Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 10 KI | |
|
+17S.N.O.B1 Laguna Kenan :) The Queen desigualm kikule81 samani Tessa Istanbul honeybunny Leona Re Alone melodija adan ASTERVANDER Amra bes ni 21 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 11:51 | |
| Bes ni, I agree... | |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 13:07 | |
| Apsolutno i neporecivo: oni su znali da ih se snima i naprosto su pozirali. Kako su se digli od stola, odigrali scenu na jastuciima i onda se vratili za stol. Samo što se ne čuje : klapa, pažnja, snimamo! Ne ljubi joj ruku, jede nešto što mu je dala na dlanu. Sad je samo pitanje zašto su pozirali? 1. Odlučio je na takav način obznaniti vezu? U tom slučaju, veza je UŽASNO ozbiljna. Možda je trudna. 2. Ucjenila ga je: ili objavljujemo ili prekid. Pa je izabrao. 3. Teško mi je vjerovati u "ozbiljnost" veze. Totalno ju je odvojio od svoje ekipe, pozvali su njenu prijateljicu. Dakle, nije je uveo u svoje krugove. Ako nekog toliko voliš, onda ga ukomponiraš i upoznaješ sa svojim životom. 4. Nije se potrudio skrivati, ako i nije znao da ih snimaju. Potpuno javno i neopterećeno. Ako snime, snime. Važno je da je bio nasmijan, opušten i da konačno vidimo i tu njegovu stranu: kako ljubi Jablan! O obilju i izobilju da ni ne pričamo !! Važna napomena: to obilje više nije tako od kad ga ovako slobodno ljubi KK. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 13:20 | |
| Prijateljica sa broda prije dva sata postala sa aerodroma u Bodrumu. Ostali su sami? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 13:31 | |
| Jas mislam deka ne znae deka se snima, i mislam deka ona celo vreme mu se natura, ako znael deka se snima i ako bila celta da ja obznani vrskata so nea na ovoj nacin, togas on ke ja vodese cela igra, a ne ona.... Za nejze odamna znaeme deka e pozerka taka da ne sakam da ja komentiram.... Vtoro od snimkive se gleda koj gentlmen e ona uste ne stanala od tamu on trca pred nea, ako mu znaci tolku i ako poziraa za da ja obznanat vrskata ke ja pricekase ke i dadese raka da stane i ke ja pustese da odi pred nego, mozebi baram premnogu za na brod, no sepak ke ja ostavese prva da stane i da odi pred nego..... treto, ako tolku mnogu mu znaci sekade ke se pojavuva so nea i vo sekoj sloboden moment, a imase nekolku koga on samiot shetashe...posledniot bese koncertot na koj bese so zenamu na Tuncel i so Elif, nema da ja krie od prijatelite zosto ne gledam takva pricina, no vremeto ke pokaze, moze i da gresam....
Zadnja promjena: kikule81; sub 12 srp 2014, 14:12; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 13:32 | |
| | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 13:46 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Jas mislam deka ne znae deka se snima, i mislam deka ona celo vreme mu se natura, a i od snimkive se gleda koj gentlmen e ona uste ne stanala od tamu on trca pred nea, ako mu znaci tolku i ako poziraa za da ja obznanat vrskata ke ja pricekase ke i dadese raka da stane i ke ja pustese da odi pred nego.....
Vtoro, ako tolku mnogu mu znaci sekade ke se pojavuva so nea, nema da ja krie od prijatelite zosto ne gledam takva pricina, no vremeto ke pokaze, moze i da gresam....
Da, jako se dvoumim oko njega. Ona je čista poza, potpuno svjesna kamere. Toliko ga salijeće, mota se tim pareom.. Mislim da nisu zajedno provodili puno vremena. Naravno, zbog njegove zauzetosti poslom. Seksualna veza je očita. Ostalo će pokazati vrijeme. Odlučio čovjek obrnuti pilu. Prestao se opterećivati, opustio se i uživa. Nije nam bilo dobro ni kad je bjesnio na novinare. Mi ga odmah ženimo. Znam, i ja se bojim. Sve bi bilo OK, da nije ona i ovakva! Vrlo brzo će se vidjeti. Nastavak ljetovanja će nam pojasniti stvari. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 13:56 | |
| Znaci ocigledno e deka uziva i se odmara, i mene iskreno ne mi preci toa, ako planiral da se zeni ke se ozenel do sega ne ednas tuku nekolku pati.
