| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 23:48 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...Amričice...
...ne vidi se niti jedna slika u ovom zadnjem postu!!!!!!
...ali to je 1000. post....
...i zaslužuje nagradu...
...Ljepotančić...
[You must be registered and logged in to see this image.] Pa kako si pogodila? Ovo mi je najdraža njegova sličica (možda ima još 50-ak dragih, ali ova...... :ree2: ). Hvala! Kako se ne vide? Pa ja ih normalno vidim! (i namjerno sam ju ostavila još jednom....uffffffffff.....sad mi neće bit ni ljepše ni lakše zaspat). _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 23:51 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 23:52 | |
| Jel se vide ove? Rad ruku....volim kad ljudi gestikuliraju rukama... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; ned 19 kol 2012, 23:58; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 23:54 | |
| Nije šteta. Vidjele ste ih. Te su sa onog partya zadnje epizode Ezela.....dakle, sigurno ponovljene. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 23:57 | |
| ...ne vidimo ni ove druge... ...sve ja znam... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 19 kol 2012, 23:59 | |
| To ja namjerno....da samo ja gledam.....al šteta.....puno bi bolje spavale da si ih sad možete pogledati.... Edit: sad ih ni ja ne vidim. Zanimljivo. A ova, se vidi? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 00:16 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 00:30 | |
| ... yoh ... ... [You must be registered and logged in to see this image.].. ssa majuhicama .. šlaghiran ... ... ssssad će i ssserija iz kolekcije ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 00:36 | |
| amra, izgleda da stranica s koje uzimaš linkove sliak ne dopušta linkanje na drugu stranicu pa se zato slike ne vide. |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 00:41 | |
| - Didily je napisao/la:
- amra, izgleda da stranica s koje uzimaš linkove sliak ne dopušta linkanje na drugu stranicu pa se zato slike ne vide.
Da. Ali nije bilo upozorenja kod copy URL kao što obično bude. Kad sam ih stavila, neko vrijeme sam ih i vidjela, a onda gotovo. Nema veze, drugi put, naći ću ih.....na drugom mjestu. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 00:59 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 01:07 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 01:09 | |
| .. nego ... dužna sam dobrodošlicu ... .. dobro nam došla d.i.n.a... Tessičićićice ... dobra bit!!!! ... .. i poklončić-bombončić.. kolekcija " dimnjačar"... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 01:54 | |
| uf, adan, od ovih tvojih bonbončića već imam šećernu bolest...
ali pogodila si me u sridu!
privatne fotke, nasmijan, opušten.. ma ko da me poznaješ! hvala ti!
evo meni najdraža
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 02:00 | |
| hm.. izgleda da ne znam staviti slike.
moram to malo prokljuviti.
al mogu i ovako, opisno- ona serija fotki sa nekog predavanja studošima, crni sako, bijela šuljica, smajl.. ma znate na šta mislim? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 02:28 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 19:54 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- hm.. izgleda da ne znam staviti slike.
moram to malo prokljuviti.
al mogu i ovako, opisno- ona serija fotki sa nekog predavanja studošima, crni sako, bijela šuljica, smajl.. ma znate na šta mislim? Ha.....ne treba tu sličica. Sve su nam te u glavi (i pod kušinom). Osim smajlova, bilo je tamo i svakakvih pogleda i tapisona i rada ruku.....znaš odabrati. :ree2: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 20:00 | |
| Znam da je staro al sam nabasala (baš čudno). Jel tu on priča o ovom Šimšeku što drma s tim mikrofonom ka da je štapni mikser? Priča Bebe ko da drži politički govor! I kud spada ta Šimšekova glazba? Narodna ili ko turbofolk na ovim našim prostorima? [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 20:32 | |
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 21:31 | |
| da adan, to je to...
brutalno savršenstvo
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 20 kol 2012, 23:23 | |
| .. i što sad .. serijea ova .. serija ona ... .. evo jedna vanserijska ..vanserijskog ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 21 kol 2012, 00:08 | |
| | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 21 kol 2012, 00:37 | |
| ...ove dvije njuškice (adančicin i Tessičicin post)... ...skromni doprinos... ...još jedna Kabadayi njuškica... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 21 kol 2012, 00:39 | |
| - Amra je napisao/la:
- [img][You must be registered and logged in to see this link.]
Što je sladak cuc sa sličicom :ree2: . | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 21 kol 2012, 02:11 | |
| .. a ja bi ga .. pospremila nine-nane ... [You must be registered and logged in to see this image.].. ne , ne .. bez mudrovanja .. Honeyka !!!.. .. znam da si pomislila .. ti ga ne bi nane.. ti bi pametnije .. :aha1: .. ne bi ni ja .. [You must be registered and logged in to see this image.].... a onda bi ga ušuškala .. da mi bude orniji poslije nane ... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|