| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 15 kol 2012, 01:26 | |
| - Amra je napisao/la:
Ma nije mi više.....nema mi.....je i dalje yakisikli....uživo se vjerojatno ima što za vidjeti ...pojava....vidiš, ne mogu se ni izraziti.....ali nema mi više onu neku......hmm....kako da objasnim.....Evo ovako....imao je nešto što ni kod jednog prije nisam vidjela...totalna privlačnost...sve sexy, sexy do bola....sad više nije....barem meni...sad mi je samo muškarac kojeg bi recimo da ga sretnem na ulici dva (tri) puta pogledala....što mogu....on je kriv.... Sad se možda pitaš što onda radim na ovoj temi. Eto, s vama mi je zabavno (a i nadam se da će se njemu prosvijetliti). ...a ja bih i (po)pipala...dva-tri ...puta... [You must be registered and logged in to see this image.]...samo da vidim jel pravi... ...nek si ti nama tu... ...vratit će nam se naš yakisikli Ljepotančić... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 15 kol 2012, 01:30 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Ma nije mi više.....nema mi.....je i dalje yakisikli....uživo se vjerojatno ima što za vidjeti ...pojava....vidiš, ne mogu se ni izraziti.....ali nema mi više onu neku......hmm....kako da objasnim.....Evo ovako....imao je nešto što ni kod jednog prije nisam vidjela...totalna privlačnost...sve sexy, sexy do bola....sad više nije....barem meni...sad mi je samo muškarac kojeg bi recimo da ga sretnem na ulici dva (tri) puta pogledala....što mogu....on je kriv.... Sad se možda pitaš što onda radim na ovoj temi. Eto, s vama mi je zabavno (a i nadam se da će se njemu prosvijetliti).
...a ja bih i (po)pipala...dva-tri ...puta... [You must be registered and logged in to see this image.]
...samo da vidim jel pravi...
...nek si ti nama tu... ...vratit će nam se naš yakisikli Ljepotančić... Ovaj zadatak pipanja mi je dala jedna od vas (ne sjećam se koja, nek se javi i razradi zadatak) tj. naredila mi da kad budem u Stambolu (a sad već brojim manje od mjesec dana), da pronađem Muškića i ...kako ono reče....da ga opalim u prolazu po ...e sad ne znam jel gu....ili leđima....(bit će ipak gu...). _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI čet 16 kol 2012, 23:49 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ovaj zadatak pipanja mi je dala jedna od vas (ne sjećam se koja, nek se javi i razradi zadatak) tj. naredila mi da kad budem u Stambolu (a sad već brojim manje od mjesec dana), da pronađem Muškića i ...kako ono reče....da ga opalim u prolazu po ...e sad ne znam jel gu....ili leđima....(bit će ipak gu...).
... po ovome ...… [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI čet 16 kol 2012, 23:57 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Ovaj zadatak pipanja mi je dala jedna od vas (ne sjećam se koja, nek se javi i razradi zadatak) tj. naredila mi da kad budem u Stambolu (a sad već brojim manje od mjesec dana), da pronađem Muškića i ...kako ono reče....da ga opalim u prolazu po ...e sad ne znam jel gu....ili leđima....(bit će ipak gu...).
... po ovome ...…
Ajoj Adančice....nemoj me..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 17 kol 2012, 00:02 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 17 kol 2012, 00:07 | |
| ... foto sextion ..... neću ja tebe , Amričak ..ali ti daj njega ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 17 kol 2012, 00:15 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 17 kol 2012, 00:16 | |
| - adan je napisao/la:
.. nježni pupoljci svibanjski ...
