Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije pet 08 svi 2015, 01:28
Set sa 72.ep...
Pjesma je stvarno krasna "Dünya Dönmeye Başlar" ("Svijet se zavrtio"). Pjevačica Çiğdem Erken... Sama...
i iz MC u duetu s Halilom Sezai... Sudeći po ovom videu mogu još samo zaključiti da je Cagatay hiperaktivan... [You must be registered and logged in to see this link.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije sub 09 svi 2015, 00:20
Niste gledale večeras?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
Naslov: Re: Fotografije sub 09 svi 2015, 00:26
adan je napisao/la:
Niste gledale večeras?
Gde nismo, bar ja jesam. Ne znam dal' i ti imaš takav osećaj sa Karadayem, ali koliko god mi neke stvari smetale, ovu seriju toliko dugo pratim da nema šanse i jednu epizodu uživo da propustim.
Btw, meni je bila dobra epizoda.
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije sub 09 svi 2015, 00:27
Amra je napisao/la:
Sudeći po ovom videu mogu još samo zaključiti da je Cagatay hiperaktivan... [You must be registered and logged in to see this link.]
Ili da mu se sviđa Serenay.
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije sub 09 svi 2015, 01:00
ezel&eysan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Sudeći po ovom videu mogu još samo zaključiti da je Cagatay hiperaktivan... [You must be registered and logged in to see this link.]
Ili da mu se sviđa Serenay.
A pa ako mu se sviđa ili da mu se sviđa, sigurno joj je to već dao do znanja. Mislim da taj ne drži za sebe dugo. Hedonist! Lkao za sviđanje, nego ih fanovi stalno spajaju. Baš me zanima. Trebalo bi se to doznati kad serija završi. Ja nekako mislim da nisu. Fanovi ih vide kao prekrasan zaljubljen par u seriji, veličantvena ljubav...pa kroje... A i općenito, ne samo za njih dvoje...kao što su vidjeli Bebea i Cansu i Cagataya i Hazal, pa sad Cagataya i Serenay, pa skoro sve tako spajaju... ...dalo bi se nabrajati...do sutra...
Znaš što je Halit Ergenc jednom rekao? Bar mislim da je to bio on. Ovako...Kad za moju partnericu i mene počnu pričati da smo par i u privatnom životu onda znamo da smo odlično obavili svoj posao!
Ipak mislim da je Cagatay hiperaktivno dijete, da vjerojatno pokuša zbariti svaku koja mu se svidi (mislim da je kao što rekoh, hedonist...cigarete, hap, starije žene, isprobavanje, dobri restorani i hrana, cuga, stalno je u šopingu...sigurno si i žene priušti).
E, al na jedno mi ne liči. Na vjernog dečka.
Ne tvrdim da si nešto nisu bili, nisu sada ili neće biti...ne znam to, a bogami ni ostali s raznih foruma, FB, TW pa mi je smiješno to spajanje na temelju dodira, naslanjanja glave na rame, kruženja i sl...(ne mislim na tebe nego čitam malo na FB...svi ko opareni...čitam tamo neke žene u ekstazi...preslatki, najslađi, evo dokaza...o maj gad! )
Meni npr, stvarno izgledaju kao suradnici koji rade svaki dan, a često i noć zajedno, stalno se dodiruju, pričaju, ljube. Pa kako se ne bi ponašali upravo kako se vidi na filmiću...ništa posebno nije bilo. Bar ja nisam vidjela. Normalnije mi je tako, malo prisnije nego da stoje 5 m jedno od drugoga. To ne bi bilo normalno.
Na ovom videu on mi više liči na zvrka kojem je dosadno, čeka početak snimanja i traži što bi radio, žvakao, pjevao, pričao, fotkao, glupirao se...rekoh, hiperaktivno dijete.
Sad i mene zanima...kad završi serija bi se moralo doznati jesu li u vezi. Vidjet ćemo. Mislim, meni svejedno ali zanima me zbog tih nagađanja... Neće moći skrivati tj neće trebati skrivati. Doduše ako i dalje ne bude naznaka da su u vezi, već mogu pretpostaviti da će ih i dalje spajati...kao, u vezi su samo ne žele dati do znanja...baš kao što je i s Hazal bio u vezi, da, da...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije sub 09 svi 2015, 01:30
Amra je napisao/la:
Znaš što je Halit Ergenc jednom rekao? Bar mislim da je to bio on. Ovako...Kad za moju partnericu i mene počnu pričati da smo par i u privatnom životu onda znamo da smo odlično obavili svoj posao!
I oženio tu istu partnerku.
