| Novosti 10 KI | |
|
+17S.N.O.B1 Laguna Kenan :) The Queen desigualm kikule81 samani Tessa Istanbul honeybunny Leona Re Alone melodija adan ASTERVANDER Amra bes ni 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 10 srp 2014, 23:51 | |
| Kako njega nema malo na letovanju sa njegovom porodicom, bar ponekad porodično vikend druženje, ima sestru, brata, njihove porodice. | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 10 srp 2014, 23:58 | |
| - melodija je napisao/la:
- Ne razumem kakve su glasnie krenule, pa ih treba suzbiti.
Zašto ga je navodno pritisla produkcija. ZApravo, sve su to gluposti kojima se zanose fanovi kao mi. Ovo je zapravo ono što sam ja prva najavila i očekujem još od zime, od kad sam skužila da su zajedno. Tada sam rekla, brzo će ljeto, odmor, sve će se vidjeti, uloviti će ih. To što ih nisu fotkali u Istanbulu ne znači ništa. On radi od jutra do mraka, a ona ga čeka doma,i tako stanuje iza ugla. On je do Nove Godine još i izlazio, drugu teško nađe. Čim ga vide s nekom, brzo ih fotkaju, rastjeraju. Nema tu nikakvih prekida, svađa i slično velikog kalibra. On se s njom zavukao u drugo ljeto. On je s njom, uživa, zabavlja se, odmara. Zabavna mu je, ima zadovoljavajući broj grudnjaka, usne je sama platila, stanuje iza ugla , zabavlja se po klubovima sa kolegicama, pa ga ne sili na izlaske. Jednom rječju, idealna. Kao svaki drugi par imaju svađe, nesuglasice, prekide i pomirenja. On je malo osebujnog stila u odnosu na veze, pa i u ovoj. Ona je samo prihvatila pravila. A on joj dozvoljava da radi što hoće. Ne smeta mu da ga povezuju s njom, samo je njoj prepustio odnose sa javnošću. Prepisana veza sa jadnanebilom. Cijelu zimu doma, u 4 zida. Ova ima slobodu izlazaka, samo nedjeljom i ponedjeljkom spava kod njega. To je bilo lako detektirati, jer posta sa lokacijom. Ponekad se sat - dva pohvali pred prijateljicama nekom fotkom, koju brzo izbriše. S njom je proveo jedini dugi, slobodan vikend s proljeća, u Bodrumu. Vodio je na Ujakov grob. Ona sutra brzo izbrisala fotke, nakon što ih je vidjelo pola BAlkana, Bliski Istok i cijela Turska. Pa opet po pravilima. Tako se zavukla već drugo ljeto s njim. I da skratim...
Nikad on ništa nije demantirao.
A to znači samo jedno. Priznaje joj poziciju koju nam je ona objavila. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 11 srp 2014, 00:14; ukupno mijenjano 7 put/a. | |
|
| |
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 00:01 | |
| - melodija je napisao/la:
- Ne razumem kakve su glasnie krenule, pa ih treba suzbiti.
Zašto ga je navodno pritisla produkcija. Odavno kruze glasine da je vise naklonjen svom polu iliti da je bi. | |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 00:11 | |
| Hvala Adančice.
Slatko sam se nasmejala na to da ona nedeljom i ponedeljkom spava kod njega. | |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 00:13 | |
| Ja priznajem da sam ja skroz zbunjena čitavom ovom situacijom.. Više ne znam ni šta sam mislila, ni šta da mislim.. [You must be registered and logged in to see this image.]Ako je stvarno sa njom u vezi od prošlog leta čemu skrivanje? Dobro, to mu je, kao, obrazac ponašanja da devojkama..i onda dobijemo galeriju slika gde golišav (što je dobro ) gotovo pozira i uživa sa draganom.. Meni ova priča ima dve varijante..prva je da nije imao pojma da ga fotkaju, smestile mu (mada mi je to naučna fantastika, ne deluje toliko glupo)..a druga da je i on znao za sve to i pristao iz ne znam kojih razloga.. Uglavnom, zbunio me čovek načisto.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 00:15 | |
| Hvala Desigualm.
Nešto se sećaa da se i ranije nešto o tome šuškalo. Ali ne verujem u to, to su gluposti. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 00:22 | |
| - Leona je napisao/la:
- Ja priznajem da sam ja skroz zbunjena čitavom ovom situacijom..
Više ne znam ni šta sam mislila, ni šta da mislim..[You must be registered and logged in to see this image.]
