Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 sri 07 lis 2015, 15:08
Istanbul je napisao/la:
Krenuo čovjek u prosidbu. Oni uvijek nose čokoladu i cvijeće kad idu u prosidbu, samo mu nedostaje babo i anne.
Za anne ne znam ali možda bolje da Babo ne ide u prosidbu...
Inače, sviđa mi se prosidbeni outfit... ...konačno da mi se nešto na njemu sviđa (polako, polako...mislim na odjeću).
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 sri 07 lis 2015, 20:09
Osim što su bragešice opet prekratke... sav je yakisikli!!
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
Naslov: Re: Novosti 14 čet 08 lis 2015, 10:13
Žene, nešto mi je Bebe čudan u faci. Kao da nije njegova, sav je utegnut, faca mu ima neki drugačiji obris. Da se nije malo zatezao? Jel se i vama čini?
_________________ Vjerujem u sretne završetke.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 čet 08 lis 2015, 12:08
Istanbul je napisao/la:
Žene, nešto mi je Bebe čudan u faci. Kao da nije njegova, sav je utegnut, faca mu ima neki drugačiji obris. Da se nije malo zatezao? Jel se i vama čini?
Nisam više ekspert za Bebea košto sam nekad bila al očigledno sam jedina budna i besposlena. Ne bih rekla da se zatezao, možda je to od zaljubljenosti!
A vidi ga na ovoj od jučer što je bes ni stavila. Čak mi je malo preopuštene kože...podočnjaci... Izgleda mi starije od svojih 43 ...ili koliko?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Ulovili ga nadomak stana i na parkingu gdje mu je kombi inače parkiran. A možda se malo udebljao?
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 čet 08 lis 2015, 21:08
Da, uhvaćen na putu kući, pitali ga za natpise o venčanju, prošnji devojke..rekao samo ''"oyle bir şey yok" ..prevodi mi kao ''nema toga, nema takve stvari''..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 čet 08 lis 2015, 21:15
Istanbul je napisao/la:
Nekako je ogrubeo u faci..al' mislim da je to zato što je mršav..
Meni on oduvek izgleda da ima baš toliko godina koliko ima..s tim što kad ima koji kg. više izgleda bolje u licu..na telo se ništa ne žalim..
Inače,Amra.. ima 41..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Bebe nam izgleda opasno dobro na ovim slikama. Sviđa mi se i outfit i ....sve mi se sviđa na njemu.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 14 pet 09 lis 2015, 12:44
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 pet 09 lis 2015, 16:09
Leona je napisao/la:
Istanbul je napisao/la:
Nekako je ogrubeo u faci..al' mislim da je to zato što je mršav..
Meni on oduvek izgleda da ima baš toliko godina koliko ima..s tim što kad ima koji kg. više izgleda bolje u licu..na telo se ništa ne žalim..
Inače,Amra.. ima 41..
E fućkaj ga. Tebi mršav, meni izgleda kao da se udebljao, a godine...to je tako kad sam prestala brojati. Prije sam znala i koliko godina ima, a bogami i koliko mjeseci i dana na te godine...
bes ni Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 14 sub 10 lis 2015, 10:21
bes ni Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 14 sub 10 lis 2015, 21:50
Four seasons Istanbul at wedding of friend ( wedding of Erdi Dilmen and Ayşıl Aybaba)