_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 23:21
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 23:28
Amrić, naravno da ne. I meni je bio draži onda. Samo ti stavljaj da parimo okice.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 18 kol 2012, 23:57
Tessa je napisao/la:
adan je napisao/la:
... i onda ... ako smo sigurni da je ovo dolje :ušata: ... .. jer ja ne smijem više tvrditi ništa .. .. onda je Novu 1012. zaista čekala ... u ženskom društvu .. .. ostavila nam je i fotodokaz ...
Znaš li da li je ovo slika od ove godine? Meni se čini da ima dosta kraću kosu, iako sam ja već pomislila da ona ima ekstenzije.
.. postana je ove .. negdje oko NG .. ali je sad nema više.. pa ne mogu kazati točno.. .. mislim da je kosa , ovdje zavezana u rep.. pa se malo skrati ...
.. ovako, kako sad ima ...dugu, dugu .. ima tek od ovog ljeta ... .. a imala je i na onom piru ... možda su stvarno ekstenzije..iako ..ima lijepu kosu ... ne trebaju joj ..
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 00:00
...a lijepo je bade pitala u seriji voli li on sve umjetno!!!!!!
...sad smo dobili i odgovor!!!!
...ako voli ˝umjetne˝ usne...voli i ekstenzije u kosi!!!!!!!
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 00:01
Amra je napisao/la:
Idem ja vama na živce s tim starim fotkama?
.. kakva su to pitanja ... ???.... .. ova jedna , stara je ali je nismo imali ... .. i tu je bio yakisikli do bola.. nikad Ga dosta ..
.. evo tebi jedna ... duža zurica .. ..čini mi se ... po mjeri tvog kušina ..
.. uveličala sam ti je .. .. ipak ti imaš veliki kušin ..
... ostale ... ...[You must be registered and logged in to see this image.] ...
....napravite 1000 ... ponavljajte ..ponavljajte ... ... a Didily 1001, inače ćemo je zbrisati ... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
honeybunny Admin
Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 14:10
...hvala...
...kad prije????? ...koliko li sam samo gluposti pisala...
...ali poklončić primam...uvijek!!!!!!
honeybunny Admin
Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 14:11
...evo i nešto novo..da vas počastim... ...ima za sve...
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 15:55
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 18:02
IMDb ocjena 7,9. Zašto ovo ne možemo nigdje gledati?
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 21:58
Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 23:06
.. yoh .. Honeyka .. ovo me je asociralo .. .. ali ..popij jednu ... smućkalicu .. za srce .....[You must be registered and logged in to see this image.]
Mrčilo, mrčilo,....pa što to bi....? Nikad, nikad mi takvi muškići nisu bili in.... Kako kaže D.i.n.a. koja još razmišlja hoće li nam se pridružiti, .....taj crni vrag!
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 23:24
adan je napisao/la:
.. .. Honeyka .. ovo me je asociralo .. .. ali ..popij jednu ... smućkalicu .. za srce .....https://2img.net/h/i746.photobucket.com/albums/xx101/use_on_forums/Emoticons/cocktailsmiley.gif[/img]
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 23:33
Da nam bude ljepše zaspati (skoro sam napisala "lakše")...
honeybunny Admin
Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 23:46
...Amričice...
...ne vidi se niti jedna slika u ovom zadnjem postu!!!!!!