, s ovim djetetom ja nemam ništa, ako ćete i dalje izlaziti s tim lažima, tužit ću vas!" Zašto se ne oglasi? Potpuno se slažem. Mislim da bi na pojedine članke trebao reagirati. Osobno mislim da s tom malom nema ništa, ali bih to voljela čuti od njega. Meni bi takvi tračevi itekako smetali da sam na njegovom mjestu. Eto, ne razumijem ga po tom pitanju. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 05:31 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 07:29 | |
| [quote="Tessa"] - Amra je napisao/la:
Stvarno mi je bez veze što on ne reagira na te članke. Naime, usprkos netrpeljivosti prema medijima i skrivanju privatnog života što mi je ok, ne bi li ipak bilo primjereno da se po ovom pitanju izjasni i jasno i glasno kaže:"ljudi, s ovim djetetom ja nemam ništa, ako ćete i dalje izlaziti s tim lažima, tužit ću vas!" Zašto se ne oglasi? Potpuno se slažem. Mislim da bi na pojedine članke trebao reagirati. Osobno mislim da s tom malom nema ništa, ali bih to voljela čuti od njega. Meni bi takvi tračevi itekako smetali da sam na njegovom mjestu. Eto, ne razumijem ga po tom pitanju.[/quote ....i mene toa me cudi, zatoa i mi stvara somnez ....ili bil pijan pa ne pamti ili e vistina se sto zboruva malava.... za men vaka da zboruvaat jas bi demantirala ili bi tuzela, t.e. bi tuzela zosto na malava ne i e prv pat vaka da izletuva....ne znam, ne znam no mene ova dete mi lici na MORTISHA od Adams Family | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 09:09 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Stvarno mi je bez veze što on ne reagira na te članke. Naime, usprkos netrpeljivosti prema medijima i skrivanju privatnog života što mi je ok, ne bi li ipak bilo primjereno da se po ovom pitanju izjasni i jasno i glasno kaže:"ljudi, s ovim djetetom ja nemam ništa, ako ćete i dalje izlaziti s tim lažima, tužit ću vas!" Zašto se ne oglasi? Potpuno se slažem. Mislim da bi na pojedine članke trebao reagirati. Osobno mislim da s tom malom nema ništa, ali bih to voljela čuti od njega. Meni bi takvi tračevi itekako smetali da sam na njegovom mjestu. Eto, ne razumijem ga po tom pitanju.[/quote
....i mene toa me cudi, zatoa i mi stvara somnez ....ili bil pijan pa ne pamti ili e vistina se sto zboruva malava.... za men vaka da zboruvaat jas bi demantirala ili bi tuzela, t.e. bi tuzela zosto na malava ne i e prv pat vaka da izletuva....ne znam, ne znam no mene ova dete mi lici na MORTISHA od Adams Family Joj Kike, super usporedba...Adams Family!!! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 11:35 | |
| | |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 15:25 | |
| Ja njega vise ne dozivljavam kao onog super frajera iz EZEL faze,sav mi je nesto bez veze(brkovi frizura,cjelokupan utisak).Mozda sam ga previse idealizovala,pa mi sad ovo sve nekako nema smisla | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 15:29 | |
| Da li bi mi neko mogao pomoci...trebaju mi one pesme sa vencanja..ako neko zna turski..ili zivi u Turskoj..? | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 17:54 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 18:17 | |
| - suradnica je napisao/la:
- Meni se uopće na tim snimkama ne sviđa,poprima mi neku drugu dimenziju koja uopće nema veze sa njegovanim gospodinom.Čak ih nisam niti odgledala do kraja jer me sram same sebe što mislim o njemu dok gledam Ezela a što mislim dok ga vidim ovako svadbarski raspoloženog.
Ma za sve je kriva frizura,krivi su brkovi iiiii... Kenan=Ezel KiP=muškarac,frajerčina ii nema dalje...yok Evo kasnim s pregledanjem novosti... I ja sam kratko vidjela po malo od svakog videa. I jeste čudan... Mada, nikad mi neće biti jasan ovaj ples, ovi slooooouuu pokreti. A i ova mokra košulja... užas! Pa kad zna kako ima problem sa znojenjem moglo bi mu nekad pasti na pamet da ponese još jednu pa da se presvuče! Svašta! A sad... pošto sam kratka s vremenom i ne mogu listati sve kakvu curu spominjete? Je li to novo neko nedonošče u pitanju??! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 18:29 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 18:34 | |
| - Amra je napisao/la:
Ree, staro nedonošče je u pitanju. Ona ista curica... O, hvala Amrice! Nema ništa od te priče. Nema tu hemije... Van pameti je da se više zamlaćuje s njom... pih! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 20:37 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 20:41 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 21:26 | |
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 21:47 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 22:54 | |
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 23:12 | |
| Ne mogu staviti slike. Imamo li tehničkih problema ili sam samo smotana? Ni smajlići mi se ne pokazuju. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 23:26 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Ne mogu staviti slike. Imamo li tehničkih problema ili sam samo smotana?
Ni smajlići mi se ne pokazuju.
Pa vide ti se smajlići.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI sub 02 stu 2013, 23:52 | |
| - Amra je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- Ne mogu staviti slike. Imamo li tehničkih problema ili sam samo smotana?
Ni smajlići mi se ne pokazuju.
Pa vide ti se smajlići.... Stvarno? Ja ih ne vidim. Bemti, ne vidim niti jednu sliku na forumu. (eto, barem vi vidite cvilećeg smajlija) Mora da je moj komp u pitanju. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 02:48 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 11:44 | |
| Sekoja chest, humanitarec koj ne saka da se eksponira i da ja reklamia negovata dobrodushnost :ree2: :ree2: :ree2: [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 03 stu 2013, 11:45 | |
| Ja u te pisanije novinara prosto ne verujem. Nadam se da ipak nije otišao tako daleko i nisko. Valjda je nešto naučio na svojim prethodnih promašajima i da će biti dosljedan sebe, a ne kao da je neko drugi u njegovoj koži .... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 7 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 7 KI | |
|