Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije sub 16 svi 2015, 23:57
adan je napisao/la:
Što mu je sa frizurom?
Samo sam čekala! To ti je pitanje stoljeća i razlog zašto se na nekim mjestima ženske natežu...treba ga ošišati (poznato, samo je riječ o brijanju?), ne treba ga ošišati! Ma treba ga pod hitno ošišati ali dečko valjda pušta kosu zbog uloge u filmu koji snima u lipnju...igra bubnjara(remake filma Ritam ludila).
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
Naslov: Re: Fotografije ned 17 svi 2015, 01:41
E, Amrice, ja više neću pisati na onom vašem off topicu o AFK. Dosta mi je više da ih stalno čitam, a samo se nepotrebno nerviram. Ionako me niko nije zvao, ne znam ni što sam dolazila uopšte.
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije ned 17 svi 2015, 01:43
adan je napisao/la:
Što mu je sa frizurom?
Kosa mu je u poslednjim epizodama stvarno grozna. Njemu uopšte ne stoji duga kosa.
Ali, meni se, ako izuzmemo kosu, nekako ovakav mnogo sviđa.
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije ned 17 svi 2015, 09:38
ezel&eysan je napisao/la:
E, Amrice, ja više neću pisati na onom vašem off topicu o AFK. Dosta mi je više da ih stalno čitam, a samo se nepotrebno nerviram. Ionako me niko nije zvao, ne znam ni što sam dolazila uopšte.
A što te iznerviralo? Aha, razgovori o plastičarenju! Pa što se sekiraš draga. Ne smiješ tako. Normalno je pisati o svemu, pa nije niko vrijeđao. Možda će sad zvučati pokroviteljski pa ne zamjeri ali nije se dobro vezati za lik iz serije, glumicu na taj način da je teško pročitati takve stvari...pisanja o plastičnim operacijama. Zar je bilo još nešto...? Nisam baš pomno pratila. Meni sve to zabava, zaboravim., Nikad nisam imala zadršku ali nikad, pa ni u najvećoj ljubavi napisati da mi Bebe ima pretanke noge, preškiljave oči ponekad kad ih onako stisne pa istadne kao Turski orao...i još je bilo kritika... Ali, dobro, tvoja odluka...bit će mi žao ali ti tako želiš... Uostalom, skoro ću i ja prestati dolaziti...svugdje...nema više tema koje bi me zanimale, tj ima ali te pak ne zanimaju druge pa...
Edit: Sad sam otišla tamo pa tek vidjela. Uuuuu, bogovski si se razjarila. Mislim, post je fin ali ljutnja frca na sve strane (pukotine se naziru).
A što ja znam. Ja serije gledam iz zabave. Ne uzimam toliko srcu ama baš ništa i sasvim mi je normalno da kažem što mislim...i dobru i lošu kritiku, na seriju, na glumce, na likove. A normalno je i da se piše o privatnom životu glumaca.
Cure ti tamo pišu svašta (i ja) što ne smiju nigdje drugdje...vidi što piše u uvodu topica....čim stave nešto na odeđenu temu, em slika prevelika, em nije o glumcu, em je o glumcu...tako da se tu piše svašta. Već sam ih ja pitala ranije zašto tu pišu o Hazal kad ona ima svoju temu pa su mi odgovorile da ih tamo admini svaki čas zbog nečeg po prstima.
Mogu samo ponoviti...šteta što uzimaš toliko k srcu jer zaista su zaslužili da ih se packa. Na šta sve ovo sad liči? Moju inteligenciju vrijeđa, vrijeđam ju sama što još gledam ali kad sam već uložila ovoliki trud odgledat ću ovih par do kraja. Ali, ni sto slatkih Caga i Mira ne može mi premazati oči.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije ned 17 svi 2015, 16:23
adan je napisao/la:
Što mu je sa frizurom?
Kosa mu je u poslednjim epizodama stvarno grozna. Njemu uopšte ne stoji duga kosa.
Ali, meni se, ako izuzmemo kosu, nekako ovakav mnogo sviđa.
Eto vidiš, to ti je dokaz da su ukusi različiti. Čemu nerviranje. Nedavno tako na nekom mjestu, više se ni ne sijećam bio je komentar kako je Cansu hladna, ledena ženska i kako je nebi voljeli vidjeti s...ni ne sjećam se s kime. Evo, meni nema do Emira (iltii Cagataya kao Emira, ovo mi uopće nije on nego neki drugi lik), tebi je super, Bebe ni tebi ni meni više nije in i što sad! Ubjeđivanje tipa "moj tata je najjači" i "moja mama je najljepša" nikud ne vodi.