Ajme, majko moja, što ću ja od Stambola vidjeti? Cihangir? Sve uličice? Dok ne nađem..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 17 kol 2012, 02:24 | |
| .. ovo ne smiješ propustiti u Istanbulu ... Jablan Znameniti .. [You must be registered and logged in to see this image.].. a i ovo ti je usput .. .. ne možeš promašiti ...... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 17 kol 2012, 02:35 | |
| ...sve si ih potjerala!!!! ...a Ljepotančić je ostao samo nama!!!!!! yes [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 17 kol 2012, 02:48 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 14:30 | |
| Ne mogu naći veću ali ovu nismo vidjeli (čini mi se).... [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] To su oni što su lansirali staru vijest o nesreći....je li...? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 15:06 | |
| ... evo ga .. Amričak ... sa umjetnikom ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 15:15 | |
| - adan je napisao/la:
... evo ga .. Amričak ... sa umjetnikom ...
Bravo Adančice...ja...još ništa nisam instalirala....ništa ne stignem ovih dana....samo disati......i skočiti na naš forum..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 15:19 | |
| .. gdje si našla ovu malu ?? .. pokušaj kliknuti na nju , tamo gdje si je našla ... možda se otvori veća.... .. teško da je netko postavio ovako malenicu ... .. tko je s njim?? .. ... i onda ... ako smo sigurni da je ovo dolje :ušata: ... .. jer ja ne smijem više tvrditi ništa .. .. onda je Novu 1012. zaista čekala ... u ženskom društvu .. .. ostavila nam je i fotodokaz ... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 15:22 | |
| ...na onoj Amričicinoj fotki je sa Zeynep... ...a na ovoj adančicinoj je :ušata: ... ...pa da...Ljepotančić je imao važnijeg posla u Australiji!!!! Edit: evo našla sam veće.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; sub 18 kol 2012, 15:28; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 15:24 | |
| - adan je napisao/la:
- ... foto sextion ...
.. neću ja tebe , Amričak ..ali ti daj njega ...[You must be registered and logged in to see this image.]
Hmmmm.....razradila sam zadatak...... Znači, u rujnu kad budu snimali Kara(ne)dayi i ja budem tamo...... tražim postolarske radnje tamo negdje po Beyoglu, Fatihu.....kad saznam gdje.....reći ću dragom da mi se odljepio đon na tenisici.....i da moram skočiti do postolara (juniora).... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 15:25 | |
...a na ovoj adančicinoj je :ušata: ...
...pa da...Ljepotančić je imao važnijeg posla u Australiji!!!!
.. kakva posla ...??? ...… [You must be registered and logged in to see this image.].. a ti Amričak ... vidim, kuješ planov e.. ..samo daj, skoči do .. ..ali nemoj slučajno skočiti na postolara juniora ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 15:28 | |
| - adan je napisao/la:
.. gdje si našla ovu malu ?? .. pokušaj kliknuti na nju , tamo gdje si je našla ... možda se otvori veća....
.. teško da je netko postavio ovako malenicu ...
.. tko je s njim?? ..
Joj...krivi link sam stavila....al sramote ....ja ko ovi Albanci......stara slika na kojoj je s Zeynep.....nisam provjerila jer mi je izgledala ko Ušata pa sam mislila......ma bez veze....neću više.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 15:33 | |
| ...samo pazi da sa postolarom ne bi naišla i na [You must be registered and logged in to see this image.] u obliku :ušata: !!!!!! ...jel to ostala nove fotke na FB Offical? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 15:34 | |
- ...jel to ostala nove fotke na FB Offical?
... Twiter .. mislim baš 31. 12. .. ili tih dana ... ... .. .. išla provjeriti .. da vas ne slažem ... .. vjerovale ili ne .. ... ove fotke više nema ... .. marljivo se radi i selektira ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 18 kol 2012, 15:46; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 15:36 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 22:52 | |
| - adan je napisao/la:
... i onda ... ako smo sigurni da je ovo dolje :ušata: ... .. jer ja ne smijem više tvrditi ništa .. .. onda je Novu 1012. zaista čekala ... u ženskom društvu .. .. ostavila nam je i fotodokaz ...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Znaš li da li je ovo slika od ove godine? Meni se čini da ima dosta kraću kosu, iako sam ja već pomislila da ona ima ekstenzije. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 22:57 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Čekate nove fotke? Ja stavljam stare. Živim u prošlosti....bio mi je ljepši....i draži. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|