| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 01 lis 2012, 00:47 | |
| ...nove za jednogodišnjake!!!!! ...glavom i bradom... ...Mr. Kara... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 01 lis 2012, 01:14 | |
| ... Honeyka... ... Mr. [You must be registered and logged in to see this image.]dayi za dobar san ????... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 01 lis 2012, 17:16 | |
| Ja postala jednu, a vi se raspametile.... Tamo negdje prije ...ne znam koliko...ste/smo nešto brljale kako inače ne volimo dlakave muškarce...nekako nam to baš nije bilo sexy... Šta vam/nam je sad? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 01 lis 2012, 17:17 | |
| - melodija je napisao/la:
- ...... ne, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dirati frćkice nigdje
....... podsjetnik na: [You must be registered and logged in to see this link.] obara snogu , pa ko izdrži Joj...opet.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 01 lis 2012, 20:27 | |
| ...iako su brčine tu... [You must be registered and logged in to see this image.]...meni je svejedno za... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 01 lis 2012, 21:42 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 01 lis 2012, 21:44 | |
| ...ovaj put nisam ja!!!!!!! ...a opet...tko zna... ...nije sve za javnost.... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI pon 01 lis 2012, 21:55 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 02 lis 2012, 19:22 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 02 lis 2012, 20:13 | |
| | |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 02 lis 2012, 20:15 | |
| | |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 02 lis 2012, 20:17 | |
| | |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 02 lis 2012, 21:17 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI uto 02 lis 2012, 23:45 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 03 lis 2012, 00:03 | |
| - Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Ovo je vrijedno očevida..... .. nakon očevida utvrđeno da ima osnova za pokrenuti postupak za jednogodišnjake .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 03 lis 2012, 00:05 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- majstorski kadrirano...
[You must be registered and logged in to see this link.] .. na ovim tratinčicama koje stoje ukoso i neprirodno, očevid je još u tijeku ... .. imali smo to i bolje kadrirano ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 03 lis 2012, 00:10 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Ovo je vrijedno očevida..... .. nakon očevida utvrđeno da ima osnova za pokrenuti postupak za jednogodišnjake ..
[You must be registered and logged in to see this link.] Kako si danas samo oprezna...visoko si rezala.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 03 lis 2012, 00:11 | |
| - adan je napisao/la:
- d.i.n.a. je napisao/la:
- majstorski kadrirano...
[You must be registered and logged in to see this link.]
.. na ovim tratinčicama koje stoje ukoso i neprirodno, očevid je još u tijeku ...
.. imali smo to i bolje kadrirano ... Mislim da je D.i.n.a. aludirala na pozadinu, lijevo iza Kenana.....u kontekstu današnjih gluposti.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 03 lis 2012, 00:25 | |
| - Amra je napisao/la:
Mislim da je D.i.n.a. aludirala na pozadinu, lijevo iza Kenana.....u kontekstu današnjih gluposti.... ... ... kad vidim Muškića, ja ne vidim ništa okolo.. eto ... Amričak... Bebe za tebe ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 03 lis 2012, 00:31 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Mislim da je D.i.n.a. aludirala na pozadinu, lijevo iza Kenana.....u kontekstu današnjih gluposti.... ... ... kad vidim Muškića, ja ne vidim ništa okolo.. eto ...
Amričak... Bebe za tebe ...
[You must be registered and logged in to see this link.] Ama...nemoj mi tako pred spavanje! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 03 lis 2012, 00:37 | |
| Ha, yesam te .... yes ... dragoj meni .. za ispod kušina... .. rupicekojejanisamvidjelakodnijednogprimjerkadosadaanadamsedaćuvidjetiuživouskoro... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 03 lis 2012, 00:53 | |
| Sad ću Adančice tebi zabibert...makar je ovo u zadnje vrijeme dva put postano stavljam još jednom jer me zanima da li netko zna ima li kakav prijevod ovoga? Tjera me da se smijem dok ga gledam, a pojma nemam o čemu priča. Šašavo! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 03 lis 2012, 01:07 | |
| .. i još jednom, za svaki slučaj ... .. ima negdje prijevod.. ima... samo treba potražiti .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 03 lis 2012, 01:12 | |
| Ajoj,dosta vise sa ovim videom,kako je tu doooobar Ja sam razumela samo "scenario"..i nista vise..A sta tu ima da se razume? Samo gledas i lebdis I ovaj je sa nekog predavanja,al' nekako mi je drugacije..sve. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sri 03 lis 2012, 10:29 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|