Kad se setim kako smo letos kukali zasto niko nije kupio Silu,sad jedva cekam da se zavrsi,da ostave zenu na miru A onda na jesen,kad krene nova serija sve ispocetka
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti CD sub 23 vel 2013, 21:31
dolcevita026 je napisao/la:
Kad se setim kako smo letos kukali zasto niko nije kupio Silu,sad jedva cekam da se zavrsi,da ostave zenu na miru A onda na jesen,kad krene nova serija sve ispocetka
To nije stav većine. Pljuju je 4-5 osoba istih konstantno, nebitne su kako što rekoh .
Ne čitam ni Sila temu ni Glumcii, tako da me briga. Na Cansuinu temu ne smiju dođu, i bolje im je jer bih napravio haos i dobio trajni ban, tu se ne bih kontrolisao definitivno
Mislim da se niko ne bi kontrolisao Ali opet oni bi to i zeleli,da nam svima pukne film,pa da nam zakljucaju temu...moracemo da se dogovorimo ko sme da poludi,a ko mora da kulira
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti CD sub 23 vel 2013, 21:48
To sam ja napravila, nemoj i ti. Netko mora tamo i ostati, ne možemo Caricu ostaviti samu. Vi morate braniti temu...
Sökmen Gaye te je otkrio na jednoj plaži.I danas smo na plaži,spremaš se za snimanje.Šta se promenilo od tada?
Oh,vraćamo se u prošlost.Bila je to 1997.godina,tek sam završila srednju školu.Postavljali su mi već ovo pitanje.Porasla sam od tada (smeh).Mnoge stvari su se promenile,promenila sam školu,počela sam da se bavim modelingom,nastavila sa glumom.
Već sa 17 si morala da doneseš krupne odluke,da li si se pokajala?
Onde sam gde želim da budem.Prvi izbor mi je bila arheologija i zaista sam to veoma želela.Ali onda je modeling postao ono što me čini srećnom pa sam nastavila njime da se bavim.Volim svoj posao i imam veliki luksuz u životu da radim ono što volim.Ne želim da mi posao liči na nesrećan brak.Radim posao koji volim,koji je pri tom jedan od plaćenijih.To je najveća moguća šansa i morate znati da je cenite.
Prvo Sila,sada Ezel.Radila si veoma uspešne projekte,jesu li to bili planirani izbori,sticaji srećnih okolnosti?
Postoje pozitivne i negativne strane svakog posla,ali čovek na kraju uvek poveruje svom instiktu.Naravno,neki od mojih projekata su veoma uspešni,dok npr. sa filmovima nisam imala puno sreće(ovaj deo mi nije logican ).Najvažnije je da radite sa pravim ljudima i tada uspeh neće izostati.
Ekipi se pridružila Berrak Tüzünataç koja će tumačiti lik Bade.Hoće li Eysan pokazati zube?
Za Eysan je ovo bilo neophodno.Navikla je da se ceo svet okreće oko nje,igra razrađenu igru.Ovo će dosta uticati na nju.Neke ljubavi će se rasplamsati,neke će se ugasiti.Ne znamo kako će se završiti priča sa Ezelom i Eysan,ali zasigurno da će nastati haos. Bade još uvek nije svesna u šta se upustila (smeh).
Radiš sa dva velikana,Halukom Bilginerom i Tuncelom Kurtizom.
Sa Tuncelom sam radila još u Sumraku,igrao je mog oca.On je veoma posebna osoba za mene.Proveli smo toliko vremena iza kamere,još značajnije su mi bile scene koje smo snimali zajedno.Pored njega osećam da ima još toliko toga da prođem i da vidim u ovom poslu.
Da li ti je sada dao neke savete?
Rekao mi je da moja gluma ima svoj poseban jezik a to je najlepša stvar koju vam neko može reći.
Dobro,a Haluk Bilginer?
Veoma ljubazan i prijateljski nastrojen a to mnogo znači.
Čuli smo da imaš veoma interesantne planove za vikend,šta ćeš raditi?
(Smeh)Ovog vikenda ću skakati padobranom sa visine od 3000 metara.To želim već jako dugo,sanjam o tome još otkako sam probala paraglajding.