Jas i ti odamna primetivme deka povtorno se gledaat (mislam deka od fevruari), iako nikoj ne veruvase vo nasite pretpostavki, kakva i da e vrskata iako jas navistina mislam deka ne e seriozna, zasluzuva da uziva, posle tolku rabota, ziv covek e a i vo najdobri godini, i podobro da go gledaat so nea otkolku so musko drustvo pa da mu vadat muabeti deka e gej, eve dokaz deka ne e ..... | |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 15:50 | |
| - bes ni je napisao/la:
-
xyr_BqypGKE Dakle - uviđaj iz mog ugla: Ne znaju da ih snimaju i fotkaju. Snimano je izdaleka, s visine. Svo vrijeme neko granje u kadru. Zumirano, zato slika nije mirna, snimano iz ruke. [You must be registered and logged in to see this image.]Uz snimatelja je definitivno bio i fotograf jer slike koje smo vidjeli su jako čiste (znači da nisu sa snimka uzete, jer je lošeg kvaliteta za to), a prikazani su nam isti momenti. Jedna osoba nije mogla istovremeno da napravi obje stvari. I vidi se i da je između njih i paparazza još najmanje jedan brod.. s njemačkom zastavom. Izdaleka su ih safatali definitivno. Klasični paparazzo lov. [You must be registered and logged in to see this image.]KK je pozerka uvijek bila i ostala (tako da to nije mjerilo je li znala ili ne) a KI nije imao pojma o ovom 'nadgledanju' sigurna sam 100%. Preopušten je za nekog ko 'pozira'. Maše i rukama i nogama, ne bi on takvu sliku o sebi plasirao u javnost. I da... rekoh ja da on njoj jede iz ruke, ispostavi se evo i bukvalno... Šta reći... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 16:16 | |
| Epa sega ili ke pocne da se pojavuva so nejze vo javnost ili ke dobie noga, treto nema.... A ako mu e ubavo zosto da dobie noga, uziva covekot.... | |
| | | bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 16:29 | |
| - adan je napisao/la:
- Prijateljica sa broda prije dva sata postala sa aerodroma u Bodrumu.
Ostali su sami? Judging by this photo, KK has remained[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 16:34 | |
| Reeeee, eto! To je stručno mišljenje i ja ga uvažavam. Drago mi je da se ne nadigrava sa nama. I ja vjerujem da se samo dobro opustio i uživa u plodovima svoga rada. Kike, točno. Gotovo nitko nam nije vjerovao. Trebale smo znati, čim nije demantirao, a ona je nastavljala! Ha! Kakva je ona mudrica! Oduvijek je postavljala ješke ( foto) sa lokacijama novinarima, pa ih ibrzo izbriše. Ako se ne varam, to je učinila i sad. Cijeli dan je stajala fotka - mozaik sa broda, čim su objavili u novinama, ona izbrisala svoju. Ostavila onu sa cicama, na kojoj se ne vidi brod. Kakva ženidba? Pa ne ženi se svaka koju điđimiđikaš. Polako, ke videme!! Prvi put se radujem 3. sezoni Karadayi!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 16:37 | |
| - bes ni je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Ostali su sami? Judging by this photo, KK has remained [You must be registered and logged in to see this link.] Brzo, brzo! Da mi ne pomislimo da je suprotno! I to tako stručno , samo komadić brodske ograde, da nebi bilo zabune! Treba nju ignorirati. Ne davati joj prostora.Još joj nije dozvolio da fotka njega! Ili da ne coprnjam? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 12 srp 2014, 16:46; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 16:38 | |
- Epa sega ili ke pocne da se pojavuva so nejze vo javnost ili ke dobie noga, treto nema.... A ako mu e ubavo zosto da dobie noga, uziva covekot....
