| Novosti CD | |
|
+16suradnica Maki Pesimisticna bes ni melodija Efan Tessa dolcevita026 Lutijena S.N.O.B1 Snupika adan Re Alone honeybunny Amra The Queen 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD uto 26 vel 2013, 22:42 | |
| Nemoj da netko ne klikne za Cansu:
Klik | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti CD uto 26 vel 2013, 22:49 | |
| Ja uredno klikam ko što svaki dan uredno perem zube....obveza....mora se.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD uto 26 vel 2013, 22:59 | |
| U mompotpisu su dva klika, ni jedan ne zaboraviti. To je radna obveza...sve provjeravam,nemoj da netko omane...odmah stiže [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti CD uto 26 vel 2013, 23:03 | |
| Kao što već rekoh......obveza....kao što perem zube ujutro i navečer tako i klikam dva puta, uglavnom navečer ali koliko puta vidim "klik" toliko puta i klikam (a na ovom drugom smo prvi jel.....treba održat status.... yes ) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti CD sri 27 vel 2013, 21:11 | |
| Majkl i Nikita :ree2: [You must be registered and logged in to see this image.]dolcevitinih ruku djelo | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD čet 28 vel 2013, 15:01 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD čet 28 vel 2013, 15:10 | |
| Kad ovo izlazi ?
edit: Sutra da .
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD čet 28 vel 2013, 15:21 | |
| U današnjoj Gloriji je intervju s Zaynep Eronat (Bedar u Sili).
Dio gdje spominje Cansu
Koliko je njezin (Bedarin) senzibilitet blizak vašem? -Njezina snaga i osjećaj za pravdu su mi bliski, majčinski osjećaji... To je nešto što nikad nisam okusila. Stoga sam za tu ulogu, kao i za mnoge prije nje kad sam glumila majku, svajet potražila kod svoje mame i kod prijateljica koje imaju djecu. Ja sam majčinske osjećaje učila kroz svoje kazališne i televizijske uloge i zbog njih sam se naplakala kao malo koja žena koja ima djecu. I shvatila sam da je majčinstvo univerzalno, da sve majke svijeta vole svoju djecu na isti način, osjećaju iste strahove i radosti. I svoju djecu iz serijala sam jako voljela, poesebno Cansu... Zbog toga mi je i bilo lako raditi.
S kojim ste se kolegama najviše zbližili? -Svi smo jedni druge voljeli, ali ja sam bila najbliža s Cansu Dere, koja glumi moju kćer Silu, te s Tayancom Ayadinom, koji glumi Boranova najboljeg prijatelja Abaya. I nakon snimanja smo se nastavili viđati, povjeravamo se jedni drugima i poslovno i privatno. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD čet 28 vel 2013, 22:20 | |
| Mislim da je nismo imali i ne znam je li novijeg izdanja . Gökhan ALTINIŞIK (igrao mladog Ibrahima u MY) [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD pet 01 oľu 2013, 12:33 | |
| Što se tiče svih danas izašlih Tv prilogu u novinama, ništa vrijedno za scanirati, fotke koje smo vidjeli, a tekstovi su prepisani u 1000. verziji tako da se ne vrijedi uopće uznemiravati. ali ipak [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti CD pet 01 oľu 2013, 19:25 | |
| ...intervju...vjerojatno već viđeno sto puta prije...ali ipak sam vam ga skenirala... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD pet 01 oľu 2013, 22:29 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti CD pet 01 oľu 2013, 22:32 | |
| Sad ćete me opet.......al Eysan stvarno putuje.....i šalje razglednice.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD pet 01 oľu 2013, 23:17 | |
| Honey, od kud je ovaj portret Cansu, ne vide se novine.. | |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti CD pet 01 oľu 2013, 23:42 | |
| - The Queen je napisao/la:
- Honey, od kud je ovaj portret Cansu, ne vide se novine..
...TV OBZOR...tjedni TV program lokalnih novina (Glas Slavonije)... ...mislim da je od prošlog petka... ...tek sam ga sad stigla skenirati... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD pet 01 oľu 2013, 23:47 | |
| Aha, hvala ti. Ja imam TV iz Večernjeg i 24sata, u jednom Mehmet u drugom Cansu, ali stvarno nema ništa novog, sve prežvakano i stare fotke.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti CD sub 02 oľu 2013, 00:22 | |
| - Amra je napisao/la:
- Sad ćete me opet.......al Eysan stvarno putuje.....i šalje razglednice....
Sad ćemo te ušutkati na finjaka... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD sub 02 oľu 2013, 00:29 | |
| | |
|
| |
sambth Ezelovac
Broj postova : 166 Join date : 25.01.2013
| Naslov: Re: Novosti CD sub 02 oľu 2013, 00:34 | |
| - adan je napisao/la:
Sad ćemo te ušutkati na finjaka...
[You must be registered and logged in to see this link.]