Kada si probala paraglajding?
Pre pet godiina,ali nisam preterano uživala.Veoma je mirno,treba mi više uzbuđenja.A ova situacija donosi dosta adrenalina.Ne plašim se visine,ali ipak nikad ne znaš šta sve može da se dogodi kada skačeš sa visine od 3000 metara.
Reci nam više detalja,gde ćeš skočiti?
Idem u jedno mesto blizu Izmira.Slobodan pad traje 25 sekundi,potom se otvara padobran i lagano se spuštaš dok uživaš u pogledu na Efes
Izbegavaš da komentarišeš novinske natpise.Godinama te povezuju sa Kenanom.Šta imaš da kažeš povodom toga?
Da.Godinama(smeh).Kenan i ja se poznajemo 6 godina.Uživamo na poslu i na to se koncentrišem.A nekada nas sve ovo i zabavlja.Prijatelj me je nazvao pre neki dan i strašno se smejao povodom jednog naslova koji je pročitao:“S kim je Cansu Dere došla kući? A) Uluç Bayraktar, b) Kenan İmirzalıoğlu,c) Riza Kocaoglu“ Ne razumem šta ljudima sve može da padne na pamet samo zato što mi je neko došao u kuću.Zbog toga bih volela da pitam,gde treba da se sastajem sa kolegama? a)u parku, b) u kafiću, c) u teretani, d) ništa od ponuđenog? Možda ne žele da uopšte razgovaram sa svojim kolegama (smeh)
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti CD ned 24 vel 2013, 22:49
I sad stvarno uopće ne razgovara s jednim od kolega. Ili možda ipak da?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Nisam imala pojma da je adrenalinski tip. Nikada to ne bih rekla za nju. Svaka čast. Stvarno je puna iznenađenja.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Novosti CD ned 24 vel 2013, 23:14
Izbegavaš da komentarišeš novinske natpise.Godinama te povezuju sa Kenanom.Šta imaš da kažeš povodom toga?
Da.Godinama(smeh).Kenan i ja se poznajemo 6 godina.Uživamo na poslu i na to se koncentrišem.A nekada nas sve ovo i zabavlja.Prijatelj me je nazvao pre neki dan i strašno se smejao povodom jednog naslova koji je pročitao:“S kim je Cansu Dere došla kući? A) Uluç Bayraktar, b) Kenan İmirzalıoğlu,c) Riza Kocaoglu“ Ne razumem šta ljudima sve može da padne na pamet samo zato što mi je neko došao u kuću.Zbog toga bih volela da pitam,gde treba da se sastajem sa kolegama? a)u parku, b) u kafiću, c) u teretani, d) ništa od ponuđenog? Možda ne žele da uopšte razgovaram sa svojim kolegama (smeh)
Pametan i duhovit odgovor :aha7:
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti CD ned 24 vel 2013, 23:14
Nisam ni ja imala pojma ali me ne iznenađuje. Za onakav izbor muškaraca koji su njoj u životu bili partneri moraš pomalo biti adrenalinski tip.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
sambth Ezelovac
Broj postova : 166 Join date : 25.01.2013
Naslov: Re: Novosti CD pon 25 vel 2013, 00:01
Amra je napisao/la:
Nisam ni ja imala pojma ali me ne iznenađuje. Za onakav izbor muškaraca koji su njoj u životu bili partneri moraš pomalo biti adrenalinski tip.
