| Fotografije 6KI | |
|
+17yasemina sambth dianakara1970 Leona The Queen S.N.O.B1 avalon amelie bes ni samani melodija kikule81 Maki Tessa biljanap honeybunny adan Amra 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pet 31 svi 2013, 23:58 | |
| Samo da znaš da ću ovoga leta obrijati brhkove...pa ćemo videti ko je dobrostojeći gospodin [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 00:22 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 01 lip 2013, 00:44; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 00:23 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 00:35 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 00:44 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 00:57 | |
| I dobrostojeći...... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 01:03 | |
Zadnja promjena: Amra; sub 01 lip 2013, 01:10; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 01:07 | |
| - Amra je napisao/la:
- I dobrostojeći......
Nadam se.... I da, da... ovakav... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 12:54 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 14:13 | |
| Tu bi se, Makice jako složila sa tobom i skoro sam sigurna da je u tom periodu Bebe bio bolestna... nemoguće je ovolika promjena , u samo mjesec dana ?... nemoguće.... a i brkovi su , nekako brzo narasli... jesi sigurna da je samo mjesec...
Ili bi mu zaista trebalo zabraniti brkove? Zapravo, tu je bio očajno mršav...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 14:37 | |
| ...sad ćemo ga još i u bolnicu trpati?!?!?!?!?! ...ne bih rekla da je bio bolestan... ...ne prema ovim fotkama... [You must be registered and logged in to see this image.]...prije bih rekla da djeluje umorno... ...inače...razlika između fotki iz Istinye parka i Edirnea je mjesec i pol...adančicina je fotkana 14.01.2012....a Maki je postala fotku s početka ožujka 2012... ...i usput...naravno da je moguće ovako izgledati... [You must be registered and logged in to see this link.]...ipak je u pitanju bila i velika doza adrenalina.... [You must be registered and logged in to see this image.] ...a onda povratak onojkojesenakonpredugovremenaipakriješio... ...i zato tako izgleda na Makinoj fotki... ...iščupala je svu živost iz našeg Ljepotančića... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 14:40 | |
|
Nevjerojatno, kako je ona loše utjecala na njega , u svakom pogledu . Oni su naprosto gušili jedno drugo.
Ok..u mjesec i pol se može toliko smršaviti..ali on meni tu ne izgleda dobro, blijed, mršav, ispijen...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 14:48 | |
| - adan je napisao/la:
Nevjerojatno, kako je ona loše utjecala na njega , u svakom pogledu . Oni su naprosto gušili jedno drugo.
Ok..u mjesec i pol se može toliko smršaviti..ali on meni tu ne izgleda dobro, blijed, mršav, ispijen... ...ne možemo nju kriviti... ...sam je kriv...on je to dopustio... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 14:56 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- .ne možemo nju kriviti...
...sam je kriv...on je to dopustio... Nikako, ne krivim nju, sam je izabrao i forsirao. Ali , od prvog trena se među njima nije primjećivala kemija, dapače.... zajedno su djelovali toliko odbojno... [You must be registered and logged in to see this image.]Naprosto, nije iz njega izvlačila karmu, nije sijao, nije zračio... pa ni ona... naprosto, nisu bili srodni... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 16:39 | |
| Devojke, sve ste rekle što i ja mislim...važem za i protiv...ali se nikako ne mogu oteti utisku da 01.03.2012. - mesec i po kasnije izgleda tako očajno... zbog KIP-a nije, zbog filma još ne jer je snimanje počelo u aprilu....Nije samo drastično smršao, već i look totalno izmenio Pitanje je : bolest ili onaogavnaspodoba... Što god da jeste ...ja se nadam da će ponovo poželeti biti lep kako on to ume i kakav zaista jeste.... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 16:54 | |
| Ma da....zbog nas? Fućka se njemu....on radi što mu u određenom momentu paše. Ako je za ulogu potrebno, vjerojatno se unaprijed priprema pa i izgledom. Rekla bih da su brkovi i ova frizura začešljana prema gore u vrijeme dok još nije snimao rezultat prilagođavanja izgleda koji će morati nositi dulje vrijeme. Samo se nadam da Karadayi neće imati 3 sezone i da nakon serije ne slijedi opet neka brkata uloga iz prošlih vremena. Kako god on sad izgledao to je rezultat potreba nastalih zbog uloge. Mislim da je i njegov omiljeni image ipak ovaj koji nam se svima sviđa...samo treba čekati. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 17:17 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 19:46 | |
| Sve kolege iz Karadayi su na protestima a on vidim uživa na setu. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 19:58 | |
| Bravo, Honeyčice ...... [You must be registered and logged in to see this image.]Kako se šuljica zategla... pa kad se još dva - tri tjedna odmori.... izgledat će kao cukrica.... A fotka možda nije od danas, je li? _________________________________________________ A ja baš volim, kad mi se ovako namjesti... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 01 lip 2013, 23:50 | |
| Evo jedne lijepe...ezelovske...samo je majušna.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 02 lip 2013, 13:30 | |
| ...mislila sam da ovo neću postati... ...ali dobro me je nasmijalo... ...pa eto vam malo zabave... ...prema tvrdnjama određene FB stranice... ...ovo je naš Ljepotančić [You must be registered and logged in to see this link.]...očito sa 20-ak godina manje... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 02 lip 2013, 14:13 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 02 lip 2013, 14:22 | |
| ...uvećavala sam fotku...međutim...to nije on...niti nos nije kao njegov...
...ili sam tako dramatično pogriješila...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 02 lip 2013, 14:25 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...uvećavala sam fotku...međutim...to nije on...niti nos nije kao njegov...
...ili sam tako dramatično pogriješila... A nedostaje i koji cm... meni se ovaj lik čini prenizak.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 02 lip 2013, 14:32 | |
| Nožni palci....isti njegovi.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 6KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 6KI | |
|