Straššno, prije nego pobrišu trebali biste ipak prijaviti te komentare jer je to ipak topic o OSTALIM glumcima, a Cansu ima svoj topic. Pogotovo zato jer stalno jedno te isto potencira moderator.
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti CD pet 22 vel 2013, 16:11
The Queen je napisao/la:
Straššno, prije nego pobrišu trebali biste ipak prijaviti te komentare jer je to ipak topic o OSTALIM glumcima, a Cansu ima svoj topic. Pogotovo zato jer stalno jedno te isto potencira moderator.
Jeeeesaaaaaaaaam.... [You must be registered and logged in to see this image.] pa rekla sam da znam kakve su posljedice, to sam i htjela i uspjela [You must be registered and logged in to see this image.]
najavila je čak i nastavak pljuvanja na Cansuinoj temi. E pa hajde samo neka dođu, da ih vidim ,seljančure
E tu nasmejanu samo cekam,ona podhebava onako na finjaka,uf sto takve volim da razotkrivam
Didily,pa zar je ban forever?Pa kako su onda onu glupacu vratili,a tebe ne
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti CD pet 22 vel 2013, 16:35
Je, za sapunice zauvijek...ne brini, to sam namjerno napravila jer ne želim se živcirati i čitati onoliki primitivizam, a da ne reagiram. Pa sam odlučila reagirati. Kako su me banirali privremeno, poslala sam im pp i sve objasbila. [You must be registered and logged in to see this image.] E, nakon toga došo ban zauvijek [You must be registered and logged in to see this image.]
kako je bolja ekipa bila na Ezel temi,ovo živi ženski cirkus na Sila temi.stare koke popizd sa likom,kao da nikada nisu vidjele u životu zgodnog muškarca.al stvarno,CIRKUS
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
Naslov: Re: Novosti CD sub 23 vel 2013, 15:55
Ma katastrofa,ne znam da li si videla ono juce...Nicole stavila one slike Cansu i Mehmeta na jezeru,a ove kao pobesnele kokoske kad su krenule da pljuju iz cista mira,ali ono sa toliko otrova i zlobe da ti stvarno nije jasno kakve su to zene,verovatno ih uveliko trese klimaks I bas zato sam ono i pitala kako je bilo za vreme Ezela...kad sam dosla na forum,vec je bila zavrsena serija,ali citajuci temu nikad nisam osetila takvu mrznju,toliko pljuvanje,uglavnom su ljudi reagovali pozitivno,cak iako nisu voleli Eysan kao lik....a Kenana i Cansu je vecina volela zajedno,ne secam se da je neko rekao da nemaju hemiju,ili da je ona ruzna za njega kao sto sad rade...jedino je ona Teuta imala primedbe
S.N.O.B1 Moderator
Naslov: Re: Novosti CD sub 23 vel 2013, 16:32
Stvar je u tome da Ezela gleda drugi profil ljudi, ako me razumijete
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti CD sub 23 vel 2013, 17:30
Joj Snobiću! Jesmo, mi smo bili sasvim druga ekipa (bez obzira radi li se o starim kokama ili mladim kokicama).....ali i oni su bili baš nešto posebno.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
SilaCansu Zaslužni član
Broj postova : 42 Join date : 16.01.2013
Naslov: Re: Novosti CD sub 23 vel 2013, 18:56
dolcevita026 je napisao/la:
Ma katastrofa,ne znam da li si videla ono juce...Nicole stavila one slike Cansu i Mehmeta na jezeru,a ove kao pobesnele kokoske kad su krenule da pljuju iz cista mira,ali ono sa toliko otrova i zlobe da ti stvarno nije jasno kakve su to zene,verovatno ih uveliko trese klimaks I bas zato sam ono i pitala kako je bilo za vreme Ezela...kad sam dosla na forum,vec je bila zavrsena serija,ali citajuci temu nikad nisam osetila takvu mrznju,toliko pljuvanje,uglavnom su ljudi reagovali pozitivno,cak iako nisu voleli Eysan kao lik....a Kenana i Cansu je vecina volela zajedno,ne secam se da je neko rekao da nemaju hemiju,ili da je ona ruzna za njega kao sto sad rade...jedino je ona Teuta imala primedbe
nisam to uopće vidjela,nečitam u zadnje vrijeme teme,di je to naljepila ?
al nemam ti ja više nikakve volje čitat Sila temu,stalno jedno te isto pišu i pišu,ponavljaju se i ponavljaju,to očito vidiš i čitaš ljubomoru iz tih postova.pa ljudi moji koliko te dame imaju godina,13,15 ? to bi svaka osoba rekla da imaju toliko godina,jer se baš tak ponašaju.
i najbolje mi kakl su sve popiz za boranom,traže mehmeta po fejsu i šta ne rade,al lik mi se čini totaln suprotnost od borana al totalna po onome šta izjavljuje u intervjuirima.voli on "naivne "cure.eh što volim te konzervativne momke
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
Naslov: Re: Novosti CD sub 23 vel 2013, 20:07
SilaCansu je napisao/la:
nisam to uopće vidjela,nečitam u zadnje vrijeme teme,di je to naljepila ?
al nemam ti ja više nikakve volje čitat Sila temu,stalno jedno te isto pišu i pišu,ponavljaju se i ponavljaju,to očito vidiš i čitaš ljubomoru iz tih postova.pa ljudi moji koliko te dame imaju godina,13,15 ? to bi svaka osoba rekla da imaju toliko godina,jer se baš tak ponašaju.
i najbolje mi kakl su sve popiz za boranom,traže mehmeta po fejsu i šta ne rade,al lik mi se čini totaln suprotnost od borana al totalna po onome šta izjavljuje u intervjuirima.voli on "naivne "cure.eh što volim te konzervativne momke
Nije na temi Sila(tamo ne idem ni u ludilu),nego glumci iz serije,ali svi ti postovi su obrisani...mislim bilo je smesno koliko su baba-tetke opterecene sa Cansu,da ne mogu da istrpe cak ni njihove zajednicke slike,odmah su krenule sa njenim nosom,pa sa grudima,vidi kakva je bla,bla,a ona glupaca moderatorka ih podrzava i ne samo da ih podrzava nego jos i nas proziva
S.N.O.B1 Moderator