Amra je napisao/la:
Ipak mislim da je Cagatay hiperaktivno dijete, da vjerojatno pokuša zbariti svaku koja mu se svidi (mislim da je kao što rekoh, hedonist...cigarete, hap, starije žene, isprobavanje, dobri restorani i hrana, cuga, stalno je u šopingu...sigurno si i žene priušti).]
E, s ovim se slažem. Kao i svako muško. Ali, bar je to dokaz da je normalan, nenormalno bi bilo da pokušava zbariti snimatelja.
Amra je napisao/la:
Ne tvrdim da si nešto nisu bili, nisu sada ili neće biti...ne znam to, a bogami ni ostali s raznih foruma, FB, TW pa mi je smiješno to spajanje na temelju dodira, naslanjanja glave na rame, kruženja i sl...(ne mislim na tebe nego čitam malo na FB...svi ko opareni...čitam tamo neke žene u ekstazi...preslatki, najslađi, evo dokaza...o maj gad! )
Ju naopako. A, šta će, fanovi...
Amra je napisao/la:
Meni npr, stvarno izgledaju kao suradnici koji rade svaki dan, a često i noć zajedno, stalno se dodiruju, pričaju, ljube. Pa kako se ne bi ponašali upravo kako se vidi na filmiću...ništa posebno nije bilo. Bar ja nisam vidjela. Normalnije mi je tako, malo prisnije nego da stoje 5 m jedno od drugoga. To ne bi bilo normalno.
Taj odnos kolega glumaca je poseban sam po sebi zato što si, recimo, prijatelj sa nekim, a ljubite se, grlite, dodirujete svakodnevno.
Ne znam kakav je to odnos i da li je uopšte moguće pojavljivanje iskrica na snimanju gde im reditelj priča kako da se ljube, a oko njih je jedno pet ljudi minimum. Realno.
Opet je izgleda moguće, čim imamo toliko primera glumačkih partnera u privatnom životu.
Ko će ga znati.
Ne zamaram se time, niti me interesuje toliko, ali prokomentarisala sam ono što mi je bilo simpatično i što sam kao takvo zapazila. To njegovo obigravanje oko nje je dečija, fora još iz školskih klupa zavođenja.
Amra je napisao/la:
Sad i mene zanima...kad završi serija bi se moralo doznati jesu li u vezi. Vidjet ćemo. Mislim, meni svejedno ali zanima me zbog tih nagađanja... Neće moći skrivati tj neće trebati skrivati. Doduše ako i dalje ne bude naznaka da su u vezi, već mogu pretpostaviti da će ih i dalje spajati...kao, u vezi su samo ne žele dati do znanja...baš kao što je i s Hazal bio u vezi, da, da...
Ti živa nisi dok ne saznaš jel' su u vezi ili nisu, a ja živa nisam dok ne saznam idu li na još jednu sezonu ili ne.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije sub 09 svi 2015, 10:53
Amra je napisao/la:
I oženio tu istu partnerku.
Amra je napisao/la:
Ipak mislim da je Cagatay hiperaktivno dijete, da vjerojatno pokuša zbariti svaku koja mu se svidi (mislim da je kao što rekoh, hedonist...cigarete, hap, starije žene, isprobavanje, dobri restorani i hrana, cuga, stalno je u šopingu...sigurno si i žene priušti).]
E, s ovim se slažem. Kao i svako muško. Ali, bar je to dokaz da je normalan, nenormalno bi bilo da pokušava zbariti snimatelja.
Amra je napisao/la:
Ju naopako. A, šta će, fanovi...
Amra je napisao/la:
Taj odnos kolega glumaca je poseban sam po sebi zato što si, recimo, prijatelj sa nekim, a ljubite se, grlite, dodirujete svakodnevno.
Ne znam kakav je to odnos i da li je uopšte moguće pojavljivanje iskrica na snimanju gde im reditelj priča kako da se ljube, a oko njih je jedno pet ljudi minimum. Realno.
Opet je izgleda moguće, čim imamo toliko primera glumačkih partnera u privatnom životu.
Ko će ga znati.
Ne zamaram se time, niti me interesuje toliko, ali prokomentarisala sam ono što mi je bilo simpatično i što sam kao takvo zapazila. To njegovo obigravanje oko nje je dečija, fora još iz školskih klupa zavođenja.
Amra je napisao/la:
Ti živa nisi dok ne saznaš jel' su u vezi ili nisu, a ja živa nisam dok ne saznam idu li na još jednu sezonu ili ne.
Čovjek reko u množini, nije mislio svoju hanumu. Huremka je bila u pitanju...mislim...
