| Karadayi - Novosti | |
|
+14Leona enny melodija The Queen suradnica d.i.n.a. Lutijena Re Alone Tessa adan bes ni Amra S.N.O.B1 honeybunny 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 07 ruj 2012, 15:28 | |
| - suradnica je napisao/la:
- Dočekale smo i to,nova serija!!stara postava,staro društvo,jako sam sretna,što sam još od ezela uz vas,pa makar i povremeno,hvala vam što postojite.....
Uživam doći ovdje i čitati vas i uvijek ali baš uvijek me nasmijete i oraspoložite...
topli pozz,za sve prisutno društvo uz duplu crnu .. ... .. crna, dupla ... [You must be registered and logged in to see this image.] .. dobra.. za kraj tjedna ... .. prija kao .. crni .. [You must be registered and logged in to see this image.].. ne smijem izgovoriti .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 07 ruj 2012, 19:58 | |
| večeras će izaći novi trailer | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 07 ruj 2012, 20:23 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- večeras će izaći novi trailer
.. tko će to preživjeti.. toliko toga danas .... ..... KiP.... novi trailer.. .. još da dođe ..za treće.. neka dobra vijest ... .. Mr. [You must be registered and logged in to see this image.] .. to moje malo nezaštićeno i nejačko srce neće uzdržati ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sub 08 ruj 2012, 13:46 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 12:54 | |
| ...najava Karadayija u tiskovinama... [You must be registered and logged in to see this image.]...samo me zanima tko se usudio odrezati nam Ljepotančića po pola... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 14:52 | |
| A što kažete na još malo uzbuđenja danas? Svratite do turist.kamere, one iste koja snima Beyazit Meydani. Čini mi se da se opet sprema snimanje ako je suditi po oldtimerima koji su tamo parkani, opet šator, suncobran, masa ljudi....(nije buvljak kao inače....).
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Zadnja promjena: Amra; ned 09 ruj 2012, 15:59; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 14:56 | |
| - Amra je napisao/la:
- A što kažete na još malo uzbuđenja danas?
Svratite do turist.kamere, one iste koja snima Beyazit Meydani. Čini mi se da se opet sprema snimanje ako je suditi po oldtimerima koji su tamo parkani, opet šator, suncobran, masa ljudi....(nije buvljak kao inače....). [You must be registered and logged in to see this link.] ...bravo amričice!!!!!!!!!!! yes ...to su ti auti!!!!!! ...i opet nedjelja????? ...čini mi se da se tek priprema set... ...još uvijek nisu nigdje ogradili sa trakama... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 15:02 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- A što kažete na još malo uzbuđenja danas?
Svratite do turist.kamere, one iste koja snima Beyazit Meydani. Čini mi se da se opet sprema snimanje ako je suditi po oldtimerima koji su tamo parkani, opet šator, suncobran, masa ljudi....(nije buvljak kao inače....). [You must be registered and logged in to see this link.]
...bravo amričice!!!!!!!!!!! yes
...to su ti auti!!!!!!
...i opet nedjelja?????
...čini mi se da se tek priprema set... ...još uvijek nisu nigdje ogradili sa trakama... da...tek priprema.... Edit:mislim da sam vidjela mica-macu....(to je iz nekog crtića?) ozbiljno...čini mi se...bijela majca, bijele tenisice, smeđe ili neke tamne, a druge boje bermude..., hmmm možda mi se samo učinilo... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 15:46 | |
| ...nisam sad gledala... ...gdje je otišao? ...tamo prema gužvi ili uz stepenice? Edit: ogradili su!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 15:52 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...nisam sad gledala... ...gdje je otišao? ...tamo prema gužvi ili uz stepenice? Motao se tamo oko šatora, tamo gdje je i zadnji put bio, ispod drveta, bio okrenut gu..leđima (zato sam i prepoznala, je li) i onda nestao u onoj gužvi lijevo ispod drveta. Ali...nisam sigurna...možda haluciniram od ovih pustih sličica i slow motion snimki pa se on sad pojavi u roza majci i zelenim hlačama... A ništa, nemoj se baš fokusirati na tu kombinaciju - bijela majca, tamne bermude....za slučaj da sam fulala. Edit: evo trake! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 15:56 | |
| .. bijele tenisice ??.. onda sam i ja ... na kiosku ... yes ... opet ekskluziva .. briši link Amrice ... Edit: Niiiiisaaam.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 09 ruj 2012, 16:14; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 15:59 | |
| yes
...fotku na sunce adančice!!!!!!
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:00 | |
| - adan je napisao/la:
.. bijele tenisice ??.. onda sam i ja ... na kiosku ... yes
... opet ekskluziva .. briši link Amrice ... Jesam... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:05 | |
| Može link za ove što nisu pazile na času? :help:
(u PP ako ne može ovdje?) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:06 | |
| Što nisam sada tamo da gledam u živo i da se popnem i fiksiram kameru...kud će toliko ulijevo! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:06 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:07 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:08 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Ne volite me
Kako ne? Poslala sam ti na pp. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:10 | |
| A sad mi se čini da sam vidjela i Berg.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:12 | |
| ajde šibnite i meni link pls. :) | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:17 | |
|
.. nema šatora više... sigurno su tamo ... desno ... u gužvi ..
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:19 | |
| - adan je napisao/la:
.. nema šatora više... sigurno su tamo ... desno ... u gužvi .. ...suncobran.....ne voli sunce....odmah se znoji....možda.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:20 | |
- ajde šibnite i meni link pls. :)
jesam _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:21 | |
- ajde šibnite i meni link pls. :)
Poslala. Ko primijeti nek kaže u čemu je... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; ned 09 ruj 2012, 16:23; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:23 | |
| meni neće da se pokrene :crying: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti | |
| |