Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 9 KI | |
|
+17enny ASTERVANDER The Queen desigualm Maki S.N.O.B1 Kenan :) samani Re Alone Istanbul bes ni honeybunny melodija Tessa kikule81 adan Amra 21 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 30 oľu 2014, 14:57 | |
| | |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 9 KI ned 30 oľu 2014, 22:24 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 01:31 | |
| BREAKING NEWS!!!! BREAKING NEWSKenan i nedovršena su zajedno!!!!
Prošetaj se Kenane javno. Sve je rečeno.Jučer se boravilo u Ortunc Klubu, Ayvalik , gdje i ljetos. KK se pohvalila, nije bilo teško početi sumnjati Fotke sa njenog Instagrama, od subote [You must be registered and logged in to see this image.]Danas , po povratku u Istanbul, objašnjenje nedovršene , objava urbi et orbi [You must be registered and logged in to see this image.]Prijevod: As anyone who knows me will tell you, I'm not one liked. I've always liked the bad guy, lawless, the bastard. Fly recording, which works well shaven, tie type turns. I like a man desperate, broken teeth, broken us, paths broken men. Draw my attention. They are full of little surprises and explosions. I also like ordinary women; socks sagged, have flowed up, drunk and abusive to women. Saints heretics concerns me a lot. I'm comfortable with the bum, because I'm a dick. I do not like the law, morality, I do not like, do not like religion, I do not like rules. Shaping of society do not like me. Ako je postojalo i malo sumnje, ova fotka ju je razbila. Postana večeras na njenom Instagramu, iz Istanbula [You must be registered and logged in to see this image.]Naime, odveo ju je u Ujakovo selo Obratite pažnju na čemprese i veliko stablo lijevo od njih, te žutu fasadu [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 31 oľu 2014, 06:36; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 01:50 | |
| Ne mogu da shvatim da je opet s ovom malom. Po ranijim vezama reklo bi se da nije lik koji se vraća na 'staro'. Ali svašta može biti. Pa i ovakvo nešto. Sve što ona radi već neko vrijeme ukazuje da je s njim, ali bih ostavila jednu nit sumnje.. eto tek toliko da se totalno ne razočaram. Nekako sve mislim da ona možda iskopava stare fotke, posebno nakon što zna da su joj novinari već pratili Instagram i ostalo, pa se poigrava s tim, da je to zabavlja. Da čeka da se opet upecaju. Znam da je vjerovatnoća za to 2% ali nek ostane da ipak može i to biti. Ukoliko je on stvarno zaglibio s ovakvom, onda.. savjetujem mu da posjeti psihijatra.. HITNO. P.S. Ako su išli u ujakovo selo, onda je on išao da obiđe mezar, a ako je ona to iskoristila da bi slikavala prirodu.. onda je vrlo emotivna.. i jaka mu je podrška.. Baš mu takva treba uz njega.. _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 02:04 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Ne mogu da shvatim da je opet s ovom malom.
Po ranijim vezama reklo bi se da nije lik koji se vraća na 'staro'. Ali svašta može biti. Pa i ovakvo nešto. Sve što ona radi već neko vrijeme ukazuje da je s njim, ali bih ostavila jednu nit sumnje.. eto tek toliko da se totalno ne razočaram. Nekako sve mislim da ona možda iskopava stare fotke, posebno nakon što zna da su joj novinari već pratili Instagram i ostalo, pa se poigrava s tim, da je to zabavlja. Da čeka da se opet upecaju. Znam da je vjerovatnoća za to 2% ali nek ostane da ipak može i to biti.
Ukoliko je on stvarno zaglibio s ovakvom, onda.. savjetujem mu da posjeti psihijatra.. HITNO.
