Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 uto 13 lis 2015, 18:35
Adančice, ovdje su ih ulovili zar ne? [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 14 uto 13 lis 2015, 21:17
Daaaaa, Amrice, tuu... čisto nevjerojatno da su ih tu slučajno trefili!!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
Naslov: Re: Novosti 14 uto 13 lis 2015, 21:56
adan je napisao/la:
Nema ovdje ništa slučajno. I zašto je stalno toliko čvrsto drži za ruku, kao da će pobjeći? Mukica, ne razumije on da ona nema namjeru nigdje.
_________________ Vjerujem u sretne završetke.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 uto 13 lis 2015, 22:10
Istanbul je napisao/la:
adan je napisao/la:
Nema ovdje ništa slučajno. I zašto je stalno toliko čvrsto drži za ruku, kao da će pobjeći? Mukica, ne razumije on da ona nema namjeru nigdje.
Ianče, meni ova mjesta izgledaju kao ona na kojima se oženjen muškarac skriva sa ljubavnicom On odavno ovdje ne zalazi. U 5 godina , jednom ga safatali.
Bio je na UcanKusu prilog, kazali da ona izgleda umorno, da ne izgleda kao zaljubljena žena.. (ako je dobro prevedeno).
Kao u grču... oboje. Ona pogotovo, pogled u pod, dok ne vidi njegovu reakciju, a onda slijedi osmijeh.. ili ne. Patetično.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 14 uto 13 lis 2015, 22:57
Dodajem: "Memleket gibiyim" (As my fatherland) - So Kenan Bey answered at reporter's question "How are you?" yesterday in Karakoy
Možda je SK razočarala njegova izjava ''nema braka''. Da se nisu zbog toga malo
SK će srčka strefiti od grča prateći njegovu reakciju (a njemu se nikad ne zna) da se tome prilagodi. Ah tužno, imali svoje JA?!
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 14 uto 13 lis 2015, 23:33
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 uto 13 lis 2015, 23:34
Baš sam raspoložen ovo očevidnuti i komentirati
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 14 uto 13 lis 2015, 23:37
adan,
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 uto 13 lis 2015, 23:45
bes ni , neka stoji mi i tako volimo ponavljati....
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
Naslov: Re: Novosti 14 uto 13 lis 2015, 23:45
Ona meni djeluje tako nekako neuredno i musavo, kosa joj je tako beživotna, uvijek mi je obučena apa drapa, sva pogrbljena. Digni glavu i pokaži se, sestro.
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 14 sri 14 lis 2015, 08:12
Meni su tu baš slatki...oboje. Usklađeni.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 14 sri 14 lis 2015, 13:22
Ma daj... ne volim je baš komentirati, mene zanima on... ali njih dvoje, svatko na svoju bandu!! Ona kao Blažena djevica Marija, smjernog pogleda, a osmijeha kao u Mona Lise! Isto nevina.
Dok je on promijenio 5 izraza lica i pogleda na 5 fotki, ona kao odrvenjena ukočene glave i pogleda u jednu točku...
Kako rekoh, zanima me on, a to je nešto dobro, jako dobro!!
I drugi su primjetili ono što se već dalo primjetiti. Novinari ih ne vole, znamo odavno. Ali ovaj su ih put razgolitili! Odmah sinoć Ucankus sa tvrdnjom da im se ne sviđa što su vidjeli i da ona izgleda umorno, a da im ne izgleda zaljubljeno!
Nastavljaju i danas, u revijalnom tonu:
"Kenan ne trpi pitanja o braku" uz napomenu kako mu je faca bila grozna...
Zadnja promjena: adan; sri 14 lis 2015, 15:47; ukupno mijenjano 1 put.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 14 sri 14 lis 2015, 14:00
Modno usklađeni A ostalo... dajte najte. Ljudi se ne mogu primiti za rukice bez da im se ne gledaju obrve...jesu li namrštene, jel nos obješen, jel zvjezdice frcaju iz okica. Da me jure i pritom živciraju novinarske sačekuše i ja bih izgledala kao on (neću sad o tome kako bi se trebao ponašati, mislim, on se nikad nije ponašao kako treba kad je s ženom što mi puno govori o njemu, a ništa o njoj koju ne pratim ali ne vidim joj baš neoprostive grijehe iz onog što ste o njoj iskopale). O njoj i kvaliteti veze bih imala mišljenje kad bi ih imala prilike vidjeti gore u njegovom stanu, ili njenom, ili bilo gdje ali same, ne iz objektiva reportera. Nekako im vjerujem. Možda sam u krivu ali to je moj dojam.
Molim, ne ovo shvatiti kao kritiku vama, curkama koje joj ne vjerujete nego jednostavno...moj dojam.
Modno usklađeni A ostalo... dajte najte. Ljudi se ne mogu primiti za rukice bez da im se ne gledaju obrve...jesu li namrštene, jel nos obješen, jel zvjezdice frcaju iz okica. Da me jure i pritom živciraju novinarske sačekuše i ja bih izgledala kao on (neću sad o tome kako bi se trebao ponašati, mislim, on se nikad nije ponašao kako treba kad je s ženom što mi puno govori o njemu, a ništa o njoj koju ne pratim ali ne vidim joj baš neoprostive grijehe iz onog što ste o njoj iskopale). O njoj i kvaliteti veze bih imala mišljenje kad bi ih imala prilike vidjeti gore u njegovom stanu, ili njenom, ili bilo gdje ali same, ne iz objektiva reportera. Nekako im vjerujem. Možda sam u krivu ali to je moj dojam.
Molim, ne ovo shvatiti kao kritiku vama, curkama koje joj ne vjerujete nego jednostavno...moj dojam.
Naravno, tvoj dojam, sa pravom, ne trebaš ogradu!
Trudimo se prenesti napise.
Nemam stav o kvaliteti veze, čitam, kopam, tražim, pratim. Da ih vidim u stanu, isto kao ti, slažem se, imala bi stav. Ovako.. isto samo dojam! Koji se slučajno poklapa sa novinarima koji su ih vidjeli i doživjeli uživo.
Ja njoj ne zamjeram ništa, osim što joj zavidim. Na njemu, ne na vezi. Takav mi je dojam!
Naslov: Re: Novosti 14 sri 14 lis 2015, 23:58
adan je napisao/la:
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Naravno, tvoj dojam, sa pravom, ne trebaš ogradu!
Trudimo se prenesti napise.
Nemam stav o kvaliteti veze, čitam, kopam, tražim, pratim. Da ih vidim u stanu, isto kao ti, slažem se, imala bi stav. Ovako.. isto samo dojam! Koji se slučajno poklapa sa novinarima koji su ih vidjeli i doživjeli uživo.
Ja njoj ne zamjeram ništa, osim što joj zavidim. Na njemu, ne na vezi. Takav mi je dojam!
Sve ok, a o ovome i pričam. Novinari ih jesu vidjeli uživo ali u verziji za novinare...