ALi znaš što? Kažeš da ti se ovakav sviđa ako izuzmeš kosu. Onaj tren kad se ošiša više će ići na onog starog. Pogledaj one sa šiltericom...isti Emir tako da mislim da ćeš šišanjem to izgubiti. Ide snimanje filma, neće biti šišanja, barem ne još.
Iskreno, apsolutno me nije briga samo nek mu daju nešto ozbiljno...s glavom i repom da snima.
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije ned 17 svi 2015, 16:28
Ma, ja uopšte ne volim hejtovanje bilo čega i bilo koje vrste iz dva razloga. Prvi zato što mi je bolesno to vatreno hejtovanje, skoro, pa čak malo više i od vatrenog fanovanja. Kao drugo, ja polazim od sebe, ionako nemam sve vreme ovog sveta da bih ga trošila na hejtovanja po forumima, mislim da to rade oni ljudi koji su nezadovoljni samim sobom, pa se iz toga projektuju na druge. Tu ne mislim na tebe.
Ja na off topicu serije Ezel ni jedan jedini ceo post nisam iskoristila da bih ishejtovala Berguzar, a ne volim je nimalo, nervira me toliko da mogu plahtu napisati. Ali, nisam, jer imam pametnijih stvari i smatram da posvećivanje pažnje osobi koja me ničim ne privlači i to na temi moje omiljene serije nije normalno, takođe sam videla na netu neka poređenja Ezela i Mahira, ali ih nijednom nisam postavila. Neću da kvarim sliku moje teme.
Nema veze sa tim što je meni Serenay draga, meni su isto bezveze njeni silikoni, ako te baš zanima, i uopšte sam protiv toga - radije sam za prirodnu lepotu, pa kakva bila. Znao je Onaj gore što nas je stvarao sa manama i glupo je to ispravljati. Ali, razumela bih da su u jednom postu i to na njenom topicu (ajde, pošto ga nema, neka na tom vašem) napisale to i izjasnile se šta misle o njoj. Međutim, na topicu serije AFK, gde ne mora o tome pisati, a može o bilo čemu drugom, ja ne shvatam čemu pre svega širenje negativne energije kao prvo (jer ono što one pišu nekome ko samo čita sigurno nije pozitivna energija...možda i jeste, ali onda ta osoba nije sva svoja), a kao drugo ne razumem tu pamet i zdrav razum koja će radije pisati o ličnosti i stvarima koje je iritiraju, nego o nečemu što voli! I šteta što nemamo ovde neki smajli koji se krsti, sad bi baš dobro došao!
Isto i ta poređenja konstanta, pa dosadni su Bogu i ljudima! Kako ih više ne mrzi da traže slične fotke, lepe ih, prave montaže, postavljaju montaže, itd... Eto koliko im je život zanimljiv, kada imaju vremena za to.
Pokušala sam da se priključim, pre svega zbog tebe, lepo je bilo dok su tamo bile i Sarica, Poncha, ali stvarno ne mogu da ćaskam sa osobama koje po meni nisu skroz svoje, jednostavno ne trpim njihovu negativu, nerviraju me.
I najiskrenije ti kažem, isto bih reagovala da su i neki levi u pitanju, a ne Serenay i Cagatay, MC, kako god. Nervirale su me i kad su Gizem hejtovale, eto npr.
O seriji nema potrebe govoriti, već smo sto puta rekle sve. Svakako, ko gleda, taj može i da komentariše bilo pozitivno ili negativno, jer ima pravo na to. Onaj ko ne gleda, može samo da ćuti i sluša.
Nasmeja me za opis Kenana.
Iskreno će mi biti žao ako prestaneš da dolaziš na naše zajedničke teme. Zar nećeš više ni ovde dolaziti?
I kao zaključak - zato, između ostalog, ja volim ovaj forum. Nigde nema takvog društva kao ovde, pozitiva i harmonija vlada, a u sam naziv foruma sam se od početka zaljubila.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije ned 17 svi 2015, 18:16
Ma, ja uopšte ne volim hejtovanje bilo čega i bilo koje vrste iz dva razloga. Prvi zato što mi je bolesno to vatreno hejtovanje, skoro, pa čak malo više i od vatrenog fanovanja. Kao drugo, ja polazim od sebe, ionako nemam sve vreme ovog sveta da bih ga trošila na hejtovanja po forumima, mislim da to rade oni ljudi koji su nezadovoljni samim sobom, pa se iz toga projektuju na druge. Tu ne mislim na tebe.