Pa stvarno bi ispao idiot da se posle ovoga ne pojavi s njom među ljude. Zar se stidi svog izbora? I ko (osim nas ) ima pravo da se u to miješa? Ako je to žena kakva mu treba i odgovara - srećna mu bila a i on s njom. Čemu mističnost? Izigrava samca, neuhvatljivog, nedostupnog, nedodirljivog. Sva mačo priča je pala u vodu. On je samo mala maca koja nedovršenoj klinki jede iz ruke.. ništa drugo. _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 16:46 | |
| | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 16:51 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
- Epa sega ili ke pocne da se pojavuva so nejze vo javnost ili ke dobie noga, treto nema.... A ako mu e ubavo zosto da dobie noga, uziva covekot....
Pa stvarno bi ispao idiot da se posle ovoga ne pojavi s njom među ljude. Zar se stidi svog izbora? I ko (osim nas ) ima pravo da se u to miješa? Ako je to žena kakva mu treba i odgovara - srećna mu bila a i on s njom. Čemu mističnost? Izigrava samca, neuhvatljivog, nedostupnog, nedodirljivog. Sva mačo priča je pala u vodu. On je samo mala maca koja nedovršenoj klinki jede iz ruke.. ništa drugo. Yoh Reeee, ti tvoje mace!! Jadnanebiloj je dirao macu, ovoj jede kao maca. Još 10 dana na brodu, kao i lani. Bez fotki, kao i lani. Potom odlazak u Ankaru kod roditelja, a ona u Istanbul. Poslije? Ako ga ne uhapse ili osude, vidjet ćemo ono što bi bile vidjele lani, da ga nisu uhapsili. Ovako, lani je otputovao negdje sam. Ove godine? Bit će zanimljivo. Ne znam zašto, ali ja mislim da on nije i neće promijeniti modus operandi. Ne vjerujem u pojavljivanje i šetkanje uokolo s njom . Slučajno (?) su ih safatali, neće skoro! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 12 srp 2014, 16:54; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 16:52 | |
- bes ni je napisao/la:
-
xyr_BqypGKE Dakle - uviđaj iz mog ugla:
Ne znaju da ih snimaju i fotkaju.
Snimano je izdaleka, s visine. Svo vrijeme neko granje u kadru. Zumirano, zato slika nije mirna, snimano iz ruke.
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
Uz snimatelja je definitivno bio i fotograf jer slike koje smo vidjeli su jako čiste (znači da nisu sa snimka uzete, jer je lošeg kvaliteta za to), a prikazani su nam isti momenti. Jedna osoba nije mogla istovremeno da napravi obje stvari.
I vidi se i da je između njih i paparazza još najmanje jedan brod.. s njemačkom zastavom. Izdaleka su ih safatali definitivno. Klasični paparazzo lov.
[img][You must be registered and logged in to see this link.]
KK je pozerka uvijek bila i ostala (tako da to nije mjerilo je li znala ili ne) a KI nije imao pojma o ovom 'nadgledanju' sigurna sam 100%. Preopušten je za nekog ko 'pozira'. Maše i rukama i nogama, ne bi on takvu sliku o sebi plasirao u javnost.
I da... rekoh ja da on njoj jede iz ruke, ispostavi se evo i bukvalno... Šta reći... Draga, slažem se s tobom u potpunosti. Niti ona niti on nisu svjesni kamera, a i dobro si primjetila da je bilo 2 paparazza, jedan snimatelj i jedan fotograf. Uvjerena sam da Kenan nije tip koji bi se bavio unamjljivanjem paparazza kako bi pobio neki prethodni članak o svađi ili da bi obznanio kako je ova veza ozbiljna (a mislim da ona to nije). Bilo bi puno jednostavnije, ukoliko je KK htio dati na važnosti, odvesti je na neki od eventa kojih je ove godine bilo dosta. Budući da nije, ja ovu vezu i dalje smatram neozbiljnom, upražnjavanjem seksa i to je to. To što on njoj jede iz ruke, to što se s njom valja po jastucima ne znači ništa, a još manje da postoji mogućnost da će je ženiti. Uvjerena sam da mu takav korak nije niti na pameti. On je samo jedan rutiniran, pa i pomalo dosadnjikav čovjek kojemu se ne da svako proljeće tražiti novu žensku s kojom će na unajmljenom jedrenjaku provest 2-3 tjedna godišnjeg pa, eto, poseže za prošlogodišnjom ženskom. Vrlo,vrlo slično kao s jadnomnebilom s tim što je nju upoznao sa svojim društvom, bratom što ju je ipak činilo ozbiljnijom kandidatkinjom za pred "oltar". Znamo kako je ta naizgled ozbiljna veza završila. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 17:06 | |