P.S. Ako su išli u ujakovo selo, onda je on išao da obiđe mezar, a ako je ona to iskoristila da bi slikavala prirodu.. onda je vrlo emotivna.. i jaka mu je podrška.. Baš mu takva treba uz njega.. Ona je iskoristila njegov obilazak mezara - da se pohvali !!!! Ode tvojiih 2% !! Slike nisu stare. Ovo su slike iz nekog drugog godišnjeg doba, nije ljeto. Samo mi nije jasno, kako se osjeća slobodnom da objavi. I ljetos je, doduše. Eno ih , još stoje. On se skriva ili bolje rečeno ne pokazuje s njom , a ona se na sva usta hvali!!! Edit:Yoh, da me bar netko demantira i da se otkrije kako je bila sa nekim drugim u Ayvaliku pa su išli Tunzelu na grob Ali, na fotkama je sama, njega ne smije slikati, prijatelja očito nema s njom. Slaba je nada . _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 02:39 | |
| Nije pošlo mojih 2% [You must be registered and logged in to see this image.] Ima i citat od prije par dana na njenom Instagramu, pominje se osveta. Sumnjam da je toliko luda da smišljeno ode u Tuncelovo selo i fotka prepoznatljivi pejzaž pa onda to objavi ne bi li ispalo da je tamo bila s KI. Ali, ionako mi djeluje kao neuračunljiva pa ne odbacujem tu mogućnost. Ovaj citat koji si postala Adančice, a ona objavila, govori o smrti, i to bi uz fotku trebalo da nam bude dokaz da je s KI bila da položi cvijeće tamo ili šta?? Onda dođe kući i to objavi da bi se, je li, znalo da je napravila nešto divno [You must be registered and logged in to see this image.] . Ma baš je osjećajna! Vrh! A i on ako je s njom! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 06:42 | |
| Ovaa slika od seloto na Tuncel i ja imam videno pred nekoe vreme ne e od sega, ne e ni od letoto. A povekjeto nejzini posledni sliki ukazuvaat na toa deka oni se gledaat. Ova podolgo vreme go gledame. KOga e so prijateli sekogas gi ima i niv na sliki. Eve poglednete gi slikite od Bolu ke zabelezite isto i od Pariz sekogas pokazuva so koj e. Jas sum sigurna pogotovo za Ayvalik (istoto mesto od letoto, sama deka e otide nema shansa ne e takov penzionerski tip za da bi se stavila tamu nadvor od sezona) 99 % sum sigurna deka e so nego, kako sto sum sigurna deka vo javnost nema da se pojavi so nea, zosto i vo Istanbul postojano seta sam. Malava ja prifatila igrata i dosta dobro mu tera inaet, pogotovo koga stanuva zbor za postiranjeto sliki na Instagram.
| |
| | | Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 09:11 | |
| A sta ako bas nije sa njim? | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 10:33 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- A sta ako bas nije sa njim?
Ja ću biti najsretnija ako me netko demantira i sa najvećim zadovoljstvom ću priznati grešku, ali ja nemam ni onih Reeeeinih 2% sumnje. Potrudi se, demantiraj me , ja ću prva tome nazdraviti. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 10:44 | |
| | |
| | | Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 11:01 | |
| Uvek optimista bila, e sad da li cu ostati, ne znam.
Jos cekam novinare, da ih uhvate, kakva je to veza ako ne mozes normalno izaci napolje.
Znaci, cekam dokaze, da vidim svojim ocima.
Uh, vec sam se dovoljno iznervirala. | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 11:33 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Kenan :) je napisao/la:
- A sta ako bas nije sa njim?
Ja ću biti najsretnija ako me netko demantira i sa najvećim zadovoljstvom ću priznati grešku, ali ja nemam ni onih Reeeeinih 2% sumnje.
Potrudi se, demantiraj me , ja ću prva tome nazdraviti.