Ja na off topicu serije Ezel ni jedan jedini ceo post nisam iskoristila da bih ishejtovala Berguzar, a ne volim je nimalo, nervira me toliko da mogu plahtu napisati. Ali, nisam, jer imam pametnijih stvari i smatram da posvećivanje pažnje osobi koja me ničim ne privlači i to na temi moje omiljene serije nije normalno, takođe sam videla na netu neka poređenja Ezela i Mahira, ali ih nijednom nisam postavila. Neću da kvarim sliku moje teme.
Nema veze sa tim što je meni Serenay draga, meni su isto bezveze njeni silikoni, ako te baš zanima, i uopšte sam protiv toga - radije sam za prirodnu lepotu, pa kakva bila. Znao je Onaj gore što nas je stvarao sa manama i glupo je to ispravljati. Ali, razumela bih da su u jednom postu i to na njenom topicu (ajde, pošto ga nema, neka na tom vašem) napisale to i izjasnile se šta misle o njoj. Međutim, na topicu serije AFK, gde ne mora o tome pisati, a može o bilo čemu drugom, ja ne shvatam čemu pre svega širenje negativne energije kao prvo (jer ono što one pišu nekome ko samo čita sigurno nije pozitivna energija...možda i jeste, ali onda ta osoba nije sva svoja), a kao drugo ne razumem tu pamet i zdrav razum koja će radije pisati o ličnosti i stvarima koje je iritiraju, nego o nečemu što voli! I šteta što nemamo ovde neki smajli koji se krsti, sad bi baš dobro došao!
Isto i ta poređenja konstanta, pa dosadni su Bogu i ljudima! Kako ih više ne mrzi da traže slične fotke, lepe ih, prave montaže, postavljaju montaže, itd... Eto koliko im je život zanimljiv, kada imaju vremena za to.
Pokušala sam da se priključim, pre svega zbog tebe, lepo je bilo dok su tamo bile i Sarica, Poncha, ali stvarno ne mogu da ćaskam sa osobama koje po meni nisu skroz svoje, jednostavno ne trpim njihovu negativu, nerviraju me.
I najiskrenije ti kažem, isto bih reagovala da su i neki levi u pitanju, a ne Serenay i Cagatay, MC, kako god. Nervirale su me i kad su Gizem hejtovale, eto npr.
O seriji nema potrebe govoriti, već smo sto puta rekle sve. Svakako, ko gleda, taj može i da komentariše bilo pozitivno ili negativno, jer ima pravo na to. Onaj ko ne gleda, može samo da ćuti i sluša.
Nasmeja me za opis Kenana.
Iskreno će mi biti žao ako prestaneš da dolaziš na naše zajedničke teme. Zar nećeš više ni ovde dolaziti?
I kao zaključak - zato, između ostalog, ja volim ovaj forum. Nigde nema takvog društva kao ovde, pozitiva i harmonija vlada, a u sam naziv foruma sam se od početka zaljubila.
Ha, ha draga. S ovim stavom ćeš se na svakom forumu iznerivrati! Pa vidi mene kad odem tamo na KI temu pa postavim bombu! Ali...ovo mjesto je jedinstveno. Curke me znaju, znaju da mi Bebe više nije fora ali znaju i to da mi je itekako bio...imam kredita. Pazim da sve ide na šalu, s malo ironije ponekad... Ali, gle ja to zato da malo promijenim smjer. Smorila bi me dosada da su svi istomišljenici i pišu samo oni što pozitivno misle (mada, nije nam bilo dosadno kad smo stvarno sve mislile najbolje o Bebeu- Ezelu). O seriji su se lomila koplja...malo, Bade npr neke su je voljele, neke ju nisu podnosile. Ne slažem se s tobom da na forumu trebaju pisati samo oni što misle uvijek pozitivno. Što bih onda ja radila! Imam svoje motive za gledanje Medcezira. Oni nisu zaljubljenost ni u jednog glumca (na početku je to bio motiv, željela sam vidjeti kakav će biti u druggoj seriji), a bogami ni u priču jer...znaš što o njoj mislim. Dobar temelj, lijepa priča, drag, dobar dečko iz Tozluderea, bogata, dobra i razmažena cura iz Altinkoya. AJme pa što bih ja iz toga napravila! A što je Ece napravila! Cagatay mi je zaista postao kao pekmez u liku Yamana. Zaista tako vidim, gledam, još se i suzdržavam od komentara. Ne kažem da treba biti macho man ali daj, pa ya-man, kahraman, princeza...I nadalje odlično glumi i dijelom gledam zbog njega, dijelom iz glupog razloga što ako sam gledala do sada, gledati ću i kraj. Ono plesanje u vjenčanicama, kreveljenje, a eto, tebi je to možda slatko, meni oduzimanje 10 min od epizode. Ipak sam malo prestara, a mislim da ni ti nisi baš tinejdžerica.. I imam još jednu začkoljicu...nekako se ne mogu baš posvetiti ženskom liku u smislu da mi je prekrasna, preslatka, divna, neponovljiva, ono da me baš zaokupira da bih o njoj pričala u tom smislu. Naravno da imam svoje mišljenje ali vidim neke komentare djevojčica, djevojaka, žena...o Bože, to mi bude nenormalno kad odrasla žena kaže: "dušo moja, srce moje..."...e pa svašta. No dobro, kud ja sad odoh.
Htjedoh reći da si osjetljiva zbog te ljubavi koju si razvila prema Y+M. One se tamo šale na ironičan način, nisu zaljubljene u MIru, gledaju je kao glumicu, znaju što su o njoj čitale, nije ona curičkica već mlada žena sa svojom karijerom, tračevima pa ako hoćeš i plastičarskim zahvatima za koje uopće ne vidim problem..neka ih radi. Ima ljubavne veze, ovakve, onakve. Razumijem i njih i tebe.Samo htjedoh reći ona je Serenay, nije Mira, ovaj je Cagatay, nije Yaman. Cagatay...pa kad malo pročitaš što je Gizem slušala od njega u onim prisluškivanim tel. razgovorima (baš je srčeko od dečka, upravo kao Yaman), Serenay, ovamo kao djevojčurak, a čitamo o vezama s oženjenim, pa starijim muškarcem, pa kao uvijek ima i vezu s partnerom...i neka ali u čemu je problem pisati o tome? I tako o svima i svemu, što se mene tiče. Ti si tamo pisala o nakitu koji je Hazal nosila, a nije valjda kopirala Seru, nego reklama... sigurno. Ja bih npr nabacila komentar kako su joj se znatno popravili nokti.Užas kakvi su joj bili u AFK (malo problema sa živčekima, rekla bih). Evo, Hazal mi je bolja glumica od Sere i više ju volim od Sere ali što ne bi izrekla i koju ružnu o njenim ružnim noktima...i onim šlapetinama u kojima je hodala u AFK i stalno nepočešljana, ponekad i masne kose, o drečečem glasu da ne pričam ? A ono ti je zaista OFF TOPIC....apsolutno sve se tamo piše, nevezano uz AFK, vezano je posredno uz glumca iz AFK i MC pa otud... U ljudskoj prirodi je da se komentira. Žao mi je što si malo ironije u komentarima shvatila kao izrugivanje i hejtanje...ali to je tvoje pravo i želja da više ne dolaziš tamo...to je ok...
Evo, ja sam ti kao uvijek iskrena, nadam se da nije problem što iskazujem suprotno mišljenje ponekad. Bitno je da smo nas dvije i dalje složne... Dolaziti ću ja ovdje ali kad završi MC ne vidim kud ću više. Tamo na KI temi samo uletim s nečim što liči na izrugivanje pa bi me mogle curke kuditi. Teme koje volim, neke sam i pokrenula nikog ne zanimaju, a baš da sama postam nema smisla. Vjerojatno ću čitati pa ovisno koliko mi bude zanimljivo i oglasiti se. U svakom slučaju, nadalje pišemo....
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije ned 17 svi 2015, 20:01
Ne bih više o tome. Možda si i u pravu, preemotivna sam ja za forume. Zato sam našla ovaj i tu mi je najbolje. Zahvaljujući tebi sam ga našla.
Ti se više slažeš sa njima, nego sa mnom, ali ti i ja smo se našle. Iako smo različitog mišljenja, nekako se razumemo i sve rešimo, kompatibilne smo.
Baš sam te zavolela, kad sam razmišljala koje osobe su mi se kao dobre dogodile na tom forumu, među prvim se nalaziš ti, canim. :didi8:
Kod tebe volim što si iskrena, iako smo različitih mišljenja, poštujemo stavove jedna druge, degil me?
Ali, kod njih nemam ništa zajedničko. I neću više o tome. U pravu si da na forumu ne može samo pozitivno pisati, to stoji. Ali, ja nisam protiv negativnog, nego sam protiv stalnog negativnog, hejtovanja. I dosta o tome, yeter. Za sve njih, pojedinačno mogu samo da kažem da su za mene persona non grata od sad pa nadalje.
Krivo mi je samo što misliš da ne umem da razdvojim lik od glumice. Mogu i umem itekako. Miru jako, ali jako volim, jedna je od mojih omiljenih likova iz turskih serija. I ne mogu se složiti da je razmažena. Razmažena je Beren, Mira je bila usamljena, gušena od strane Sude, bogatstva, toga šta će reći svet, Orkuna, itd... Ona je prodisala od kad je Yamana upoznala, tad je upoznala i slobodu. A, Serenay mi je draga zbog takve izvedbe Mire, dobro je odradila njen lik. Ja kod glumca cenim kad mi učini da se saživim sa tim likom, da osećam šta taj lik oseća, a to je ona uspela. Zato mi je draga. Što se njenog privatnog života tiče, ne znam skoro ništa niti me zanima, kao ni za Hazal. Ja sam fan Cansu Dere, a ne njih dve. Dotaknu me kroz uloge, ali privatno ne bih znala ništa o njima.
O Cagi ovaj put nema potrebe išta da kažem.
I ne znam, meni lično, koja je bolja glumica između Hazal i Serenay. Pre svega, još su to deca. Jednom si rekla da je Hazal poštovanja vredna glumica, ja to mogu da kažem za Meryl Streep, recimo, ali ne za Hazal, Serenay. Moraju one još da rade na sebi, tek su na početku.
Međutim, Hazal sam gledala u izvođenju dve uloge. Obe ih je dobro odradila. Čak mi je Nihal bolja od Ferihe. Serenay sam samo u jednoj ulozi gledala i tu ulogu mi je tako dobro odradila, da mi je draža od Nihal i Ferihe zajedno. Ne znam koja je bolja. Serenay je, recimo bolja u scenama boli i tuge od Hazal, dok je Hazal bolja u scenama ljutine, besa, itd... Obe su mi dobre na svoj način.
I još jednom jedan i za tebe, zato što se tako dobro slažemo...
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije ned 17 svi 2015, 20:19
Ne bih više o tome. Možda si i u pravu, preemotivna sam ja za forume. Zato sam našla ovaj i tu mi je najbolje. Zahvaljujući tebi sam ga našla.
Ti se više slažeš sa njima, nego sa mnom, ali ti i ja smo se našle. Iako smo različitog mišljenja, nekako se razumemo i sve rešimo, kompatibilne smo.
Baš sam te zavolela, kad sam razmišljala koje osobe su mi se kao dobre dogodile na tom forumu, među prvim se nalaziš ti, canim. :didi8:
Kod tebe volim što si iskrena, iako smo različitih mišljenja, poštujemo stavove jedna druge, degil me?
Ali, kod njih nemam ništa zajedničko. I neću više o tome. U pravu si da na forumu ne može samo pozitivno pisati, to stoji. Ali, ja nisam protiv negativnog, nego sam protiv stalnog negativnog, hejtovanja. I dosta o tome, yeter. Za sve njih, pojedinačno mogu samo da kažem da su za mene persona non grata od sad pa nadalje.
Krivo mi je samo što misliš da ne umem da razdvojim lik od glumice. Mogu i umem itekako. Miru jako, ali jako volim, jedna je od mojih omiljenih likova iz turskih serija. I ne mogu se složiti da je razmažena. Razmažena je Beren, Mira je bila usamljena, gušena od strane Sude, bogatstva, toga šta će reći svet, Orkuna, itd... Ona je prodisala od kad je Yamana upoznala, tad je upoznala i slobodu. A, Serenay mi je draga zbog takve izvedbe Mire, dobro je odradila njen lik. Ja kod glumca cenim kad mi učini da se saživim sa tim likom, da osećam šta taj lik oseća, a to je ona uspela. Zato mi je draga. Što se njenog privatnog života tiče, ne znam skoro ništa niti me zanima, kao ni za Hazal. Ja sam fan Cansu Dere, a ne njih dve. Dotaknu me kroz uloge, ali privatno ne bih znala ništa o njima.
O Cagi ovaj put nema potrebe išta da kažem.
I ne znam, meni lično, koja je bolja glumica između Hazal i Serenay. Pre svega, još su to deca. Jednom si rekla da je Hazal poštovanja vredna glumica, ja to mogu da kažem za Meryl Streep, recimo, ali ne za Hazal, Serenay. Moraju one još da rade na sebi, tek su na početku.
Međutim, Hazal sam gledala u izvođenju dve uloge. Obe ih je dobro odradila. Čak mi je Nihal bolja od Ferihe. Serenay sam samo u jednoj ulozi gledala i tu ulogu mi je tako dobro odradila, da mi je draža od Nihal i Ferihe zajedno. Ne znam koja je bolja. Serenay je, recimo bolja u scenama boli i tuge od Hazal, dok je Hazal bolja u scenama ljutine, besa, itd... Obe su mi dobre na svoj način.
I još jednom jedan i za tebe, zato što se tako dobro slažemo...
Evet, ni ja ne bih više o tome. Bitno je da se nas dvije volemo. Samo, htjela bih da znaš da sam MIru voljela u 1.sezoni, a mislim da se teže to dogoditi kad tek kreneš iz jedne serije u drugu.. Lik mi je upropašten kao i mnogi drugi, sve je isforsirano i ne mogu se sroditi s tim infantilnim ponašanjem. Imala sam i ja 20 godina...a bila sam i divlja i ozbiljna i svašta...ali ovo kako njih prikazuju...nakaradno. I čudaka ima na sve strane. Vidi ovo...A sjeti se Ezel/Eysan kombinacija. [You must be registered and logged in to see this image.] No dobro...idemo mi dalje. Bitno je da znaš da nikad nemam zločeste namjere. MOžda koji put djelujem s cinizmom ali to mi je stil... Drago mi je što me razumiješ. I ja tebe shvaćam, zato sam ti i napisala ovako otvoreno jer zaista si emotivna. Ne gledaju svi s tim motivom, posebno ako im serija ne priraste za srce. Evo, ja tako gledam Pitanje časti, bez emocija i da sad krenem komentirati, sigurno bi netko ostao zatečen... A ovo mjesto...rekoh ti ja da je ovo jedna oaza mira...
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije ned 17 svi 2015, 20:53
???????
Dolaziti će.
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije ned 17 svi 2015, 21:38
adan je napisao/la:
???????
Dolaziti će.
Dolazit ću dok je MC-a. Poslije ćete me morati nekako pridobiti!
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije ned 17 svi 2015, 22:33
Ja ću kuhat, ti ćeš pjevat... a Bebe će se obrijat!!
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije ned 17 svi 2015, 22:44
adan je napisao/la:
Ja ću kuhat, ti ćeš pjevat... a Bebe će se obrijat!!
Nije ti loš plan!
ezel&eysan Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije pet 22 svi 2015, 22:20
Šta bio ono na kraju? Faruk zapalio ćerkin lokal?!..
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije sub 23 svi 2015, 10:52
Šta bio ono na kraju? Faruk zapalio ćerkin lokal?!..
Da, valjda zbog osiguranja...kao da se ona rupa mogla osigurati na neki iznos zbog kog se isplatilo paliti. Ali...to je MC...tu je svašta moguće. I taj palež je jedina radnja koja se događala, ostalo su Ecine trice... Ogadio mi se Cagatay s tim silnim suzama...čak mi je i maestralan glumac kao Baris jučer bio smiješan. Naprosto vidim glumce koji još rade da pokupe svoje honorare. Gledam do kraja da vidim kako će završiti...znatiželja...ako bude treća sezona...nema me. Ako će Cagatay glumiti u 3, zamjerit ću mu. Ne gledam ništa više Ecinog, ta žena mi je neshvatljiva kao i svi ljudi koji svoj posao ne rade s ljubavi ili barem s poštovanjem ako svoj rad przentira drugima...nešto kao uslužna djelatnost...daj kvalitetu ili ne radi...ili se korigiraj...na bolje...ne na gore (ona na gore). Nemoj se ljutiti na mene ali moram napisati...razumijem da se ovo što nam daju može svidjeti nekom djevojčuljku, ne mogu shvatiti da se ova priča sviđa odraslim ljudima...nema veze s tobom...jednostavno mi je neshvatljivo... Svaku stvar u ovoj seriji Ece vadi za svoju korist.....izvlači Mirrinu bolet kad joj odgovara, Yamanove korjene kad joj odgovara, Orkunovu ludost kad joj odgovara, nesreće se dešavaju kad nema šta drugo...ništa nma svoj kontinuitet...patetičnost...Ah! A ja nisam neemotivna osoba ali...što je previše...previše je, a ovdje toga s lopatom možeš...
I da...službeno...nema treće sezone...
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije uto 26 svi 2015, 19:12
Mi se bližimo kraju (mislim ja i MC). 1. i 2. fragi
...ples na kraju...malo konkurencije Bebeu (već znam šta će jedna od nas napisati)...
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije uto 26 svi 2015, 21:39
Neće.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Fotografije uto 26 svi 2015, 22:20
Još je on dete za Bebea, u svakom pogledu.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije uto 26 svi 2015, 22:28
adan je napisao/la:
Neće.
Sad sam razočarana...
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije uto 26 svi 2015, 22:38
melodija je napisao/la:
Još je on dete za Bebea, u svakom pogledu.
U svakom? Možda prije u velikoj većini ili gotovo u svemu. Iako sam se ovdje fokusirala na ples, u stvari zanima me s glumačkog aspekta...tabi ki... Izdvajam talent kao posebnu kategoriju...ali ne bih se izlagala...da me ne napadnete... Imajte na umu da sam gledala obojicu...i to od početka karijera, prvih uloga...vi ne... A ovaj malac je tek krenuo...raste rapidno iz projekta u projekt...iz sezone u sezonu...samo treba odabrati neki kvalitetan projekt. Nije imao što je imao Bebe...jednu seriju kao što je Ezel (a teško da će i imati skoro).
I u seriji kao što je MC briljira, nosi seriju u stvari... Meni jedna od boljih scena...naravno, tko ne zna radnju ne može steći dojam...
...a koji šećer ovdje...(kakva moć transformacije)...nakon okrutnosti na brodu...
...i ovdje kad se želi iskupiti...(pjevanje bolje ne spominjati kao jednu od kategorija za usporedbu... )
...čačkalica, ...(eylul s kapom da joj kosa ne bi zaudarala po roštilju))...
Evo, usput sam malo popunila temu...retrospektiva... ...ne me shvatiti ozbiljno...šalim se...znam ja dobro tko je Bebe...samo ovaj je na dobrom putu...
I dodala bih...jedva čekam Bebea gledati u nečem modernom.
Zadnja promjena: Amra; sri 27 svi 2015, 11:54; ukupno mijenjano 2 put/a.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije uto 26 svi 2015, 23:24
Ay Yapim se oprostio od serije...
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije sri 27 svi 2015, 16:41
I mogu reći da su mi simpatične ove njihove pripreme za vjenčanje... [You must be registered and logged in to see this image.]
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije sri 27 svi 2015, 22:14
Koliko imate epizoda?
Imate vjenčanje za kraj? Ili očekujete ... ´´đenje!!??
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije čet 28 svi 2015, 00:12
adan je napisao/la:
Koliko imate epizoda?
Imate vjenčanje za kraj? Ili očekujete ... ´´đenje!!??
12.06. je zadnja ep...znači još 3. U ovoj je valjda vjenčanje. Kako će završiti to zna samo scenaristica koja je i upropastila seriju koja je započela i odvijala se dobro... Hoće li Orkun ubiti Yamana, možda Miru, hoće li Mira iznenada umrijeti od bolesti, dakle hoće li biti tragičan kraj, nagađa se. Mislim da bi kraj mogao i trebao biti sretan jer ipak je ovo tinejdžerska serija, u suprotnom, curice će poludit...a i neke starije... Sjeti se našeg Ezela i kraja. Srećom, bila sam tada na na moru pa se baš nisam mogla posvetiti, sjećam se da su me za vrijeme direktne epizode (sjedila sam na terasi i gledala TV u dnevnom boravku), dečki zivkali u more da idemo igrati vaterpolo pa se nisam mogla skoncentrirati.