| [quote="Tessa"] - Re Alone je napisao/la:
Draga, slažem se s tobom u potpunosti. Niti ona niti on nisu svjesni kamera, a i dobro si primjetila da je bilo 2 paparazza, jedan snimatelj i jedan fotograf. Uvjerena sam da Kenan nije tip koji bi se bavio unamjljivanjem paparazza kako bi pobio neki prethodni članak o svađi ili da bi obznanio kako je ova veza ozbiljna (a mislim da ona to nije). Bilo bi puno jednostavnije, ukoliko je KK htio dati na važnosti, odvesti je na neki od eventa kojih je ove godine bilo dosta. Budući da nije, ja ovu vezu i dalje smatram neozbiljnom, upražnjavanjem seksa i to je to. To što on njoj jede iz ruke, to što se s njom valja po jastucima ne znači ništa, a još manje da postoji mogućnost da će je ženiti. Uvjerena sam da mu takav korak nije niti na pameti. On je samo jedan rutiniran, pa i pomalo dosadnjikav čovjek kojemu se ne da svako proljeće tražiti novu žensku s kojom će na unajmljenom jedrenjaku provest 2-3 tjedna godišnjeg pa, eto, poseže za prošlogodišnjom ženskom. Vrlo,vrlo slično kao s jadnomnebilom s tim što je nju upoznao sa svojim društvom, bratom što ju je ipak činilo ozbiljnijom kandidatkinjom za pred "oltar". Znamo kako je ta naizgled ozbiljna veza završila. Daaaavno ti nisam kazala da te obožavam! Znala sam da ćemo mi doći do zajedničkog , ali i realnog stava, vjerojatno najbližeg istini! Lani je priča prekinuta hapšenjem. Da je bila ljubav, pokupio bi je sa sobom nakon izlaska, odveo u Barcelonu. Ona je ostala neiskorištena investicija u prošlo ljeto, a on lijen tražiti drugu. Zabavlja se, uživa, odmara. Nije preuzeo nikakve obaveze prema javnosti i ne mora se osvrtati na svaki natpis. On je na privatnom odmoru , a novinari vise sa stabala. Sve je u redu, samo neka sve ostane tako! Ja uvijek pomislim na one kornjacice ... .. i sve mu oprostim! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 17:11 | |
| - adan je napisao/la:
- [b]
Ha! Kakva je ona mudrica! Oduvijek je postavljala ješke ( foto) sa lokacijama novinarima, pa ih ibrzo izbriše.
Ako se ne varam, to je učinila i sad. Cijeli dan je stajala fotka - mozaik sa broda, čim su objavili u novinama, ona izbrisala svoju. Ostavila onu sa cicama, na kojoj se ne vidi brod.
Prvi put se radujem 3. sezoni Karadayi!! Ma ona je pokvarenica, a ne mudrica. Da, radi upravo što si rekla. Prvo ostavi sliku s lokacijom cijeli dan novinarima na izvolte, a onda briše, a onda fol postane private. Pa sigurno su neki od novinara njeni followeri pa i ovako i onako mogu pratiti njen Instagram. Mala se folira i cijelo vrijeme kalkulira, i zato mi je bljak. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 17:18 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Draga, slažem se s tobom u potpunosti. Niti ona niti on nisu svjesni kamera, a i dobro si primjetila da je bilo 2 paparazza, jedan snimatelj i jedan fotograf. Uvjerena sam da Kenan nije tip koji bi se bavio unamjljivanjem paparazza kako bi pobio neki prethodni članak o svađi ili da bi obznanio kako je ova veza ozbiljna (a mislim da ona to nije). Bilo bi puno jednostavnije, ukoliko je KK htio dati na važnosti, odvesti je na neki od eventa kojih je ove godine bilo dosta. Budući da nije, ja ovu vezu i dalje smatram neozbiljnom, upražnjavanjem seksa i to je to.
