| Fotografije 2 KI | |
|
+9bes ni d.i.n.a. The Queen Tessa Amra Re Alone adan honeybunny S.N.O.B1 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 06 lis 2012, 16:38 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 06 lis 2012, 18:33 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 06 lis 2012, 21:51 | |
| ...iako sam original fotke postala na temi Karadayi... ...ova fotka zaslužuje biti postana i na ovom mjestu... ...gdje ste? ..gdje je ekipa za očevid?????? [You must be registered and logged in to see this image.]...jesu li to opet one smiješne hlače koje smo već vidjeli????? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 06 lis 2012, 22:51 | |
| Glavni očevidac "Oko sokolovo" je na putu. Čini mi se daje ona zadužena za analizu, uzduž i poprijeko, svih detaljčića. Ili samo ona ima tako razvijen dar zapažanja? |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI sub 06 lis 2012, 23:02 | |
| - Didily je napisao/la:
- Glavni očevidac "Oko sokolovo" je na putu. Čini mi se daje ona zadužena za analizu, uzduž i poprijeko, svih detaljčića. Ili samo ona ima tako razvijen dar zapažanja?
Ona je fokusirana na nekakve završetke....npr Khm, palčeve, repiće..... Ja šaram....kod mene čas ovo, čas ono.... Žilice...hm....znamo čije su fetiš žilice zar, ne? Evo, imamo i Leonu koja se fokusirala na usne.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 00:26 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 00:46 | |
| - Didily je napisao/la:
- Glavni očevidac "Oko sokolovo" je na putu. Čini mi se daje ona zadužena za analizu, uzduž i poprijeko, svih detaljčića. Ili samo ona ima tako razvijen dar zapažanja?
...čekamo naše Oko sokolovo... ...kad se već drugi ne usude... ... Amričak...nostalgija? ...Ljepotančić svakakav...osim s brhkovima... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 00:48 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 00:54 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 01:00 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...možda privuku neke...
[You must be registered and logged in to see this link.] Kao što već rekoh....ni brčine više ne smetaju.... Ove tvoje puzzle.... A one sličice....to moja podsvijest bira one od prije......da.....nostalgija..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 01:03 | |
| ...koji brkovi?????? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 01:12 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...koji brkovi??????
Tako je....mi smo istrenirane....cijepljene....što li već....vidimo samo ono što mi želimo.....što ne želimo...ignoriramo.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 01:21 | |
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 10:33 | |
| Honeyčice, puzzle ti ubijaju :ree2: . I uvijek iznova pomislim kakav muškarac. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 16:07 | |
| Grijeh.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 16:09 | |
| - Amra je napisao/la:
- Grijeh....
... koji hoda... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 16:14 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Grijeh....
... koji hoda... Jest....zaposjedne te... Osim u Stambolu...tamo te zaposjedne grad...(ja bih opet... :crying: ) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 16:18 | |
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 16:45 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 19:22 | |
| - Amra je napisao/la:
- Jest....zaposjedne te...
Osim u Stambolu...tamo te zaposjedne grad...(ja bih opet... :crying: ) Pa idi! Kod vas sad ove lijepe akcije od 1. sledećeg mjeseca po 99 € karta, a ne kao ja što sam sad moju 'ugrabila' za 275€ Malo sam off.... sorrryyy _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 22:23 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Jest....zaposjedne te...
Osim u Stambolu...tamo te zaposjedne grad...(ja bih opet... :crying: ) Pa idi!
Kod vas sad ove lijepe akcije od 1. sledećeg mjeseca po 99 € karta, a ne kao ja što sam sad moju 'ugrabila' za 275€
Malo sam off.... sorrryyy I ja off....ali samo još ovo: Pa ne mogu u mjesec dana dva puta....bez obzira na akcije......ne bih mogla ni godišnji uzeti.....mogu samo sanjati....ali mislim da ću ići sljedeće godine opet....nadam se.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 23:25 | |
| ...... uh, fotografije su baš za ... lijepe snove ... ........ na svakoj je yakisikli ..... kako odoljeti | |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 23:28 | |
| - Amra je napisao/la:
- Jest....zaposjedne te... ...
I,dobro 'oce neko da mi kaze koliko ta opsednutost traje ? Da znam kad cu da se vratim u normalno stanje.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 23:30 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI ned 07 lis 2012, 23:30 | |
Zadnja promjena: Amra; ned 07 lis 2012, 23:32; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 2 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 2 KI | |
|