Da se ne ponavljam,ali stvarno je carica,odusevila me po ko zna koji put :ree2: Od kad smo poceli da rovarimo po arhivama,saznali smo jos toliko zanimjivih stvari o njoj i samo sam potvrdila ono sto sam oduvek znala i osecala,da je Cansu stvarno posebna zena...i danas su se konacno pojavile 2 nove devojke na temi,znaci da nasa misija ipak ima smisla Postoje ljudi koji nas citaju,ali ne da hrane svoju zlobu,vec zato sto ih stvarno zanima Cansu,a mi im u tome pomazemo,tako da nastavljamo dalje u istom duhu,a dusmani nek crknu od muke
S.N.O.B1 Moderator
Naslov: Re: Novosti CD pon 25 vel 2013, 01:04
dolcevita026 je napisao/la:
Da se ne ponavljam,ali stvarno je carica,odusevila me po ko zna koji put :ree2: Od kad smo poceli da rovarimo po arhivama,saznali smo jos toliko zanimjivih stvari o njoj i samo sam potvrdila ono sto sam oduvek znala i osecala,da je Cansu stvarno posebna zena...i danas su se konacno pojavile 2 nove devojke na temi,znaci da nasa misija ipak ima smisla Postoje ljudi koji nas citaju,ali ne da hrane svoju zlobu,vec zato sto ih stvarno zanima Cansu,a mi im u tome pomazemo,tako da nastavljamo dalje u istom duhu,a dusmani nek crknu od muke
Da se ne ponavljam,ali stvarno je carica,odusevila me po ko zna koji put [You must be registered and logged in to see this image.] Od kad smo poceli da rovarimo po arhivama,saznali smo jos toliko zanimjivih stvari o njoj i samo sam potvrdila ono sto sam oduvek znala i osecala,da je Cansu stvarno posebna zena...i danas su se konacno pojavile 2 nove devojke na temi,znaci da nasa misija ipak ima smisla [You must be registered and logged in to see this image.] Postoje ljudi koji nas citaju,ali ne da hrane svoju zlobu,vec zato sto ih stvarno zanima Cansu,a mi im u tome pomazemo,tako da nastavljamo dalje u istom duhu,a dusmani nek crknu od muke [You must be registered and logged in to see this image.]
Naslov: Re: Novosti CD uto 26 vel 2013, 00:26
Hvala sambth
Najveći kompliment sam dobila od Tuncela
Ezel zauzima važno mesto u vašoj karijeri,dva dana je ostalo do kraja.Kako se osećate povodom toga?
Iskreno,još uvek nisam svesna da je kraj,ali naravno da sam tužna što se sve završava.Jer,dve godine sam radila sa ovim timom a takav tim će se teško opet ponoviti.Za dve godine,nije bilo nijedne rasprave,svađe.Zbog toga sam mnogo srećna.
Kako ste se osećali kada ste prvi put pročitali scenario?
Kada sam prvi put pročitala scenario,rekla sam da je Eysan kocka,ali iskreno,bilo bi mi mnogo žao da ju je igrao neko drugi.Ona mi je pre svega pomogla da mnogo napredujem i da se razvijam,u glumačkom smislu. Neverovatna je magija ove serije... Prošle godine sam razgovarala sa prijateljicama Burçin Terzioğlu i Berrak Tüzünataç i rekla sam im koliko im želim jedan ovakav projekat,a onda se desilo da su nam se pridružile ove sezone.
Toliko likova,i svaki lik ima svoju priču,svaki je tako dobro razrađen.To se dešava po prvi put u ovoj industriji?
Ezel zaista ima takvu privilegiju.Bez svih ovih likova,bez njihovih životnih priča,ne bi bilo isto,ne bi bilo moguće bazirati 100 minuta samo na dva lika.Zbog toga sam odlazila na set svaki dan,čak i ako bi moje scene snimala samo dva dana u nedelji,toliko je bilo zanimljivo,a sve je još lepše kada je odličan timski rad.
Nakon svake epizode publika ostane zadivljena karakterizacijom likova,prinuđeni su da dosta razmišljaju i rešavaju zagonetke kako bi pratili njihov razvoj?
Ja sam ostala zadivljena još posle prvog čitanja.Pročitala sam scenario za prve dve epizode i odmah sam nazvala ljude iz Ay Yapim-a sa pitanjem „Gde je treća,četvrta epizoda?“ Kerem Deren i Pınar Bulut su dve talentovane i fenomenalne osobe.Rekli smo „Ovaj posao moramo uraditi“.Uspeli smo kao tim.
Postoji li sličnost između života Eysan i Cansu Dere?
Hvala Bogu,ne! Eysanin život je jako težak.Preživela je toliko ozbiljnih trauma,najveću kada je morala da se suoči sa tim pitanjem,sestra ili njen voljeni.Neka Bog nikome ne podari takav život.