To što on njoj jede iz ruke, to što se s njom valja po jastucima ne znači ništa, a još manje da postoji mogućnost da će je ženiti. Uvjerena sam da mu takav korak nije niti na pameti. On je samo jedan rutiniran, pa i pomalo dosadnjikav čovjek kojemu se ne da svako proljeće tražiti novu žensku s kojom će na unajmljenom jedrenjaku provest 2-3 tjedna godišnjeg pa, eto, poseže za prošlogodišnjom ženskom. Vrlo,vrlo slično kao s jadnomnebilom s tim što je nju upoznao sa svojim društvom, bratom što ju je ipak činilo ozbiljnijom kandidatkinjom za pred "oltar". Znamo kako je ta naizgled ozbiljna veza završila. Ma kakva ženidba. On bogatun u srednjim godinama umoran od posla pošao na godišnji, ona koristi priliku, njegove pare i druge blagodeti. I neka koristi kad umije (iako mi je i dalje užasno antipatična). A prijateljica - ona još i najbolje od svega izvukla. Kad bi sama platila ovakvo ljetovanje?? Pala joj sjekira u med... ma i sjekira i držalo!! Što se tiče zajedničkog izlaska među ljude KI i KK, rekoh da to očekujem jer je to nekakav normalan slijed stvari. Ako žele da se opuste i uživaju, neka onda to potpuno i naprave. I neka ne haju ni za koga. Šta koga briga ko je s kim? Treba da uživaju bez ikakvog grča jer bi samo to bilo ono pravo. Cijelo ovo skrivanje je čista budalaština. Čemu? Da im neko ne zamjeri? Uh.. narod će da priča i ovako i onako.. Ne umiju da žive. Tu je kvaka. Ne umiju! Šteta... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 17:21 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Daaaavno ti nisam kazala da te obožavam!
Znala sam da ćemo mi doći do zajedničkog , ali i realnog stava, vjerojatno najbližeg istini!
Lani je priča prekinuta hapšenjem. Da je bila ljubav, pokupio bi je sa sobom nakon izlaska, odveo u Barcelonu.
Ona je ostala neiskorištena investicija u prošlo ljeto, a on lijen tražiti drugu. Zabavlja se, uživa, odmara.
Nije preuzeo nikakve obaveze prema javnosti i ne mora se osvrtati na svaki natpis. On je na privatnom odmoru , a novinari vise sa stabala.
Sve je u redu, samo neka sve ostane tako!
Ja uvijek pomislim na one kornjacice ... .. i sve mu oprostim! Je,davno nisi, ali ti opraštam taj propust. Obožavam i ja tebe. Ma kakva crna ljubav. On je teška ljenčina i neda mu se tražiti uokolo neku novu za po jedrenjaku. Sve se bojim da, kakva je ljeničina, nije onakav showman kakvim smo ga smatrale. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 17:27 | |
| Malo mi se povraća kad vidim kako jedan takav muškarac ljubi ruku onoj lopati ili što je još gore, JEDE JOJ IZ RUKE. Sumnjam da je on znao za snimanje, za nju ne znam. Ona koristi njegovu slavu jer za nju nitko nije čuo dok se nije islikala prošlo ljeto s njim, cijelo vrijeme je dinstala javnost, postala, skidala, pa je opet ovo ljeto s njim. Takvoj ribi treba slava koju ima ako je s nekim kao što je Kenan. Ne vidim da postoji drugi kandidat da bude s njom pa zato I pristaje da je se koristi samo ljeti. Jedino me zbunjuju vaši komentari da je bila s prijateljicom u njegovom stanu jer ne mogu vjerovati da joj je on dao ključ od stana. Ključ je svetinja I daje se samo u ozbiljnim vezama. A ja sve misli da ova nije. Njemu je vjerojatno OK s njom. Mlada je, očito vesela, sklona svim porocima, sigurno se dobro kara I to je to. Za brak sumnjam. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
| | | Laguna Ezelovac
Broj postova : 79 Join date : 21.07.2013
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 17:35 | |
- adan je napisao/la:
Ostali su sami? moze ke ja odnese sega vo Bala da ja pretstavi na anne ve baba .... ... ...carica si... zamislite sliku:polnaga nedovrsena i anne, ljubi ruku....hahahaha ...hajde, pustimo tu malu nedovrsenu. Ona nama uopšte nije bitna.. ...nijedna od nas, skoro sam sigurna nece nista manje voleti Kenana, pa bila ona tu ili ne ...znam, razocarane smo izborom, moze on mnogo bolje...ali sta sad? Neka uziva... Ljubim vas sve..i da...moram vam jos jednom reci daste jednistvene...sve | |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 17:36 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 17:38 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Daaaavno ti nisam kazala da te obožavam!