Ako je stvarno sa njom u vezi od prošlog leta čemu skrivanje? Dobro, to mu je, kao, obrazac ponašanja da devojkama..i onda dobijemo galeriju slika gde golišav (što je dobro ) gotovo pozira i uživa sa draganom.. Meni ova priča ima dve varijante..prva je da nije imao pojma da ga fotkaju, smestile mu (mada mi je to naučna fantastika, ne deluje toliko glupo)..a druga da je i on znao za sve to i pristao iz ne znam kojih razloga.. Uglavnom, zbunio me čovek načisto.. Nema tu naučne fantastike. Nisu one morale ništa njemu smjestiti. On je jedan od najtraženijih meta objektiva u Turskoj. Love ga na svim pozicijama. A on je lijepo došao na brod sa svojim komadom, uživao, opustio se i nije ga bilo briga . Kome je on dužan polagati račune? S kim je i koliko dugo, to je njegova privatna stvar. To što nitko nije bio sposoban fotkati ga s njom ranije, samo znači da imaju nesposobne novinare. On ništa nije ni potvrdio ni zanijekao. On samo ide naprvo, kako ga volja. Nisu bili zajedno od 8.- 12. mjeseca. Negdje iza Nove Godine, a možda baš za NG , ona je počela pokazivati znakove da su zajedno. To što se mi nadamo sa svakom njenom fotkom da je prevršila mjeru i da će je sad nogirati, e- to je naš problem. On sa tim, očigledno nema ni veze ni problema. Možda su mu sad napravili uslugu , kad su ga uslikali. Konačno su ih fotkali pa ne mora davati nikakve izjave. Jer , sada bi pitanje tipa: jeste li sa KK? bilo više nego smiješno! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 00:28 | |
| Desiglam , a da nam prevedeš sa turskog ovo što je prijateljica postavila danas? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 01:01 | |
| Adančika, baš sam uživala čitajući tvoja dva zadnja velika posta. Sve si realno rekla i slažem se u potpunosti s tobom. Mi fanovi se hvatamo za svaki članak o navodnom prekidu, hvatamo se za svaku golišavu fotku koju ona posta jer smo očito krivo mislile da je zatucaniji nego što je i da nije moguće da bi bio s jednom takvom koja stavlja sise na pladanj malo-malo. Dobro si rekla, to je naš problem, a ne njegov. Slažem se i s time da je obrazac ove veze viđen i s jadnonebilom, s tim što se jadnojnebiloj mora priznati da se uspjela izboriti za poneki koncert, dok se ova izborila samo za jahtu i njegovu postelju nedjeljom i ponedjeljkom. Osobno ne smatram da su posljednje slike neka njena velika pobjeda, baš suprotno. Dokaz su koliko može sezati ženska glupost i koliko je sretna mrvicama koje joj se nude.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 01:56 | |
| I još nešto...
Ma kako ovaj naš ašik s njim završio , nikad mu neću zaboraviti , uvijek će kod mene imati kredit jer..
MI JE DAO VAS I SVE OVE DIVNE TRENUTKE DISKUSIJE, OČEVIDE I PADANJA U NESVIJEST !!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 11 srp 2014, 02:07; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 02:03 | |
| [quote="adan"] I još nešto...
Ma kako ovaj naš ašik s njim završio , nikad mu neću zaboraviti , uvijek će kod mene imati kredit jer..
MI JE DAO VAS!!!![/quote Ke se popravi, ima vreme neka pouziva malku, jas rekov slaba sum na nego, a i na vas | |
|
| |
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 11:51 | |
| - adan je napisao/la:
- Desiglam , a da nam prevedeš sa turskog ovo što je prijateljica postavila danas?
Ne znam jesam li ovo dobro shvatila,poslovica je u pitanju.Mala se šegači sa nama,znaju da im se profili prate. U okačenu sliku na zidu(tj ono sto nam one serviraju) svi gledaju u isto vrijeme ali ne vide isto(svako vidi tj tumaci drugacije). | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 18:53 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 19:25 | |
| - desigualm je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Desiglam , a da nam prevedeš sa turskog ovo što je prijateljica postavila danas?
Ne znam jesam li ovo dobro shvatila,poslovica je u pitanju.Mala se šegači sa nama,znaju da im se profili prate. U okačenu sliku na zidu(tj ono sto nam one serviraju) svi gledaju u isto vrijeme ali ne vide isto(svako vidi tj tumaci drugacije). I tu je u pravu. Svak vidi što želi. Netko da je s njom zbog sexa, netko da se on dok je s njom osjeća mlađi... Mislim da je muškarcu u njegovim godinama lakše s mladom ženom pogotovo kad je riječ o velikom egu...ne mora se daviti s nekom ženom opterećenom kako da ga odvede pred oltar (pardon, za onaj njihov stol i onog u crvenoj kuti što ih vjenča). Ne vjerujem baš da ju misli ženiti. Možda, ali nekako mi sve to izgleda kao da se uzajamno troše pa kud god ih to odvelo... Sumnjam da on više uopće misli na klasičnu obitelj tj ženu, dječicu... Mislim da je on pravi hedonist, misli na svoju ugodu...i što više o tome pišemo ona mi je manje antipatična (pri tome mi nije više simpatična)... Briga ženu. Neopterećena. Kakva je, takva je...lukava je, radi što želi i neka. I on radi što želi...zašto bi mu i bila poslušna. Valjda zna gdje su joj granice.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 19:45 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 20:09 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Amra draga ne mi se veruva kolku jas i ti slicno razmisluvame, potpolno se soglasuvam, ama potpolno vo se, a i denes go komentiravme ova so edna prijatelka bukvalno istoto od zbor do zbor, koja telepatija
Eto, Kike...baš mi je drago.... ...više nisam usamljena... ...u to ime, strusit ćemo svaka po raki kad se nađemo u Stambolu drugi put.... I ...pišu li to oni da je on unajmio fotografa...ili....? Moj Turski... , kako kaže Adančica... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 20:36 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 11 srp 2014, 20:48 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 09:17 | |
| and how you like Kenan, kissing the hand of the Kubra? In my opinion it was all because of the dirt that was in the press about their quarrel [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 09:26 | |
| Mmožda je samo tražila da pomiriše novi parfem šta mu ga je izmuzla! "sevgilim ne dusunuyorsun senin (bana verdin) KOKUN!haaahaaaaa _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 10:58 | |
| - bes ni je napisao/la:
- and how you like Kenan, kissing the hand of the Kubra?
In my opinion it was all because of the dirt that was in the press about their quarrel
[You must be registered and logged in to see this link.] In my opinion..on njoj, i bukvalno, jede iz ruke.. O ovome se pričalo, a sad je opet aktuelno.. Čini se da recikliraju vest...mislim, ''projekat u toku''..kao da nismo videli na kakvom ''projektu'' Keno radi.. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 11:33 | |
| I was wrong, he ate something with her hands | |
|