Šta čini Eysan posebnom?
Mislim da do sada nije napisan tako kompleksan i „šaren“ lik.Obično su glavni ženski likovi u serijama predstavljeni ili kao žrtve ili dobre devojke čistog srca.Nijedna osoba nije samo loša ili samo dobra.Svaki čovek ima svoju mračnu stranu i zbog te svoje raznovrsnosti u karakteru Eysan je posebna.
Kako bi ocenila način na koji si odigrala Eysan?
Nije moje da o tome govorim.Ali Tuncel Kurtiz mi je rekao „Toliko si ubedljiva.Kada te gledam,vidim samo Eysan i ne mogu da zamislim da je igra neko drugi.To je najvažnije“ Na seriji je radilo toliko dobrih glumaca i kada pored svih njih dobijem ovakav komliment,to je neverovatno.Na ovu ulogu sam mnogo ponosna.
I ranije ste igrali sa Kenanom İmirzalıoğluom. Kako ocenjujete saradnju u Ezelu?
Stalno komentarišemo jedno drugo na setu.“Vau,kako je to odigrano“ ili „Kako je to dobro uradio“. Ne samo Kenen i ja međusobno,već mišljenja razmenjujemo svi zajedno.
Nije ti teško što si jedina žena među četiri jaka muška karaktera?
Na setu nije vršena podela na žene i muškarce.Koncentrisala sam se na to šta mogu da naučim od svakoga od njih.
Jesi li bila uzbuđena zbog činjenice što su se ekipi u ovoj sezoni priljučila nova imena?
Naravno ... Bila sam mnogo srećna kada sam čula da će Kenana Birkana igrati Haluk Bilginer.Raditi sa njim je jako uzbudljivo...Naravno,ne smememo zaboraviti ni velika imena koja su od početka u projektu. Sadece Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte sahnemiz olmadığı için onu göremedim(najbitniju nisam umela da rastumačim ).
Kako je tvoja porodica gledala na seriju?Kako je tvoja majka komentarisala pojedine scene?
Posle scene na aerodoromu,kada me Yigit ošamari,mama me je zvala da pita „Je li te stvarno udario?“ Rekla sam joj „Da me je tako udario,nedelju dana ne bih mogla da dolazim na set,odmah bih mogla da tražim odmor“(smeh)
Da li je snimanje tokom ove dve sezone uticalo na tvoj društveni život?
Nisam naročito društvena.Izađem na ručak ili večeru sa ekipom sa seta,a volim i da ostanem u kući.
U prošloj epizodi,Cengizovi postupci su me zaprepastili.Nijedna žena ne želi da je neko voli na taj način?
Cengizova ljubav prema Eysan nije zdrava ljubav.Yigit Özşener je odlično preneo tu emociju na ekran.Poslednji,očajnički korak mu je bio da je psihički uništi.Scena je veoma impresivna,odlično je snimljena.Neću biti skromna kada je to u pitanju.
Koja scena je ostavila najači utisak na tebe?
Scena kada Eysan izbaci sestru na ulicu i dok ona stoji pred vratim,Eysan mora da donese odluku.Za mene,ta scena je bila tako teška,da nisam mogla u potpunosti da se izborim sa njom čak ni dok smo je snimali.
Da hoće navratiti neko od ovih kvazinovinara pa se setiti da objavi ovako nešto...ali ne,njih to ne zanima,to ne prodaje novine...samo senzacije...još ako su izmišljene
Ne moraju čak ni da se vode ovom mojom verzijom,nek zabibere malo,samo da pročitamo nešto koliko toliko smisleno
Sad mi upade u oči ovaj deo:"Jer,dve godine sam radila sa ovim timom a takav tim će se teško opet ponoviti.Za dve godine,nije bilo nijedne rasprave,svađe.Zbog toga sam mnogo srećna." To ona pravi komparaciju sa nekim prošlim projektom ili...?
Najbitnije je da je na snimanju ovog vladala sreća,radost,harmonija...ljubavvv
Ova scena sa malom Bahar je i meni jedna od najtežih i najbolje odglumljenih,baš mi je bilo drago kada ju je pomenula