Znala sam da ćemo mi doći do zajedničkog , ali i realnog stava, vjerojatno najbližeg istini!
Lani je priča prekinuta hapšenjem. Da je bila ljubav, pokupio bi je sa sobom nakon izlaska, odveo u Barcelonu.
Ona je ostala neiskorištena investicija u prošlo ljeto, a on lijen tražiti drugu. Zabavlja se, uživa, odmara.
Nije preuzeo nikakve obaveze prema javnosti i ne mora se osvrtati na svaki natpis. On je na privatnom odmoru , a novinari vise sa stabala.
Sve je u redu, samo neka sve ostane tako!
Ja uvijek pomislim na one kornjacice ... .. i sve mu oprostim! Je,davno nisi, ali ti opraštam taj propust. Obožavam i ja tebe.
Ma kakva crna ljubav. On je teška ljenčina i neda mu se tražiti uokolo neku novu za po jedrenjaku. Sve se bojim da, kakva je ljeničina, nije onakav showman kakvim smo ga smatrale. Nije showman Tessičice. Nije. Čak je užasno nemaštovit i lijen. Sa toliko novca može sebi (i nekoj koja mu pravi društvo zbog-čega-god) da priušti odlazak bilo gdje van Turske. Ako želi da odmara i uživa na miru, ne krije se, ne cima na sve strane gleda li ga ko, snima li ga, fotka li ga... mogao je da odabere destinaciju gdje bi bio bezbrižan. O, toliko ima takvih mjesta. Ali on je lik bez ideja, mašte, učauren na par lokacija koje posjećuje iz godine u godinu. Bez želje da išta promijeni, na bolje. I tako vrijeme ide... On ne zna da u pravom smislu napuni baterije. A kao malo ko ima mogućnosti za to. Razlog za sve to je - u čemu? Štekanju para? Za šta? Neku novu nekretninu kojih već ima 576734567?? Kome će ih ostaviti ako se ne skrasi? Ili je plan da radi i snima dok ne iznemogne a onda da prodaje jedno po jedno i živi od tog novca? E baš bih voljela da znam šta mu se mota po glavi. Ima li uopšte nekakav plan za dalje ili živi od danas do sjutra... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 12 srp 2014, 17:42 | |
- Tessa je napisao/la:
Je,davno nisi, ali ti opraštam taj propust. Obožavam i ja tebe.
Ma kakva crna ljubav. On je teška ljenčina i neda mu se tražiti uokolo neku novu za po jedrenjaku. Sve se bojim da, kakva je ljeničina, nije onakav showman kakvim smo ga smatrale. Nije showman Tessičice. Nije. Čak je užasno nemaštovit i lijen.
Sa toliko novca može sebi (i nekoj koja mu pravi društvo zbog-čega-god) da priušti odlazak bilo gdje van Turske. Ako želi da odmara i uživa na miru, ne krije se, ne cima na sve strane gleda li ga ko, snima li ga, fotka li ga... mogao je da odabere destinaciju gdje bi bio bezbrižan. O, toliko ima takvih mjesta. Ali on je lik bez ideja, mašte, učauren na par lokacija koje posjećuje iz godine u godinu. Bez želje da išta promijeni, na bolje. I tako vrijeme ide... On ne zna da u pravom smislu napuni baterije. A kao malo ko ima mogućnosti za to. Razlog za sve to je - u čemu? Štekanju para? Za šta? Neku novu nekretninu kojih već ima 576734567?? Kome će ih ostaviti ako se ne skrasi? Ili je plan da radi i snima dok ne iznemogne a onda da prodaje jedno po jedno i živi od tog novca? E baš bih voljela da znam šta mu se mota po glavi. Ima li uopšte nekakav plan za dalje ili živi od danas do sjutra... Draga, na istoj smo valnoj po svakom pitanju što se tiče njega. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 10 KI | |
| |
| | | | Novosti 10 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|