_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
That girl looks just like Cansu . Not only the face... legs, feet ... just like her . Mehmet knows better but ...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 3 CD čet 04 kol 2016, 17:16
po ne znam koji put čitam ovo "Cansu se vraća na male ekrane"
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti 3 CD ned 14 kol 2016, 15:10
Mnoga zvučna imena turskog dizi svijeta se vraćaju u novoj TV sezoni ,među njima je i Cansu Dere koja je dugo izbivala s tv ekrana, još od 2012. Cansu je prihvatila projekat Endemola čim je pročitala scenario. Moguće da će joj serijski partner biti glumac Mete Horozoglu .
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 3 CD sub 03 ruj 2016, 00:17
Što reći! Konačno snima. Sviđa mi se partner. Obožavam Vahide, fenomenalna glumica! Zanimljiva tema...majka, kći koja želi posvojiti dijete...