na moite 100% sigurnost gi dodavam i vasite 2 % , znaci 102 % sum sigurna deka se gledaat. Kako shto rekov mozebi nema da go vidime da se drzat za raka i da shetaat zaedno, no za domashna upotreba e ok i najverojatno zadovolen e deckoto od uslugite shto gi pruza... Znam deka zvucam zlobno, no malava ima da go stavi vo shishe, ona ne e kako Ozge, ova e zmija Amen. Iako, sada i novinari mogu postati malo lukaviji. A ne , dočekati ga ispred vrata, slikanje i pokupiti se doma. Nedovršena stanuje na Cihangiru, kao što je i jadnanebila stanovala. Uvijek na raspolaganju. I ja vjerujem da se ne radi o klasičnoj vezi, već o zadovoljavanju potreba. Nema vodanja za ruke ulicama Istanbula. Ali su u vezi, ma kako se zvalo! Evo, odveo ju je na prvi slobodan vikend. Neće se taj lako opet pokazati, kako je to već ozbiljno bilo sa jadnanebilom počelo: malo malo pa ih ulovili, koncerti, večerice.. trudila se , ali se ova trudi još više! Možda bude uspješnija. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 12:50 | |
| Pokušavam shvatiti sve ono što ste i vi ali ne uspijevam.Po čemu ste zaključile da je s njom? Po fotkama drveca, prirode i mjesta na koje je mogla otići i sa mamom? Nije mi to dovoljan dokaz. Što se mene osobno tiče može vodati koga god hoće jer je nebrojeno puta dokazao da nema ukusa u biranju komada i razočarao me je što se toga tiče ali ja ovdje ne vidim ništa. Riba je dokazala da je vrlo vješta u kreiranju istine zarad medijske popularnosti. Copy paste sistem. Zalijepi sliku pa će ljudi povjerovati. Ja neću. Ako je samo kreše to je možda i u redu mada bi ga uhvatili jer mu sada već postavljaju sačekušu i ispred kuće. Jedino ako se ne valja s njom negdje u autu po obroncima Istanbula. A ako ju je već i vodio negdje trebao joj je oduzeti mobitel jer mu je poznata njena sklonost ka fotkanju i hvaljenju gdje je i s kim bila. Meni je sve ovo sumnjivo i već mi se njegov ljubavni ili seksualni život lagano penje na...da ne kažem gdje. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 13:02 | |
| - adan je napisao/la:
- BREAKING NEWS!!!! BREAKING NEWS
Kenan i nedovršena su zajedno!!!!
Prošetaj se Kenane javno. Sve je rečeno.
Jučer se boravilo u Ortunc Klubu, Ayvalik , gdje i ljetos. KK se pohvalila, nije bilo teško početi sumnjati
Fotke sa njenog Instagrama, od subote
[You must be registered and logged in to see this image.]
Danas , po povratku u Istanbul, objašnjenje nedovršene , objava urbi et orbi
Prijevod:
As anyone who knows me will tell you, I'm not one liked. I've always liked the bad guy, lawless, the bastard. Fly recording, which works well shaven, tie type turns. I like a man desperate, broken teeth, broken us, paths broken men. Draw my attention. They are full of little surprises and explosions. I also like ordinary women; socks sagged, have flowed up, drunk and abusive to women. Saints heretics concerns me a lot. I'm comfortable with the bum, because I'm a dick. I do not like the law, morality, I do not like, do not like religion, I do not like rules. Shaping of society do not like me.
Ako je postojalo i malo sumnje, ova fotka ju je razbila. Postana večeras na njenom Instagramu, iz Istanbula
Naime, odveo ju je u Ujakovo selo Obratite pažnju na čemprese i veliko stablo lijevo od njih, te žutu fasadu
[You must be registered and logged in to see this image.] photo not really done now ... and maybe she rested not with him .. where such confidence, because from her words to "reporters" that she was going to spend their vacation with Kenan and hide it "from the press" | |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 13:03 | |
| - adan je napisao/la:
- BREAKING NEWS!!!! BREAKING NEWS
Kenan i nedovršena su zajedno!!!!
Prošetaj se Kenane javno. Sve je rečeno.
Jučer se boravilo u Ortunc Klubu, Ayvalik , gdje i ljetos. KK se pohvalila, nije bilo teško početi sumnjati
Fotke sa njenog Instagrama, od subote
Prijevod:
As anyone who knows me will tell you, I'm not one liked. I've always liked the bad guy, lawless, the bastard. Fly recording, which works well shaven, tie type turns. I like a man desperate, broken teeth, broken us, paths broken men. Draw my attention. They are full of little surprises and explosions. I also like ordinary women; socks sagged, have flowed up, drunk and abusive to women. Saints heretics concerns me a lot. I'm comfortable with the bum, because I'm a dick. I do not like the law, morality, I do not like, do not like religion, I do not like rules. Shaping of society do not like me.
