Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 3 CD sub 30 tra 2016, 17:26
A nije on uopće loš. Mora se malo i ona zabaviti. Upravo ga gledam u Neraskidivom (Kördüğüm). A sad kad već spominjem, seka mu u seriji pjeva ko zmaj, a klinac koji mu glumi sina je strašan!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 3 CD ned 15 svi 2016, 22:20
Jesam li ja dobro razumjela da je imala ponudu, tražila puno love, pa je ponuda povučena? Znači li to da nema serije? Čudno mi je da bi ona govorila o novoj seriji bez potpisanog ugovora.
U intervjuu govori o snimanju TV serije. No, spominje i kako je upravo završila snimanje reklamne kampanje, pa pretposavljam da je to L'Oreal. Dakle intervju je dala prije ovih napisa kako je zbig cijene ostala bez uloge. Ili mediji opet lažu...