Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti uto 16 ruj 2014, 11:56
Eccho Rigths, distributer za internacionalno tržište prodao je seriju Ezel u Afriku i Indiju. U Ghani i Tanzaniji će biti emitovana na tv kanalu Viasat dok su Indijici otkupili prava na rimejk
Viasat 1 Ghana je počeo s najavama [You must be registered and logged in to see this link.]
Iz Echo Rightsa kažu se broj zemalja koje su otkupile seriju ili prava na remake popeo na 80.
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
Naslov: Re: Novosti čet 05 vel 2015, 16:35
Ovo je prava stvar, "Ezel" u Čileu . Ova serija može latinoamerikancima da poslući i da da vide kako Turci prave fantastične serije. Mi smo se 20 godina gušili u njihovim serijama (neka oproste oni koji su ih gledali, ja sam vrlo malo, ali sam ipak gledala), ovo im je za nauk.
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
Naslov: Re: Novosti uto 10 vel 2015, 10:00
Sedef igra glavnu ulogu u seriji "Bedel". Pored nje igraju glavne junake Berk Ercer i Necip Memili.
_________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti čet 23 tra 2015, 14:21
Pored Čilea, "Ezel" će se uskoro emitovati i u Argentini, Brazilu, Kolumbiji, Peruu, Paragvaju i Urugvaju.
EZEL CONQUERS LATIN AMERICA 21 April 2015
Eccho Rights has licenced global hit series Ezel to a further six clients in Latin America.
The latest territories to pick up the world-wide success story are Telefe in Argentina, Bandairantes in Brazil, TV Accion in Paraguay. Fruencia Latina in Peru, Monte Carlo TV in Uruguay and Caracol in Colombia. Further licences in the region are in negotiation.
“With well over 80 territories signed up so far, Ezel is one of the world’s most proven hit-drama series. It probably rates as the number one Turkish drama series in terms of the number of countries that have bought it. And we are still counting!” says Fredrik af Malmborg, managing director at Eccho Rights.
Ezel was originally produced by Ay Yapim in Turkey and aired on ATV. It tells the story of a young man who is betrayed by his fiancé and best friends and thrown into prison for life. He fakes his own death to escape and sets out to find out the reason behind his betrayal and to seek revenge.
Ezel is one of the most successful Turkish drama series ever and has won several awards including C21 Best Scripted Drama.
Ezel će biti i ostati najbolja, najgledanija i najlepša turska serija. Neverovatno koliko latinoamerikanci obožavaju turske serije. To sam primetila, a Ezel je naravno među prvima.
_________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg