Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Fotografije | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 19:49 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Harika Adančice. Ti vrijedna doznaješ info o našem ljubimcu, a nas dve se prepucavamo oko Emira i Yamana. Dobro je sve dok ne prijeđemo na Ferihu i Miru! Adanče, Nego, zamisli Amrice o čemu sad mislim dok gledam ovaj haber... Imaš prava tri puta da pogodiš. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 19:55 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 21:30 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 22:16 | |
| Vidi ti njih... Brzo van sa razmišljanjima. I mene zanima. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 22:24 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 22:56 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 22:59 | |
| Što mi kradeš gifove sad na onom drugom forumu + mene kritikuješ da ne postavljam svoje uratke ovde, a ni ti ne postavljaš svoje?.. Evo mi radova...kao što rekoh, bilo je materijala. [You must be registered and logged in to see this image.]_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 23:02 | |
| - ezel&eysan je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Vidi ti njih...
Brzo van sa razmišljanjima. I mene zanima.
Pa, malo smo razmišljale kako bi dobro išli Caga i Berg u paru ...osmatramo već novu partnerku za njega, same ćemo pisati scenario za narednu seriju i taman odemo u Istanbul da predamo scenario Ay yapimu. Scenario bi sigurno bio dobar, u to ne sumnjam. Bio bi bar tri puta bolji od Ecinog. Svi nešto spominju njene dobre dijaloge kad već nema dobar scenario. Ja bih i dijaloge pisala bez problema. Ali...Berg mi ipak nebi išla s Cagatayem...nije mi ona ni dobra glumica, nije mi ni simpatična... Ja bih nju...ponavljam...baš nju... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 23:03 | |
- Što mi kradeš gifove sad na onom drugom forumu + mene kritikuješ da ne postavljam svoje uratke ovde, a ni ti ne postavljaš svoje?..
Evo mi radova...kao što rekoh, bilo je materijala.
[You must be registered and logged in to see this link.] Koje moje? Pa ništa ne radim. Copy/paste iz epizode u Fotoflexer, malo izrežem i to je to...ne da mi ih se čak ni uređivati. Vidiš da su mutnjikave... Pa kad tu nikog nema...mislim, ima tebe...i mene...i malčice Adančice al to nije dosta za diskusiju...tamo se mogu i posavađati ako zaželim... Smijem, smijem, smijem ove ukrasti? Ako kažeš ne...neću. A gifići su ti mrak! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 23:11 | |
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 23:12 | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 23:13 | |
| | |
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 23:20 | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 23:27 | |
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 23:35 | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 23:36 | |
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 23:52 | |
| - Amra je napisao/la:
- ezel&eysan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Što mi kradeš gifove sad na onom drugom forumu + mene kritikuješ da ne postavljam svoje uratke ovde, a ni ti ne postavljaš svoje?..
Evo mi radova...kao što rekoh, bilo je materijala.
[You must be registered and logged in to see this link.] Koje moje? Pa ništa ne radim. Copy/paste iz epizode u Fotoflexer, malo izrežem i to je to...ne da mi ih se čak ni uređivati. Vidiš da su mutnjikave... Pa kad tu nikog nema...mislim, ima tebe...i mene...i malčice Adančice al to nije dosta za diskusiju...tamo se mogu i posavađati ako zaželim... Smijem, smijem, smijem ove ukrasti? Ako kažeš ne...neću.
A gifići su ti mrak!
Kradi slobodno.
Adanče i Mibić nas časte pokojom sličicom, a nas dve dežurne. Dobra smo mi ekipa.
Al' me nahvali tamo... Canim. Pa jel nisi zaslužila? Jesi! Još mi daš da ti kradem!
Pa, za šta ti gifovi služe?
Evo ti još jedan
Što ne mogu da uđem na forum.hr, piše mi Database error ? Ne mogu ni ja... A, sad? Ja ne mogu i dalje... _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 03 tra 2015, 23:56 | |
| Ne mogu... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije sub 04 tra 2015, 00:00 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| Naslov: Re: Fotografije sub 04 tra 2015, 00:12 | |
| - adan je napisao/la:
-
Berg mu dođe kao mama.
A ona je i ledena i drvena u glumi, da naš Muškić nije onako šeksi ... To sam htela da te pitam - kako si ti prihvatila kombinaciju Kenan/Berg? Jel' ih voliš, jel' su ti izazvali leptiriće ili? Amrice, ja sad mogu, a ti? _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije sub 04 tra 2015, 00:23 | |
| Mogu. A što sad spominju onog Inanca. Ako je Mira trudna kakve veze ima...kako bi on sad tu nešto mogao? Jedino ako je i on kao Tan...prolupao. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije sub 04 tra 2015, 09:08 | |
| Ne mogu ne komentirati...tebi smijem iako ćeš mi reći da su prekokrasni, znam... Kakva kemija? Gluma, gluma. Kao da im netko sa strane broji...tri, četiri, sad, a oni onda fulaju... I onda komentari da su zajedno i privatno...Možda, ali na temelju ovoga stvarno nije za tvrditi. Nisu uopće uvježbani. Ne da mi je ovo lijepo, nego mi je ružno. Taman mi budu slatki i onda mi ovakve njihove puse budu ružne. A on to inače baš zna i lijepo izvodi...Serenay, Serenay... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije sub 04 tra 2015, 14:11 | |
- adan je napisao/la:
-
Berg mu dođe kao mama.
A ona je i ledena i drvena u glumi, da naš Muškić nije onako šeksi ...
To sam htela da te pitam - kako si ti prihvatila kombinaciju Kenan/Berg? Jel' ih voliš, jel' su ti izazvali leptiriće ili?
Amrice, ja sad mogu, a ti? Nikako. Nema tu ni k od kemije, ma koliko se Bebe trudio. Mislim da ona, uz lošu glumu ima problem i sa svojom glavom. Uvijek mi se čini da između njih vidim Halita. To se naprosto osjeti. Bilo je scena koje sam, eto, prožvakala, ali to je daleko od doživljaja velike ljubavi ( nije uvjetno da bude romantična). Ne ponovilo se. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| Naslov: Re: Fotografije sub 04 tra 2015, 16:02 | |
| - adan je napisao/la:
- adan je napisao/la:
-
Berg mu dođe kao mama.
A ona je i ledena i drvena u glumi, da naš Muškić nije onako šeksi ...
To sam htela da te pitam - kako si ti prihvatila kombinaciju Kenan/Berg? Jel' ih voliš, jel' su ti izazvali leptiriće ili?
Amrice, ja sad mogu, a ti? Nikako. Nema tu ni k od kemije, ma koliko se Bebe trudio. Mislim da ona, uz lošu glumu ima problem i sa svojom glavom. Uvijek mi se čini da između njih vidim Halita. To se naprosto osjeti.
Bilo je scena koje sam, eto, prožvakala, ali to je daleko od doživljaja velike ljubavi ( nije uvjetno da bude romantična).
Ne ponovilo se. Onda je sve u redu sa mnom, nisam jedina koja tako misli. :D _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Fotografije sub 04 tra 2015, 16:06 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ne mogu ne komentirati...tebi smijem iako ćeš mi reći da su prekokrasni, znam...
Kakva kemija? Gluma, gluma. Kao da im netko sa strane broji...tri, četiri, sad, a oni onda fulaju... I onda komentari da su zajedno i privatno...Možda, ali na temelju ovoga stvarno nije za tvrditi. Nisu uopće uvježbani. Ne da mi je ovo lijepo, nego mi je ružno. Taman mi budu slatki i onda mi ovakve njihove puse budu ružne. A on to inače baš zna i lijepo izvodi...Serenay, Serenay... [You must be registered and logged in to see this link.] Meni ne deluju zaljubljeno i privatno, ali mi deluju kao da im prijaju ove scene. Ima tu hemije, ali one glumačke, ako mogu tako da se izrazim. Npr. između Cansu i Kenana je bilo i glumačke i one prave hemije, a ovi imaju samo tu glumačku. Ne bih rekla da su privatno zajedno, mislim da se samo dobro slažu i druže. Ali, deluju mi da im prijaju ove scene, oboje su se nekako uživeli i prepustili, kako god smešno ti kisići izgledali. A, mislim da smešno izgledaju zbog Serenayinih usana, tačnije oblika gornje usne. Ispada da je Caga usisava. Evo jedan pozajmljen za tebe. [You must be registered and logged in to see this image.]Moram da priznam da me prošli žmarci kad sam ga videla. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije | |
| |
| | | | Fotografije | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|