| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 21 kol 2012, 02:16 | |
| - adan je napisao/la:
.. a ja bi ga .. pospremila nine-nane ...[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
.. ne , ne .. bez mudrovanja .. Honeyka !!!.. .. znam da si pomislila .. ti ga ne bi nane.. ti bi pametnije .. :aha1:
.. ne bi ni ja .. [You must be registered and logged in to see this image.]
.... a onda bi ga ušuškala .. da mi bude orniji poslije nane ... yes [You must be registered and logged in to see this image.] ...ma pustila bih ga ...malo... ...malo papice...malo nane... ...a ostatak...desert? ...voli slatko? :srami: _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 21 kol 2012, 20:42 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- [img][You must be registered and logged in to see this link.]
Što je sladak cuc sa sličicom :ree2: . Jel da! Ja bih obojcu udomila! :ree2: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 21 kol 2012, 22:47 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 21 kol 2012, 23:43 | |
| A prijetile ste se......nema vas.....? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 21 kol 2012, 23:53 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 21 kol 2012, 23:56 | |
| ...pitala sam se... ...jeste li za malo ??? [You must be registered and logged in to see this image.]...a gdje su sad slova??????? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 21 kol 2012, 23:57 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 00:17 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 00:25 | |
| ... vidi ti puzzle za jednogodišnjakinje ... .... kad može Amričak, mogu i ja ... ... dragoj meni ...:ree2: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 00:28 | |
| Tessa, a vidi kako te i tu derekt gleda.... (sad se ne mogu zaustaviti, a morat ću skoro, sutra se ide ujutro raditi....). A rekla si jednu full-size... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 00:29 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 00:37 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 00:40 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 00:42 | |
| Ima on puno ljepših direkata od ovog ali ovaj je onako.....hmmm, rekla sam da na ovom forumu moramo bit fine...pa ću bit....ali razumijemo se zar ne? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 00:51 | |
| - Amra je napisao/la:
Pazi.....][You must be registered and logged in to see this link.] režeš!!! ...pazila sam... ...evo još jedne...zadnje... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 00:53 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...još malo
[You must be registered and logged in to see this link.] ... skinula si mu slova .. yes .. a skoro i ... gaće... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 00:57 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 01:01 | |
| ...skidam sve redom!!!!!! ...ali ponekad je više bolje... ..kao adančice na ovim tvojim ...Amričak...imaš koju sa dužom kosicom? ..era Aci Hayat-Son Osmanli... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 01:11 | |
| Amrić, ja poželjela jednu, a ti me počastila tolikim direktima . A zano tko još voli direkte, zar ne? Ako ju ovo ne dozove, ne znam što će :aha7: Amrić, zaslužila si da te ujutro dočekaju ove slikice (a i Honey će se obradovati): [You must be registered and logged in to see this image.]Uff, lijepa njuškica . _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 01:29 | |
| ... ... ... vidim.. ja sebi moram sama .... .. ja sam skromna ... :srami: .. Meliha ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 01:34 | |
| ... Tessičice... ...evo da te i ja počastim adančice... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 01:51 | |
| .. Honeyka ... oh...... ah ... uh ... .. još imam sunčanicu od plaže... .. a moje srce malo , nejačko ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 12:06 | |
| ... znam da imamo temu ..ali je toliko yakisikli .. [You must be registered and logged in to see this image.].. kako smo mogle biti ljute na ove brhkove .. .. morale smo vjerovati .. on može biti samo ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 20:56 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 22 kol 2012, 22:11 | |
| Prije onih s dugom kosom stavljam ovu jer joj nisam mogla odoljeti.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|