| Karadayi - Novosti | |
|
+14Leona enny melodija The Queen suradnica d.i.n.a. Lutijena Re Alone Tessa adan bes ni Amra S.N.O.B1 honeybunny 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:24 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- meni neće da se pokrene :crying:
Ponovo učitaj, i kod mene zapinje... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:24 | |
...klikni na nešto drugo ..pa onda opet na Bayazit .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:25 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- S.N.O.B1 je napisao/la:
Ponovo učitaj, i kod mene zapinje... evo učitavam već par puta ali ništa,samo se vrti onaj krug i 0% | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:26 | |
| .. sad će.. statisti su postavljeni ..
.. taman dok se vrati ..
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:30 | |
- Re Alone je napisao/la:
- S.N.O.B1 je napisao/la:
Ponovo učitaj, i kod mene zapinje... evo učitavam već par puta ali ništa,samo se vrti onaj krug i 0% Na nekim kamerama tako šteka povremeno ali na ovoj nikada, barem meni ne, samo se nakon nekog vremena snimka smrzne, a onda kako Adančica kaže samo kliknete ponovo na neku drugu kameru pa se vratite na ovu ili još kraće, samo kliknite ponovo na Beyazit Meydani nakon čega će se pokrenuti...i tako stalno.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Zadnja promjena: Amra; ned 09 ruj 2012, 16:35; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:35 | |
| Možda scena kreće od kapije Univerziteta (velika kapija lijevo, skale....), a ne tamo s desne strane kako očekujemo zbog trailera.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:40 | |
| Snobić poslala sam ti drugi link.
Probaj. _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:43 | |
| ....čini mi se da je na vrhu stepenica.... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:46 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ....čini mi se da je na vrhu stepenica....
E sad...bit će smiješno...a da nije ovaj u odijelu...skoro ispod drveta desno što stoji na mjestu , a u njegovoj blizini dječica...kad snimaju vrte se oko nekoga. E taj u tamnom odijelu, bijeloj košulji, nekako visok....šta ja znam više...oči će mi ispast... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:47 | |
| A još bolje ako danas snimaju scene bez njega... Uzalud muka.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:50 | |
| - Amra je napisao/la:
- A još bolje ako danas snimaju scene bez njega...
Uzalud muka.... ...da znaš da sam i ja to pomislila... ...novi trailer...ali samo sa Berguzar.... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:52 | |
| Amrice i meni oči blizu ispadanja a nigdje ga. Popadaše ovi statisti s nogu... A smiješni su mi ovi s druge strane trake što prodaju po ulici, da zarade... A djeca se vrte oko nekog stuba, ili ni to ne vidim dobro... Snobić, radi li link? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:53 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- A još bolje ako danas snimaju scene bez njega...
Uzalud muka.... ...da znaš da sam i ja to pomislila...
...novi trailer...ali samo sa Berguzar.... Moguće...ali nekako mi nije logično da bi snimali na istom mjestu...tko zna.... Hajmo....sva moguća pomagala, povećala, očale, dalekozore i sutra oftamologu! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:54 | |
| ... obratite pažnju na bordo-bijeli auto ..kad se zaustavlja .. .. mislim da Mr. [You must be registered and logged in to see this image.]dayi izlazi iz njega .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 09 ruj 2012, 16:56; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:55 | |
- Amrice i meni oči blizu ispadanja a nigdje ga.
Popadaše ovi statisti s nogu...
A smiješni su mi ovi s druge strane trake što prodaju po ulici, da zarade...
A djeca se vrte oko nekog stuba, ili ni to ne vidim dobro...
Snobić, radi li link? Eto, ja od stupa vidjeh čovjeka... Ali, nisam mislila da se vrte oko njega...neki tip stoji nepomično pokraj i djeca se ne vrte oko njega....on je malo ispred vrtnje.. malo desno...jedva se uočava...ali samo stoji....ma pusti me...bljezgarim... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 16:59 | |
| - adan je napisao/la:
- ... obratite pažnju na bordo-bijeli auto ..kad se zaustavlja ..
.. mislim da Mr. [You must be registered and logged in to see this image.]dayi izlazi iz njega ..
[You must be registered and logged in to see this link.]
Taj lik, adančice, od početka stoji tu, sumnjam da je on, ali moglo bi imati veze sa autom... SMEĐA KOŠULJA?? Ušao je u auto?! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; ned 09 ruj 2012, 17:02; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 17:02 | |
| - adan je napisao/la:
- ... obratite pažnju na bordo-bijeli auto ..kad se zaustavlja ..
.. mislim da Mr. [You must be registered and logged in to see this image.]dayi izlazi iz njega .. [You must be registered and logged in to see this link.]
....meni taj lik ne djeluje kao Ljepotančić... ...i dalje mislim da je u istoj odjeći kao i prošli put...samo na vrhu stepenica... ...ovaj predugo stoji na suncu... ...a on ulijeći u zadnji tren... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 17:02 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; ned 09 ruj 2012, 17:08; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 17:03 | |
| Amrice i ja bih gledala,i guštala s vama!! _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 17:08 | |
| - suradnica je napisao/la:
- Amrice i ja bih gledala,i guštala s vama!!
Poslala sam ti link na pp ali ja nisam kriva kad poslije budeš imala problema s vidom _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 17:12 | |
| .. ne . .. ne stoji ... taj lik svaki put , kad auto okruži ..izađe iz njega ...i onda malo postoji. .. onda kamera prođe.. i kad se vrati .. opet ga nema , a auto je tu ..dok ne ponove.. Edit: .. yes.. .. evo, sad nisu više ponavljali auto .. nije ga bilo .. a sad nastavljaju scenu ... .. čekao je u autu dok namjeste nastavak .. kad vam kažem .. sad je prišao i onaj sa balonima .. i još neki statisti .. značoi da snimaju ... .. opet ponavljaju auto .. taj auto je danas jako bitan.. a tu je onda i Jablan !!!.. .. pustite me da uživam .. .. ja sam u svom filmu .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 09 ruj 2012, 17:19; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 17:12 | |
| Pade noć, ništa ne snimiše... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 17:16 | |
- Pade noć, ništa ne snimiše...
To se nama čini. Mislim da se snima par scena.... Mene sad već boli glava.... Idem van oko 18,30 h....čitam vas kad se vratim ....bar par sličica upecajte.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 17:21 | |
| .. evo..ponavljaju scenu kad mu prolazi onaj sa balonima.. a auto odlazi ..on stoji .. .. i još je tu .. .. jedino u što sam sigurna , je to da je lik visok.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 09 ruj 2012, 17:28; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 09 ruj 2012, 17:24 | |
| uspjela sammmmm _________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti | |
| |
|
| |
| Karadayi - Novosti | |
|