| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 21:25 | |
| Znate šta, gledala sam da žensko... ono... ali da muškarac tokom cijele reklame ne skuplja noge ... Ovo je zbilja bezobrazno, ne misle na naša srca nejačka... Neke slike su sigurno i bile, ali, ponavljam - čist bezobrazluk... perverzija... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; pet 07 ruj 2012, 21:52; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 21:29 | |
| Reeeeeeee, vratila si nam se :aha7: . Ja sam mislila da nas više ne voliš. Šalim se naravno. Uff, ufff, ufff, što je dobhar. Ne dolazim k sebi. :ilove: _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 21:33 | |
| Da....smišljeno....da žene natjeraju svoje muškarce da trče u KIP dućane ...kao da bi možda mogli ovako izgledati.... Ja ću svog ipak odvesti sad kad sletim za par dana u Stambol. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 22:06 | |
| Vidim, Adančica je prva došla k sebi i primila se posla tamo na temi 3. put. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 22:54 | |
| .. KiP torba ... 2012.-2013. ... [You must be registered and logged in to see this image.].. torba, Amričak.. torba .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 23:03 | |
| - adan je napisao/la:
.. KiP torba ... 2012.-2013. ...[You must be registered and logged in to see this image.]
.. torba, Amričak.. torba .. Pa pokušavam oči usmjeriti prema desno ali nekako mi bježe [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 23:20 | |
| .. ourselfsadomazouništenje .. show!!! .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 23:34 | |
| ...osim njega...koji je uvijek takav kakav je.... ...moram priznati da me je razočarala reklama... ...ali pretpostavljem da ćemo uz official video čuti opet neku njegovu priču... ...njegov glas... ...zanimljivo je...kada sam pokušala spojiti neke kadrove...kako bi dobile cijelog Ljepotančića... ...većinom dobijem sliku bez glave!!!!! ...dakle prate nas!!!!! ...čini mi se da se dosta udebljao?????? ...škembica je vidljiva... Edit: u službenom video očekujem i BOJU!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; pet 07 ruj 2012, 23:54; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 23:41 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 23:45 | |
| e kenane, kenane..
kako se jedan tako konzervativan, tradicionalan i nadasve pristojan mladić može ovako razvaganiti??
mašala!
..a ja nek blejim do jutra.. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 23:52 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- e kenane, kenane..
kako se jedan tako konzervativan, tradicionalan i nadasve pristojan mladić može ovako razvaganiti??
mašala!
..a ja nek blejim do jutra.. Nemoj blejati do jutra, evo ti jedna uspavanka (malo sam preradila stih tako da pristaje slučaju). Možda te uspava Kad mi sanak pokoj dade I duša se miru sprema, Kroz srce se glasak krade: Što te nemam, što te nemam? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 23:56 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 23:57 | |
| | |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 07 ruj 2012, 23:58 | |
| ma zajebavaju nas!
to je sve fotošop, garant. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 08 ruj 2012, 00:01 | |
- ma zajebavaju nas!
to je sve fotošop, garant. Da....., a on je onako ružan kao što je inače dok je s onomčijeimenesmijemospominjati..... Ako ti je tako lakše..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 08 ruj 2012, 00:07 | |
| i on je zapravo neki mali cigo od metarižilet samo ga snimaju iz dobrog ugla..
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 08 ruj 2012, 00:08 | |
- ma zajebavaju nas!
to je sve fotošop, garant. ...za jedno smo sigurne da nije photoshop!!!!!!! ...kad utvrdim na licu mjesta...javim... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 08 ruj 2012, 00:11 | |
| ..a mi smo sve naivne žrtve specijalnog rata, kajjaznam, neka zavjera osmanlija protiv zapada, napad na slabašne teškom artiljerijom.. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 08 ruj 2012, 00:12 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- d.i.n.a. je napisao/la:
- ma zajebavaju nas!
to je sve fotošop, garant.
...za jedno smo sigurne da nije photoshop!!!!!!!
...kad utvrdim na licu mjesta...javim... Pa ja sam dobila zadatak od Adančice za obavit u Stambolu. Mislim da ću dane provest tražeći set Kara (je li) dayia pa kad se uvjerim, javim jel metar i žilet il jablan! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 08 ruj 2012, 00:15 | |
- ..a mi smo sve naivne žrtve specijalnog rata, kajjaznam, neka zavjera osmanlija protiv zapada, napad na slabašne teškom artiljerijom..
Je pa da. Onda nas nisu osvojili (do kraja) al sad definitivno jest ovaj jedan! Poturčio nam misli skroz-naskroz. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 08 ruj 2012, 00:17 | |
| - Amra je napisao/la:
Pa ja sam dobila zadatak od Adančice za obavit u Stambolu. Mislim da ću dane provest tražeći set Kara (je li) dayia pa kad se uvjerim, javim jel metar i žilet il jablan! .. najprije ... žilice ... [You must be registered and logged in to see this image.].. a gdje je sad povjetarac ... .. a [You must be registered and logged in to see this image.]dayi .. .. ne brinem.. deklinira se.. .. bilje.. obilje .. izobilje .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 08 ruj 2012, 00:21 | |
| razmišljam zašto su te žilice tako seksi? a jesu, jako.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 08 ruj 2012, 00:26 | |
- razmišljam zašto su te žilice tako seksi?
a jesu, jako.
To ti je proces. Mi smo se bunile na tapison....brkhove...bradu....ovakvu frizuru....onakvu frizuru....pomirile smo se sa svime.....sve nam je i najobičnije žilice.....ma šta žilice...jel možeš vjerovat....nožni plac...hej...nožni palac... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 08 ruj 2012, 00:33 | |
| a gle, on je zbilja sav savršeno složen, ja se ovo malo zezam, naravno. ali to sa žilicama je inaće nešto onako nagonski valjda. napete žile, krv kipi, energija, uzbuđenje.. odo ja pod ladan tuš a i sa palcem se može svakako igrati, ne? | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 08 ruj 2012, 00:39 | |
a i sa palcem se može svakako igrati, ne? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|