| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 11 kol 2012, 18:09 | |
| ....prije svega... ...moram reći da je opet... ..pogledaj ga samo kako je odmah sretan kad je ispred njega klopa!!!!! ...ista je odjeća u kojoj su i došli...znači da je fotkano jučer... ...a taj lik u plavoj šuljici ih je dočekao i u onoj rent-a-car agenciji... ...društvance...potrebno im je društvance... ...između njih je opet cijeli svemir... ...ne mogu ne iskomentirati njen...kao osmijeh... ...identičan na obje slike... ...umjetno...namješteno... ...grozno... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 11 kol 2012, 19:15 | |
| Molim umjetničke radove postajte u temu Design, a ovdje samo fotografije. Zbog preglednosti.
Eto :aha4: | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 11 kol 2012, 21:40 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 11 kol 2012, 22:06 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 11 kol 2012, 22:18 | |
| - Didily je napisao/la:
- Super fotka yes :kmf7:
Pas lutalica. Ako sam dobro shvatila tim Ezela (za vrijeme snimanja) donirao hranu skloništu za pse. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 11 kol 2012, 22:19 | |
| Vidjela sam ga već na nekim slikama, a čini mi se da prolazi kadrovima u seriji. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 11 kol 2012, 22:34 | |
| Hoćemo li biti zadovoljne s ovim? Mislim da se u to pretvara samo s duljom kosom i bojim se većom bradom. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 11 kol 2012, 22:39 | |
| [quote="The Queen"]Vidjela sam ga već na nekim slikama, a čini mi se da prolazi kadrovima u seriji.[/quote Ja sam vidjela samo ovu s psom ali kao što rekoh nisam pouzdana vidjelica U seriji? Pas statist? Uz sličicu sam malo čitala tekst pa pišu o toj donaciji.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 11 kol 2012, 22:49 | |
| Mislim da se Bade Iscil slikala s ovim gornjim psom, a i Cansu. Negdej sam ga već vidjela. Nije pas statist, mislim da se muvao onuda... |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 11 kol 2012, 22:54 | |
| - Didily je napisao/la:
- Mislim da se Bade Iscil slikala s ovim gornjim psom, a i Cansu. Negdej sam ga već vidjela. Nije pas statist, mislim da se muvao onuda...
Je, muvao se, Sedef se slikala s njime, vidjela sam tu sličicu ali sad ne mogu naći. Onda su ljudi koji rade u skloništu objasnili da se radi o lutalici, a tim Ezela donirao hranu skloništu. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 12 kol 2012, 00:02 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 12 kol 2012, 21:31 | |
| Nisam aktualna, nema ništa novo osim novosti o seriji, sve ostalo je totalno nevažno pa se samo malo prisjećam negdašnjeg sjaja (kolko god rekle da je sad yakisikli). [You must be registered and logged in to see this image.]S partnericom iz Deli Yureka [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 12 kol 2012, 22:14 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 12 kol 2012, 22:18 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 12 kol 2012, 22:38 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 12 kol 2012, 22:44 | |
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 13 kol 2012, 16:35 | |
| .. je li isti ? .. epizoda 19 ... Honur .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 13 kol 2012, 21:16 | |
| - adan je napisao/la:
.. je li isti ? .. epizoda 19 ... Honur ..
Čini mi se da nije. Ovaj ima čitavu njušku crnu i svjetlije i dulje noge, a opet, onaj je slikan odozgo pa možda svjetlost drugačije pada. Ja bih rekla da ipak nije. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 14 kol 2012, 23:28 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 14 kol 2012, 23:55 | |
| Imam osjećaj da ga više nećemo vidjeti u ovako dobrim izdanjima. Kao da se fura na neki drugi film, bilo figurativno, bilo stvarno. I dajem mu za pravo jer on je u stvari neki drugi čovjek, a ne ovaj kojeg mi izvučemo iz konteksta stavljajući fotke na kojima izgleda za Kad tako razmišljam, stvari su mi jasnije. On daje do znanja da on nije najljepši gangster u gradu, da on nema fatalnu ljubav i da on nije Ezel....već glumac....koji nauči svoju rolu i da najbolje od sebe u svojoj ulozi.... Edit: u to ime evo još dvije lijepe sličice...od prije... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 15 kol 2012, 00:10 | |
| Čini mi se da ovu nismo imali...? [You must be registered and logged in to see this image.]Što volim " edit"... KIP-u od početka godine zbog Muškića porasla prodaja za 45%. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 15 kol 2012, 01:01 | |
| - adan je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
...šta mi radimo... ...proučavamo i pse koje mazi... ....nije to isti pas... ...onaj na prethodnoj stranici je puno jače konstitucije... ...a ovaj je u tipu nekog ovčara...belgijski ili sl. ...propustila sam jedan dio.... .... Amričice...kad je on to dao do znanja da nije najljepši gangster u gradu?????? ....znamo da nije najpametniji.... ...ali najljepši....još uvijek je...bez obzira na sve!!!!!! ...i adančice.... ...ona prva sa očalicama.... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 15 kol 2012, 01:20 | |
| .. o tome tko je najljepši gangster u gradu .. .. odlučujemo mi .. .. i zato .. citiram ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 15 kol 2012, 01:23; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 15 kol 2012, 01:20 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- adan je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
...šta mi radimo... ...proučavamo i pse koje mazi...
....nije to isti pas... ...onaj na prethodnoj stranici je puno jače konstitucije... ...a ovaj je u tipu nekog ovčara...belgijski ili sl.
...propustila sam jedan dio.... ....Amričice...kad je on to dao do znanja da nije najljepši gangster u gradu?????? ....znamo da nije najpametniji.... ...ali najljepši....još uvijek je...bez obzira na sve!!!!!!
...i adančice.... ...ona prva sa očalicama.... Ma nije mi više.....nema mi.....je i dalje yakisikli....uživo se vjerojatno ima što za vidjeti ...pojava....vidiš, ne mogu se ni izraziti.....ali nema mi više onu neku......hmm....kako da objasnim.....Evo ovako....imao je nešto što ni kod jednog prije nisam vidjela...totalna privlačnost...sve sexy, sexy do bola....sad više nije....barem meni...sad mi je samo muškarac kojeg bi recimo da ga sretnem na ulici dva (tri) puta pogledala....što mogu....on je kriv.... Sad se možda pitaš što onda radim na ovoj temi. Eto, s vama mi je zabavno (a i nadam se da će se njemu prosvijetliti). _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 15 kol 2012, 01:21 | |
| - adan je napisao/la:
.. o tome tko je najljepši gangster u gradu ..
.. odlučujemo mi ..
.. i zato .. citiram ...
E, da...to je to....totalno, totalno sexy...to ne vidjeh nikad prije....a gdje je to sad? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|