Mi smo znali prepoznati. Još prije 5 godina. Raduje me,
Bravo za ekipu, koja je Ezela ipak učinila takvim Ezelom. Bez njih, to nije moguće biti isto. I bez onog štiha, koji su seriji dale istanbulske ulice, mostovi, Besiktas.... I svako drugo, kao da mi ih oskvrnjuje.
Eysan&Ezelforever!..[You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti čet 07 tra 2016, 22:47
U Panami ...počelo emitiranje jučer... [You must be registered and logged in to see this link.]
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti pet 06 svi 2016, 21:50
Vay, vay...5.godina. Ne vjerujem. Kako dugo nisam gledala ovu scenu!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti uto 31 svi 2016, 20:47
Nostalgija.
''Herkes öldürür sevdiğini''
Oysa herkes öldürür sevdiğini Kulak verin bu dediklerime, Kimi bir bakışıyla yapar bunu, Kimi dalkavukça sözlerle, Korkaklar öpücük ile öldürür, Yürekliler kılıç darbeleriyle! Kimi gençken öldürür sevdiğini Kimi yaşlı iken; Şehvetli ellerle boğar kimi Kimi altından ellerle; Merhametli kişi bıçak kullanır Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur. Kimi yeterince sevmez, kimi fazla sever, Kimi satar kimi de satın alır; Kimi gözyaşı döker öldürürken, Kimi kılı kıpırdamadan; Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti uto 31 svi 2016, 21:06
adan je napisao/la:
Nostalgija.
''Herkes öldürür sevdiğini''
Oysa herkes öldürür sevdiğini Kulak verin bu dediklerime, Kimi bir bakışıyla yapar bunu, Kimi dalkavukça sözlerle, Korkaklar öpücük ile öldürür, Yürekliler kılıç darbeleriyle! Kimi gençken öldürür sevdiğini Kimi yaşlı iken; Şehvetli ellerle boğar kimi Kimi altından ellerle; Merhametli kişi bıçak kullanır Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur. Kimi yeterince sevmez, kimi fazla sever, Kimi satar kimi de satın alır; Kimi gözyaşı döker öldürürken, Kimi kılı kıpırdamadan; Çünkü herkes öldürür sevdiğini Ama herkes öldürdü diye ölmez.
Evet...efsane dizi!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti ned 12 lip 2016, 22:16
Yoh, ja gledam Monte Crista na RTL-u ...
Čak i frčkanje kose iza uha ...
JA bi opet gleedaaalaaa...
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti pon 13 lip 2016, 00:05
Hoće li biti repriza Monte Crista na RTL, da pogledam?
adan Admin
Naslov: Re: Novosti pon 13 lip 2016, 22:10
melodija je napisao/la:
Hoće li biti repriza Monte Crista na RTL, da pogledam?
Bila je repriza danas u 13:55.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti ned 06 stu 2016, 20:03
Iz turskih novina:
The new US consul general in Istanbul Jennifer Davies gave an interview to Hürriyet surprising everyone with her admiration to 'Ezel' series and Kenan imirzalıoğlu.... Part of her interview: Q: Did you know any Turkish artists or writers before coming to Turkey? -Of course. Orhan Pamuk''s novel 'Kar'. I read it and I loved it. I also watched 'Ezel' series and I was addicted. I watched it through internet the last couple of years, a great series! Q: We have the same taste, 'Ezel' is my favorite, too. -I really lost myself! My husband was sitting with his tablet and I didn't want him to mess with me, I was watching almost biting my nails out of emotion. I learned many words and phrases from the series like 'Abi', 'N'oldu' and it helps me realizing better the everyday spoken Turkish while it is also interesting since it contains many cultural references. Q: Then you know the 'Ezel' leading actor... -Kenan? (İmirzalıoğlu) Yes, of course! Now I sometimes see him in commercials. I think he is an amazing actor. The lady actress also involved in the series (Cansu Dere) was very nice. Unique, very complex character in the series. Sometimes I find myself loving it, sometimes it disappointed me (Laughs)
Turske serije se prodaju diljem svijeta, redom najbolja zarada od serija Feriha, Gumus, Ezel, Fatmagul, Kara sevda ... Zarađuju oko 350 milijuna dolara godišnje. U Latinskoj Americi, najpopularniji naravno Ezel,Fatmagul , Bir Aşk Hikayesi , Bizim Hikaye...
Amra Moderator
adan Admin
Naslov: Re: Novosti ned 03 oľu 2019, 18:09
Najbolji, a mi smo to oduvijek znali....
6. Zlatna Palma nagrada
Fenomenalna serija 'Ezel', u kojoj glumi uspješni Kenan İmirzalıoğlu, proglašena je najboljom turskom serijom svih vremena s 23126 glasova (30,12%).
Ostalih 9 serija slijedi kao: Kurtlar Vadisi 17612 (22,94%) Leyla İle Mecnun 8964 (11,67%) Muhteşem Yüzyıl 7140 (9,3%) Aşk-ı Memnu 6548 (8,53%) Deli Yürek 3426 (4,46%) Asmalı Konak 3417 (4,45%) Ekmek Teknesi 2497 (3.25%) Yedi Numara 2456 (3.2%) Binbir Gece 1598 (2,08%)
Svečana večer s rezultatima i nagradama održat će se u ponedjeljak 25. ožujka u hotelu Zorlu Centre Raffles.
Naslov: Re: Novosti pon 30 ruj 2019, 22:03
Jedna od najuspješnijih TV serija u turskoj povijesti, Ezel, 28. rujna, napunila je 10 godina. [You must be registered and logged in to see this image.]
adan Admin
Naslov: Re: Novosti uto 26 stu 2019, 16:42
Nema svoju temu, ali Haluk Bilginer iliti Kenan Birkan, uvelike je pridonio kvaliteti naše serije. Godine rada vraćaju dobrim...
U New Yorku je održana 47. Međunarodna nagrada Emmy. Haluk Bilginer osvojio je nagradu "Najbolji glumac" , kao prvi turski glumac koji je osvojio ovu cijenjenu međunarodnu nagradu.