Još ćete vi koje idete, tamo gledati prvu epiozodu.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Još ćete vi koje idete, tamo gledati prvu epiozodu.
...na žalost...to se sigurno neće dogoditi... ...nema nas u Istanbulu ponedjeljkom...
Ha...ha...ha...to vi samo mislite. Ako se spremate za onaj smještaj koji spominjete na Chateraju mislim da ćete i ponedjeljkom biti tamo.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 28 ruj 2012, 10:59
...karakterizacija likova....
Kenan Imirzalioglu kao Mahir Kara ...35 godina...samac...zarucen sa Ayten... ...postolar je, kao i njegov otac... ...pravedan...pošten...hrabar...neustrašiv... ...divi se ocu i pokušava slijediti njegove korake... ...obožava svoju obitelj...majku (iako mu to nije prava majka), braću i sestre(???)... ...za njega je obitelj sveta i jedina prava vrijednost u životu... ...svi su ga susjedi voljeli i cijenili...a on je pomagao svima kojima je bila potrebna pomoć...
Bergüzar Korel kao Feride Şadoğlu ...33 godine...predsjednica Kaznenog suda. ...djedovi korjeni potječu iz Izmira. ...kćerka je Mehmeta Saima, zamjenika CHP Istanbula, i Kerime, učiteljice u osnovnoj školi. ...rođena je i odrasla u Istanbulu... ...ima 5 godina mlađeg brata... ...Feride i njezin brat žive na Nisantasu sa djedom, veteranom Domovinskog rata...
Çetin Tekindor kao Nazif Kara ...60 godina... ...u braku je sa Safiye (druga supruga)... ...otac je Mahira, Ilknura, Orhana and Songul. ...odrastao je u velikoj obitelji...rođen je u obitelji porijeklom iz crnomorske regijie... ...već sa deset godina naučio je služiti se oružjem i loviti... ...još od najranijih dana brinuo se za obitelj... ...ženi se svojom prvom djevojkom Kadriye (Mahirova majka)... ...ali supruga ga je varala sa svojim poslodavcem...kada ih je vidio, oboje ih je ubio... ...završio je u zatvoru, a kazna mu je smanjena i prijevremeno je otpušten...zbog opće amnestije...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; sub 29 ruj 2012, 00:00; ukupno mijenjano 2 put/a.
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 28 ruj 2012, 12:06
honeybunny je napisao/la:
...karakterizacija likova....
Kenan Imirzalioglu kao Mahir Kara ..35 godina...samac...jednostavan... ...postolar je, kao i njegov otac... ...pravedan...uvijek staje u obranu onih koji su u pravu...hrabar...neustrašiv... ...zabrinut za oca koji ga je svakim danom sve više fascinirao... ...obožava svoju obitelj...majku, braću i sestre(???)... ...za njega je obitelj sveta i jedina prava vrijednost u životu... ...svi su ga susjedi voljeli i cijenili...a on je pomagao svima kojima je bila potrebna pomoć...
Svidja mi se ovaj gospodin Kara ..A mozda ce ove misice koje se spominju igrati njegove sestre ,ako vec ova Melike mora da mu glumi verenicu (a ja se i dalje tesko mirim sa tim) I ne mogu da verujem da su ,opet,pomerili datum pocetka emitovanja,dokle vise..[You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 28 ruj 2012, 22:40
Karadayı 1.Bölüm Fragmanı 2
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 28 ruj 2012, 22:48
Oh , ta suza na 00:22 ...
Ljubim oko...
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 28 ruj 2012, 22:51
Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 28 ruj 2012, 23:43
.. ah, da .. otklonjene sve sumnje.. ni Mr.[You must be registered and logged in to see this image.]dayi ne nosi prsten ... .. lijepo smo imali priliku vidjeti desnu ruku ...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 28 ruj 2012, 23:55; ukupno mijenjano 1 put.
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 28 ruj 2012, 23:48
adan je napisao/la:
.. ah, da .. otklonjene sve sumnje.. ni Mr.[You must be registered and logged in to see this image.]dayi ne nosi prsten ... .. lijepo smo imali priliku vidjeti desnu ruku ...
...zbog osvete ostavlja zaručnicu!!!!!!
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti sub 29 ruj 2012, 09:59
...preveden je najnoviji fragman!!!!!!
...YT kanal na kojem su svi teaseri i fragmani prevedeni na HR!!!!!!
...Dobro jutro, nostalgijo!!! ...fotografija, kao i predmeti koji se koriste za snimanje serije Karadayi odražavaju atmosferu razdoblja 70-tih godina... ...scena tiskanja novina snimana je u Yeniçağ gazetesi...
...Dobro jutro, nostalgijo!!! ...fotografija, kao i predmeti koji se koriste za snimanje serije Karadayi odražavaju atmosferu razdoblja 70-tih godina... ...scena tiskanja novina snimana je u Yeniçağ gazetesi...