Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti sub 02 oľu 2013, 16:24
Tu gdje reporterka stoji na samom početku - to je terasa-vidikovac na Pierre Lottiju.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
sambth Ezelovac
Broj postova : 166 Join date : 25.01.2013
Naslov: Re: Novosti sub 02 oľu 2013, 16:45
Hvala na poljupčiću
Tuncel mi je najjači od svih u tom videu...pa kad pređe na ingliš
Naslov: Re: Novosti ned 07 tra 2013, 22:40
Bio je neki filmić ali mislim da ne ovaj....ako ipak jest, ponavljanje je..... [You must be registered and logged in to see this link.]
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti pon 08 tra 2013, 00:31
...hvala što si nas podsjetila na prekrasne trenutke ove fantastične serije...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti sri 05 lip 2013, 23:05
Sad ne znam čija je to stranica, je li važna ta top lista, ali je bez obzira lijepo vidjeti Ezela među 5 najboljih serija. Iako je po meni na prvom mjestu:
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti sri 05 lip 2013, 23:26
The Queen je napisao/la:
Sad ne znam čija je to stranica, je li važna ta top lista, ali je bez obzira lijepo vidjeti Ezela među 5 najboljih serija. Iako je po meni na prvom mjestu:
Ezel je i dalje the best,ne vidim neku seriju u skoroj buducnosti da bi mogla da ih srusi,mozda najvise zato sto je Ezel dobro zaokruzena celina...imas dobro razradjenu pricu od pocetka do kraja,dok u ovim drugim serijama prva sezona bude super,a posle toliko upropaste da ne mozes da gledas eto primer "Kako vreme prolazi",prva sezona genijalna,ja gledala ko opcinjena,bila mi je cak na nivou Ezela,a posle u drugoj sezoni skroz druga prica,ja gledam i nije mi jasno sta se desilo sa tom serijom,skroz se razvodnilo i prestala sam da gledam...jedina koja je jos tako dobro zaokruzena pored Ezela je Ask-i memnu,te 2 serije stvarno zasaluzuju mesto u prve 3,na bilo kojoj listi naj turkish serija
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Naslov: Re: Novosti čet 06 lip 2013, 00:18
Slažem se. Ask i Ezel su 2 serije koje trrebaju da uđu u anale turske tv industrije i hoće siguran sam.
Hm,da...Pinar je zestoko zeznula sa Susom,pa se mislilo ajde radila je sama,mozda je to bio preveliki zalogaj za nju...a eto na Dakiki su radili zajedno,pa opet nista...da li je mozda Ezel bio one time wonder? Ne bi bili ni prvi ni poslednji kojima se to desilo...
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti ned 23 lip 2013, 14:18
...nadam se da će u RL biti sretniji nego njihovi likovi u serijama!!!!!!!
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti ned 23 lip 2013, 16:13
Trailer for the Georgian TV
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti ned 23 lip 2013, 16:33
Ma nema šanse da se tako nešto ponovi. Ono je bio spoj dobre priče, scenarija, odličnih glumaca, profesionalne produkcije, u vrijeme kad sapunice još nisu iskakale iz svih kutova (iako Ezel za mene nije bila i nikad neće biti sapunica).