A kaj ja znam. Ja sam ti oduvijek bila čvrsto na zemlji, a i ono što mi se kao mašta pojavi u glavi tamo i ostane. I u RL su mi potrebni čvrsti dokazi...nikad ne nagađam.
Ljudi su glumci. Turskim sapunicama okosnice su ljubavne veze i naravno da glumci daju najbolje od sebe. Kad to i uspiju eto ti veze i u RL. Hemen!
A sad ozbiljno. Stvarno mislim da je CU nezreo, vjerojatno sklon nekim stvarima koje u tim vodama nisu rijetkost...da sad ne nabrajam (hmmm, nadam se da snimatelji nisu u opasnosti ). Žene vjerojatno mijenja kao čarape (nadam se, ne i češće) pa mi je onda smiješno kad se priča o vezama (pri čemu možda i jesu ili su bili). Nekako mi taj svijet sav takav...promjenjiv...prevrtljiv...
Ima on pravo što sve skriva, a fanovi ko fanovi...igraju se, koji put s šarenim balonima, koji put u blatu! I novinari...u nedostatku informacija!
I da, zanima me...
I ako sad napišem "slatki"...pitat ćeš me jel ja to ozbiljno... ..Nikako da dokažem da meni Mira nije mrska samo nisam luda za njom. S Ferihicom je bilo isto...iskritizirala sam i nju. Samo sam AFK više voljela (čitaj...i Emira ). Al evo...slatki...da... [You must be registered and logged in to see this link.]
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije ned 10 svi 2015, 16:48
A, jesu tu slatki. Krivo mi je što nismo te scene videli u seriji, makar i kroz flashback.
Evo još jedan klipić sa seta. Stvarno su mu smešni fazoni zavođenja.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije uto 12 svi 2015, 20:22
1.fragi 73.ep...pripreme...
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije uto 12 svi 2015, 22:05
I vi ćete imati pir???
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije uto 12 svi 2015, 23:11
adan je napisao/la:
I vi ćete imati pir???
Pripreme traju ali nisam baš sigurna
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije uto 12 svi 2015, 23:41
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
I vi ćete imati pir???
Ja jesam. Ali, nisam u to šta posle može biti.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije uto 12 svi 2015, 23:56
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
I vi ćete imati pir???
Ja jesam. Ali, nisam u to šta posle može biti.
Joj, ne znam. Kad vidim Orkuna s onom pljucom. Znaš, Ece bi mogla smaknuti Yamana. Ono, sasvim kontra od onog što očekujemo. Npr na svadbi Orkun smakne Yamana (poznato?...ali...sad već imamo helikopter i mnoštvo pozatih stvari... ). Mira totalno ukomirana,odustane od operacije, pusti se (nešto kao Emir u Emirin yolu, samo ne luta ulicama i ne sveti se Yavuzu) i onda skonta da je trudna, ode na oeraciju, sve uspješno završi i onda nam ju prikažu u toj toliko spominjanoj "sljedećoj godini u ovo vrijeme" s bebekom...mini Yamanom...mogla bi Ece kak je šašava. Netko će ju atentirat ako bude zacementirala nesretan kraj.
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije sri 13 svi 2015, 15:30
E, sad ga baš pretera sa upoređivanjem.
Naslov: Re: Fotografije čet 14 svi 2015, 19:58
adan je napisao/la:
Odgledajte, radi Emira...
Skoro ko mi kad pratimo direktno...
Stari mi je najbolji!
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije pet 15 svi 2015, 21:13
Kako dosadna epizoda. Sad će Amra plahtu negativnih kritika.
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije pet 15 svi 2015, 21:26
Pred kraj sezone, pa dosadna? Idu u 4. sezonu? To bi se sada već znalo..
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije pet 15 svi 2015, 21:36
adan je napisao/la:
Pred kraj sezone, pa dosadna? Idu u 4. sezonu? To bi se sada već znalo..
Ne, ne, pitanje je da li završavaju sad ili nastavljaju na 3. sezonu. :didi8:
Prethodna je bila odlična, ali ova sad kaska za njom itekako. A, nije ti to naš Ezel, pa da je svaka bez premca...ovde nešto uvek škripi i ne samo u ovoj...
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije pet 15 svi 2015, 22:25
Odličnih je bilo u 1.sezoni, u 2. se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Neću plahtu ali gluposti koliko voliš...
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije sub 16 svi 2015, 23:43
Nigdje nikog...nigdje...sve mrtvo... [You must be registered and logged in to see this image.]
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije sub 16 svi 2015, 23:48
I malo Cagatayevih bravurija...