Divno,diiivno! Još jedan iz arhive s kojim sam se malo igrala...samo GT i ja,tako da me nemojte uzimati 100% za ozbiljno [You must be registered and logged in to see this link.] - Citat :
“Zajedno smo,a ne znamo”
U tv seriji Ezel,koja ruši rekorde gledanosti,Kenan İmirzalıoğlu i Cansu Dere igraju Ezela i Eysan.U razgovoru sa nama govore o tome koliko su posvećeni ovom projektu i da ne misle ni na šta drugo.Kažu i da uspeh duguju saradnji sa timom mladih i energičnih ljudi:“Ezel nas je sve obuzeo,naše misli su usmerene samo na njega“
Ezel predstavlja osvetu,Eysan strast i požudu.Šta biva kada se oni „sudare“?
Cansu Dere:Po mom mišljenju,sam život je strast,a ne znamo šta strast na kraju donosi jer život nikad ne prestaje.
Ezel nije samo Ezel,već i Omer,glumiti Eyşan koja je i dobra i loša je veliki izazov...Koliko taj emotivan haos utiče na vas privatno?
K.İ.: Zbog Omera i Ezela nemam mnogo vremena da živim svoj život.Govorili su mi da će to biti negativna strana.Ezel je nateža uloga koju sam igrao do sada,jer tu je i Omer,kog pokušava da potisne.Što postaje teže interesantnije je i tera me da budem još spremniji. C.D.: Borimo se sa previše osećanja.Zbog toga smo se konsultovali sa doktorom(psihologom) koji nam je rekao da ovakva dinamika i jačina osećanja mogu istinski umoriti i mozak i dušu.Eysan je veoma teško igrati,ali je u isto vreme i veliko uživanje,ona je kao plima i oseka.Zaista je drugačija.
Šta je tajna vašeg uspeha?
K.İ.: Rad sa timom mladih i energičnih ljudi.Mislim da se ta sinergija koja se javlja između nas,reflektuje i na ekran. Ezel nas je sve obuzeo i naše misli su usmerene samo na njega.
Na Ismail Cem Television Awards dobili ste nagradu za nezaboravnu scenu.Koja scena je nezaboravna za vas?
K.İ.: Mnogo scena,posebno one koje smo snimali u Istiklal ulici.Hiljade ljudi prolazi kao u maršu i to tako lepo izgleda na ekranu.Nisam to do sada video ni u jednoj seriji CD: Ja ne mogu da zaboravim scenu u kojoj Eysan odlazi u zatvor da vidi Omera. Ezel je dobio ukupno 9 nagrada i to je pokrenulo neke debate.Da li mislite da su otišle u prave ruke?
CD:Mislim da da,jedna ovakva nagrada je prava satisfakcija jer je u snimanje ovih epizoda uloženo barem onoliko truda koliko u snimanje nekog filma.Ove nagrade su nas sve još više motivisale. K.İ.: Diskusija je potpuno normalna stvar.Svi su radili veoma vredno na svojim projektima i vezani su za njih.Čak i ako ste osvajali neku nagradu,uvek bi je rado dobili opet.Zbog toga vrlo dobro razumem osećanja ljudi koji o ovome polemišu.
Da li bi ste bili ljubomorni da vaše uloge igra neko drugi?
C.D.: Ja bih bila veoma ljubomorna... K.İ.: Sigurno bih zavideo,ali bih bio srećan zbog uspeha serije i da nisam njen deo jer ga zaista zaslužuje.
Da je Ezel fudbalski tim,koju poziciju bi ko igrao?
C.D.: Ne razumem se u fudbal,znam samo kako izgleda kada neko postigne gol. K.İ.Ekipa Ezela funkcioniše tako dobro jer ima odličnog veznog igrača,a to je režiser.Ujak Ramiz bi bio Fatih Terim,trener.Ali je čovek koji ne želi da doda loptu drugima.Dakle,odbrambeni igrač.Bahar i Eysan su pored aut linije i njihov poljubac je nagrada za onog ko pobedi. Ljudi su veoma radoznali kada ste vas dvoje u pitanju,ali vi ne govorite mnogo o sebi.Mislite li da misterioznost privlači? C.D.: Objasnila sam jednom da sam mnogo stidljiva.Ne radim ništa s namerom da bih izgledala misteriozno... K.İ.: Sve što imam da kažem govorim kroz svoj posao... Zbog toga,smatram da nema potrebe govoriti suviše van toga.Posao je ono na šta se fokusiram. Da li je istina da ste zajedno?
C.D.: Yalan haber hukuka aykırıdır(Nije ispravno lagati,laganje je protiv zakona? ) K.İ.: Cansu,jesi li znala da smo zajedno? To je trač ali takve laži ne mogu uticati na naš posao.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD sub 02 oľu 2013, 00:40 | |
| Samgbght, ti si prava krtica... [You must be registered and logged in to see this image.]Evo ti poklončić-bombončić.... [You must be registered and logged in to see this image.]Snobiću, je li dišeš??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Novosti CD sub 02 oľu 2013, 02:19 | |
| Da li znate kolika je dozvoljena veličina kolaža za turkish forum?Napravila sam jedan veći,pa bih ga smanjila,samo ne znam koliko | |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD sub 02 oľu 2013, 15:18 | |
| 640 x 480ili se može thumb staviti | |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Novosti CD sub 02 oľu 2013, 20:03 | |
| Evo pa ti stavi kad budeš mogla...i kod Akifa obavezno,nek bode očii kokoškama sa foruma [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti CD sub 02 oľu 2013, 22:13 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
| Naslov: Re: Novosti CD sub 02 oľu 2013, 22:32 | |