Ako je postojalo i malo sumnje, ova fotka ju je razbila. Postana večeras na njenom Instagramu, iz Istanbula
Naime, odveo ju je u Ujakovo selo Obratite pažnju na čemprese i veliko stablo lijevo od njih, te žutu fasadu
photo not really done now ... and maybe she rested not with him .. where such confidence, because from her words to "reporters" that she was going to spend their vacation with Kenan and hide it "from the press" | |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 13:38 | |
| Adančice, ja se na žalost moram složiti s tobom. I ja mislim da su opet zajedno. Iskreno, sumnjam već neko vrijeme kao i ti. Naravno, uvijek postoji mgućnost da smo u krivu, iako....sumnjam. Adančica me rasvjetlila da je postala citat Bukovskog, pa evo stavljam bolji prijevod:
Kao što svatko može da vam kaže, nisam baš dobar čovjek. Ne znam pravu riječ. Oduvijek sam se divio lupežima, odmetnicima, kurvinim sinovima. Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesiraju. Puni su iznenađenja i eksplozija. Volim i propale žene, pijane kurve što psuju, zarozanih čarapa i razmazane šminke. Zanimaju me perverznjaci, a ne sveci. Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo… _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 14:11 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo…
but it does not apply to Kenan...contrary he is very religious | |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 14:19 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo…
but it does not apply to Kenan...contrary he is very religious The quote probably refers to her, i.e. she doesn't love religion, social rules etc. But she also quotes that she feels attracted to perverts, bastards etc. Is she trying to refer to him? I mean, maybe the quote is just randomly chosen and has no significance at all and doesn't refer to anyone in particular. Still, the photos may indicate that she has recently spent some time with him. I personally have no doubts about that. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 14:30 | |
| | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 14:32 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [size=18][color=#ff0000]
photo not really done now ... and maybe she rested not with him .. where such confidence, because from her words to "reporters" that she was going to spend their vacation with Kenan and hide it "from the press" Fotografije iz Ortunc kluba su nove. Ne znam zašto sumnjate da je isto i sa fotkom iz Ujakovog sela? Samo, budite sigurni da već dugo zadržavam ovu informaciju. Sad sam se odlučila na post, jer su dokazi postali puno jači. Nisu to samo čempresi i krovići i fotke iz Kluba. Objavljenim argumentima sam vam samo htjela pokazati dio puta, od sumnje do zaključka.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 31 oľu 2014, 16:20; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 14:35 | |
| | |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 14:44 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- [size=18][color=#ff0000]
photo not really done now ... and maybe she rested not with him .. where such confidence, because from her words to "reporters" that she was going to spend their vacation with Kenan and hide it "from the press" Fotografije iz Ortunc kluba su nove. Ne znam zašto sumnjate da je isto i sa fotkom iz Ujakovog sela?
Samo, budite sigurni da već dugo zadržavam ovu informaciju. Sad sam se odlučila na post, jer su dokazi postali puno jači. Nisu to samo čempresi i krovići i fotke iz Kluba. Objavljenim argumentima sam vam samo htjela pokazati dio puta, od sumnje do zaključka.. I neka si izašla s informacijom. Kako Kike kaže, sve je jasno kao dan. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 14:49 | |
| Znala sam da će neki misliti da sam na :kikiriki: .. Duboko ću se nakloniti tko demantira. Najradije bi da to učini sam Kenan. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 16:32 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Adančice, ja se na žalost moram složiti s tobom. I ja mislim da su opet zajedno. Iskreno, sumnjam već neko vrijeme kao i ti. Naravno, uvijek postoji mgućnost da smo u krivu, iako....sumnjam.
Adančica me rasvjetlila da je postala citat Bukovskog, pa evo stavljam bolji prijevod:
Kao što svatko može da vam kaže, nisam baš dobar čovjek. Ne znam pravu riječ. Oduvijek sam se divio lupežima, odmetnicima, kurvinim sinovima. Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesiraju. Puni su iznenađenja i eksplozija. Volim i propale žene, pijane kurve što psuju, zarozanih čarapa i razmazane šminke. Zanimaju me perverznjaci, a ne sveci. Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo… Perverzan je? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 9 KI pon 31 oľu 2014, 16:35 | |
| - Re Alone je napisao/la:
Perverzan je? Znala sam ja da ono " show" .. ... ima pozadinsku priču ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 9 KI | |
| |
| | | | Novosti 9 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|