| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 26 ruj 2012, 00:53 | |
| A što je sa mnom.... Baš me briga...ja ću doći na svoje kad budem odrađivala kaznu _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 26 ruj 2012, 01:05 | |
| - Amra je napisao/la:
- A što je sa mnom....
Baš me briga...ja ću doći na svoje kad budem odrađivala kaznu .. tebi smo dali posla .. na Mjestima radnje ... ..riješili smo te se... i imamo ga samo za sebe .... .. vječita inspiracija, thrapherice ...show!!! .... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 26 ruj 2012, 01:08 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 26 ruj 2012, 12:37 | |
| Ne znam jeste ovu kacille,nisam jos stigla sve da pregledam.. Uglavnom..Cvike plus porok,pa jos i kosuljica..full paket.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 26 ruj 2012, 17:47 | |
| - Leona je napisao/la:
- Ne znam jeste ovu kacille,nisam jos stigla sve da pregledam.. Uglavnom..Cvike plus porok,pa jos i kosuljica..full paket..
[You must be registered and logged in to see this link.] .. zamišljam ... [You must be registered and logged in to see this image.].. bez naočala, bez cigarete, bez šuljice .. .. bez thrapherica ... a sa porocima ... .. kakav je tek tad paket ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 26 ruj 2012, 23:55 | |
| ... adančice...o tom paketu ne razmišljati... ...a da ne pomisli da smo ga zapostavili... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI čet 27 ruj 2012, 00:34 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI čet 27 ruj 2012, 00:48 | |
| - adan je napisao/la:
.. ah..oh .. uh...
.. Njuškica ...
Ovako kad ga vidim...ne vjerujem da je iz istog grada gdje sam bila...šta mi je? Zašto ga ne mogu smjestiti u onu sredinu? Tamo sam viđala sasvim drugačije muškarce...ni traga ovako nečemu....ufffff! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI čet 27 ruj 2012, 00:50 | |
| - Amra je napisao/la:
Ovako kad ga vidim...ne vjerujem da je iz istog grada gdje sam bila...šta mi je? Zašto ga ne mogu smjestiti u onu sredinu? Tamo sam viđala sasvim drugačije muškarce...ni traga ovako nečemu....ufffff!
...zato što je jedinstven...neponovljiv... :ree2: _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI čet 27 ruj 2012, 00:56 | |
| - Amra je napisao/la:
Ovako kad ga vidim...ne vjerujem da je iz istog grada gdje sam bila...šta mi je? Zašto ga ne mogu smjestiti u onu sredinu? Tamo sam viđala sasvim drugačije muškarce...ni traga ovako nečemu....ufffff!
.. tamo ga se skoro i ne sjetiš...zar ne !!! ..kao nekakav san.. kao da on nije tu ... .. ne shvaćaš da nana tamo iza onih krovova... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 27 ruj 2012, 01:16; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI čet 27 ruj 2012, 01:02 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
.. tamo ga se skoro i ne sjetiš...zar ne !!! ..kao nekakav san.. kao da on nije tu ...
.. ne shvaćaš da nana tamo iza onih krovova... Honey..je...stvarno je... Adan...točno tako....bliže mi je bio odavde....i točno je da ga se gotovo i nisam sjetila....ali to je vjerojatno zato što me vi i ove naše teme nisu podsjećale.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 00:43 | |
| A šta....slikice...nizovi....ništa? Čekate mene i moj zadatak-kaznu? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 00:46 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 00:49 | |
| ...upravo tu Amričice... ...čekamo čekamo...a ništa... ...mogu pomoći? [You must be registered and logged in to see this image.]Edit: adančice pitam se pitam...za koga je???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 00:57 | |
| Dapače...možeš pomoći...al to ti je kriva strana. Moja kazna je gu..leđa... Nema veze...ti opali ovako, a ja ću onako ...samo sutra (danas) se dižem u 6, 30 h, idem u firmi na neku edukaciju, a preko vikenda na team building...moš si mislit što ću biti orna...buncat ću tamo... Ako ništa ne postam...zanesvijestila sam se...pa ću nastaviti sutra navečer.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 01:16 | |
| .. adančica se nije zanesvjestila od team buildinga.. .. a sutra radi cijeli dan " na terenu" ... .. zanesvjestila s eod pogledića... ... ... rupicekojejanisamvidjelakodnijednogprimjerkadosada.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 01:18 | |
| Ja i dalje ne mrdam od ove teme .Provirila na Ezel temu,al' sam brzo pobegla :crying: Ne znam kom nizu pripada ova,ali ja nesto sladje odavno nisam videla [You must be registered and logged in to see this image.] Razumem ja i zilice,i ruke i Khm..Ali te usnice.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 01:24 | |
| - Leona je napisao/la:
- Ja i dalje ne mrdam od ove teme .Provirila na Ezel temu,al' sam brzo pobegla :crying: Ne znam kom nizu pripada ova,ali ja nesto sladje odavno nisam videla [You must be registered and logged in to see this link.] Razumem ja i zilice,i ruke i Khm..Ali te usnice.. [You must be registered and logged in to see this link.]
Teško je kod njega definirat što je ljepše...taman se odlučiš za jedno kad te zaskoči nešto drugo. Jedino mu možda narav nije baš krasna.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 01:38 | |
| ...meni ne smeta ni ta narav.... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 01:43 | |
| .. ah..oh ... uh... ... slatko ljuta kombinacija... [You must be registered and logged in to see this image.].. a sad ga pustimo nane... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 09:20 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 12:19 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...meni ne smeta ni ta narav.... Ni meni,ni meni.. Al' me bilo sramota da kazem.. I ova je sigurno vec bila,ali ne mogu da odolim..Bela kosuljica..raskopcana. :ilove: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 18:08 | |
| mali podsjetnik... ...omađijana... ...joooj... [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 21:11 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...meni ne smeta ni ta narav.... U, mene bi smetalo....ne ispočetka ali poslije bi.....pa bi pokušala obuzdati...pa bi bilo svašta.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pet 28 ruj 2012, 21:16 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- mali podsjetnik...
...omađijana...
...joooj...
[You must be registered and logged in to see this link.] Joj...pa šta si to stavila...! Obećala sam si da taj video više neću gledati. On mi je uvijek bio nekako zgodniji kao Ezel nego u RL ali ovdje...ufff! To jednostavno nije fer. Kad uperi onaj prst...i onaj pogled....prefrigani osmijeh.... I šta je tim turkinjama? One ne vide? Kako ova žena ima dovoljno pameti da smišlja pitanja, a ako ih je sastavila unaprijed kako uopće može čitati? Pa to je samo da bleneš...i gledaš....i.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|