| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 24 ruj 2012, 01:49 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 24 ruj 2012, 01:51 | |
| amra, dobro došla natrag!
znači ne selim u istanbul, kažeš nije neka ponuda muščadije.. pih...
a ovaj prizor "lude žene koja slikava aute" mi je za neku komediju, prejako! | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 24 ruj 2012, 02:09 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- amra, dobro došla natrag!
znači ne selim u istanbul, kažeš nije neka ponuda muščadije.. pih...
a ovaj prizor "lude žene koja slikava aute" mi je za neku komediju, prejako! Ne....ništa...stvarno ništa... Nekoliko njih sam vidjela što se furaju na Ezela...ono, bijela košulja...crne hlače....crne, uglancane cipele, crna kosa začešljana unazad al sve su to jadni pokušaji...bilo mi smiješno....čak se i moj dragi smijao jer je skužio da jadni pokušavaju ličit.... U stvari, vidjeh dva zgodna lika ali ni jedan s karizmom, a bez nje se ne računa. Prvi..mladoženja...Naletili na uslikavanje mladenaca iza Aje...mlada se nariktava, prijateljice joj slažu veo, pomažu da ispadne što ljepša, a dragi sjeo na neku kamenu ogradu i bjesomučno puši....e taj je bio zgodan....al jako nervozan Drugi, vlasnik radnje s umjetninama, drži nakit, suvenire, neke zgodne stvarčice, tip šarmantan ko sam vrag, cjenkala sam se s njim za neku kožno-čeličnu narukvicu...tip sav pun humora...sve me živo ispitao, od kud sam, šta i gdje radim (uveo nas u trgovinu i zatvorio vrata), na koncu mi uvalio vizitku (ko svi dobri trgovci)...poljubio ruku i reko mom dragom da je sretan čovjek. E, to ti je trgovac...uvjerio je mog dragog da stvarno ima sreće.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 24 ruj 2012, 23:35 | |
| ... dok mi utvrđujemo i istražujemo , ovo Muškićevo tajanstveno štivo ... [You must be registered and logged in to see this image.].. prisjećam se... Amričak je imala zadatak...koji nije ispunila...??? .. kako joj , tamo na drugim temama nebi padale na pamet razne kombinacije.. ...maramice svilenčice i slično ... .. smislila sam joj ... kaznu ... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 24 ruj 2012, 23:46 | |
| - adan je napisao/la:
... dok mi utvrđujemo i istražujemo , ovo Muškićevo tajanstveno štivo ...
.. prisjećam se... Amričak je imala zadatak...koji nije ispunila...???
.. kako joj , tamo na drugim temama nebi padale na pamet razne kombinacije.. ...maramice svilenčice i slično ... .. smislila sam joj ... kaznu ... yes :treees: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 00:01 | |
| Predlažem: .. predmet kazne , neka bude isti kao i predmet zadatka... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 00:06 | |
| - adan je napisao/la:
Predlažem:
.. predmet kazne , neka bude isti kao i predmet zadatka...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Može....a može li odgoda? Recimo..... neka to odradim u četvrtak i petak navečer. Ako stignem budem i ranije. Preko vikenda me nema....... Dobro sam podnijela kaznu ha....? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 00:15 | |
| - Amra je napisao/la:
Može....a može li odgoda? Recimo..... neka to odradim u četvrtak i petak navečer. Ako stignem budem i ranije. Preko vikenda me nema....... Dobro sam podnijela kaznu ha....? .. sve može.. ali očekuje se jedan dobar niz gu..leđa .... .. hm... nisam baš takva dobrica ... ... cjelovečernji ... !!!!! .. vidim, teško će ti pasti ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 00:29 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 00:55 | |
| ...i dok vi samo sanjate... ...ja večeri provodim... ...e pa pogledajte.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 01:00 | |
| Ja cu samo da vas pozdravim i da kazem da citam,gledam i uzivam.. I,uopste,nije slucajno sto sam za prvi post izabrala ovu temu.. Eto,upala sam k'o padobranac,al' valjda cu se snaci.. :srami: _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 01:08 | |
| - Leona je napisao/la:
- Ja cu samo da vas pozdravim i da kazem da citam,gledam i uzivam.. I,uopste,nije slucajno sto sam za prvi post izabrala ovu temu.. Eto,upala sam k'o padobranac,al' valjda cu se snaci.. :srami:
[You must be registered and logged in to see this image.] Leona!!!!!! ...naravno da ćeš se snaći... ...samo bez straha...srama...nelagode...susprezanja... ...dobrodošla u svijet bajki...bez zločestih patuljaka!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 01:18 | |
| - Leona je napisao/la:
- Ja cu samo da vas pozdravim i da kazem da citam,gledam i uzivam.. I,uopste,nije slucajno sto sam za prvi post izabrala ovu temu.. Eto,upala sam k'o padobranac,al' valjda cu se snaci.. :srami:
Dobrodošla! Nije slučajno prva prijava na ovu temu...razumijemo mi to..... hony2 Snaći ćeš se sigurno... :kmf7: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 01:21 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...i dok vi samo sanjate...
...ja večeri provodim... ...e pa pogledajte.... [You must be registered and logged in to see this link.] .. radiš nam zazubice ... - Leona je napisao/la:
... dobro nam došla....... [You must be registered and logged in to see this image.].. evo ti poklončić-bombončić.. .. odogovara ti na ovoj temi ??... Njuškica ???.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 01:35 | |
| Da se malo oporavim s drugom vrstom sličica.... [You must be registered and logged in to see this image.]Bile ?...Ma moram ih ponoviti...ni brkovi mi više ne smetaju....valjda da mu i rogovi narastu bilo bi mi ok... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 10:20 | |
| Honey, tko je na toj sličici? Ako je, odkud ti? :oo7: |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 11:02 | |
| - Didily je napisao/la:
- Honey, tko je na toj sličici? Ako je, odkud ti? :oo7:
...nema nikog na toj fotki...bitna je lokacija... ˝JABLANOVA˝ _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 11:13 | |
| aha :srami: |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 12:28 | |
| Devojke,hvala na dobrodoslici .. Sto se tice pokloncica=bomboncica..Uopste nisam izbirljiva kad je Kenan u pitanju.. :ree2: adan ,mozes slobodno da se spustis malo nize,nisam ja bas toliko stidljiva.. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 23:21 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 23:25 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 25 ruj 2012, 23:28; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 23:26 | |
| Nemaš, nemaš Honeyčice! ... eto na, sad i adan ... Leoni sličica za dobrodošlicu [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| |
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 23:44 | |
| ...hej...idite vidjeti...netko vas treba na četu!!!!! yes ...jesam vas.. yes ...samo moj!!!!! :ree2: [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
enny Ezelovac
Broj postova : 160 Join date : 18.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 25 ruj 2012, 23:58 | |
| Ljepotancic nas posmatra kroz ruzicaste naocale [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|