Reklama...(most u pozadini... :ree2: )...ne zamjerite...ja sam mislima još u Stambolu... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti sub 06 lis 2012, 18:03
Amra je napisao/la:
A sitna mu ova zaručnica. Bolje će mu stajati Berg (mislim, ako priča ide u tom smjeru...). Honey, dobro si ti upregnula naše okice... Neka, neka....
A sad recite da sam umislila,ali ja izmedju njega i Berg vec sad osetim,samo takvu,hemiju ..Ja sam jos u "Ezel" fazi pa mi je tesko da ga zamislim sa nekim,a da to nije Cansu,ali svidja mi se kako mu Berg stoji..Ovu Melike necu ni da spominjem,nadam se da je necemo gledati u puno epizoda
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Karadayi - Novosti sub 06 lis 2012, 22:27
Karadayı 1.Bölüm Fragman 5
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
honeybunny Admin
Naslov: Re: Karadayi - Novosti sub 06 lis 2012, 22:34
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti sub 06 lis 2012, 23:41
Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 07 lis 2012, 01:07
Leona je napisao/la:
Amra je napisao/la:
A sitna mu ova zaručnica. Bolje će mu stajati Berg (mislim, ako priča ide u tom smjeru...). Honey, dobro si ti upregnula naše okice... Neka, neka....
A sad recite da sam umislila,ali ja izmedju njega i Berg vec sad osetim,samo takvu,hemiju ..Ja sam jos u "Ezel" fazi pa mi je tesko da ga zamislim sa nekim,a da to nije Cansu,ali svidja mi se kako mu Berg stoji..Ovu Melike necu ni da spominjem,nadam se da je necemo gledati u puno epizoda
...ne mogu reći da među njima vidim kemiju... ...činjenica je da smo ih do sada zaista malo vidjeli...osobito Berg... ...ne znam kako će funkcionirati skupa...
...ne brinem se za njega...on se prilagodi svakoj ulozi... ...ali Berg je ta u koju sumnjam...
...nadam se da će zbilja dobro izgledati skupa... ...ali bojim se da nakon para Ljepotančić-Cansu ništa više neće biti dovoljno dobro... ...barem meni...
I mi ćemo uskoro ovako, zar ne gracije moje? Ustvari ovako...
yes yes
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 07 lis 2012, 01:14
honeybunny je napisao/la:
I mi ćemo uskoro ovako, zar ne gracije moje? Ustvari ovako...
yes yes
[/quote]
Jedva čekam da vidim vaše sličice.....
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 07 lis 2012, 16:44
...ne mogu reći da među njima vidim kemiju... ...činjenica je da smo ih do sada zaista malo vidjeli...osobito Berg... ...ne znam kako će funkcionirati skupa...
...ne brinem se za njega...on se prilagodi svakoj ulozi... ...ali Berg je ta u koju sumnjam...
...nadam se da će zbilja dobro izgledati skupa... ...ali bojim se da nakon para Ljepotančić-Cansu ništa više neće biti dovoljno dobro... ...barem meni...
Mislim da su nas njih dvoje razmazli...teško da ćemo naići na takav spj...jedino ako ih ponovo sretnemo zajedno u nekoj seriji ili filmu
:ree2:
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 07 lis 2012, 16:49
The Queen je napisao/la:
Mislim da su nas njih dvoje razmazli...teško da ćemo naići na takav spj...jedino ako ih ponovo sretnemo zajedno u nekoj seriji ili filmu
:ree2:
Sigurno će se naći netko s dobrim scenarijom, svjestan njihove kemije i svjestan koristi njihove kemije. Dobra ponuda....neće moći odbiti....osim ako je između njih tako jako pošlo po krivu... Ja vjerujem.....
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 07 lis 2012, 23:48
... i ja vjerujem da će neko sa dobrim scenarijom, iskoristiti dobre glumačke sposobnosi i hemiju glumčakog para Ljepotančić-Cansu ... to im samo može biti od koristi ....... uh, još da budu i par u RL ... želim im svaku sreću :ree2:
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Karadayi - Novosti ned 07 lis 2012, 23:52
... sudeći po ovim fotografijama .... nadati se dobroj seriji sa veikom gledanosšćuja ... :kmf7:
..... jablančić mi je super i uovom odijelu iz 70-tih..... prslučić .. traperica .. uz to i brhkovi ..
Amra Moderator
Ovdje će poslije svake serije (nastojati) stavljati sažetke na engleskom jeziku (osim Karadayi i za druge serije....).... [You must be registered and logged in to see this link.]
Predviđaju rekordnu gledanost? [You must be registered and logged in to see this link.]
honeybunny Admin
TOTALSIRA PROGRAM ADI KANAL BASLANGIÇ SÜRE AMR% SHR 5 KARADAYI ATV 20:00:04 02:02:35 5,6 13,3
SBT TOP100 AB GRUBU SIRA PROGRAM ADI KANAL BASLANGIÇ SÜRE AMR% SHR 3. KARADAYI ATV 2 0:00:04 02:02:35 6,12 15,9 [You must be registered and logged in to see this link.]
...i službeni rejting...
TOTAL 08 EKIM 2012 PAZARTESI PROGRAM KANAL BAŞLANGIÇ BİTİŞ RTG%(NET) SHARE%(NET) 1 O SES TURKIYE STAR TV 21:26:33 23:26:32 7,17 18,65 2 RECEP IVEDIK 3(T.S) SHOW TV 19:59:35 22:21:43 7,06 18,19 3 O SES TURKIYE BASLIYOR STAR TV 19:45:11 21:26:33 5,85 15,6 4 KARADAYI ATV 19:59:53 22:17:13 5,77 14,77
AB GRUPA 08 EKIM 2012 PAZARTESI AB PROGRAM KANAL BAŞLANGIÇ BİTİŞ RTG%(NET) SHARE%(NET) 1 O SES TURKIYE STAR TV 21:26:33 23:26:32 11,78 28,37 2 O SES TURKIYE BASLIYOR STAR TV 19:45:11 21:26:33 7,76 21,12 3 RECEP IVEDIK 3(T.S) SHOW TV 19:59:35 22:21:43 6,01 15,5 4 SULTAN KANAL D 22:29:24 00:29:50 5,14 15,51 5 MEHMET ALI BIRAND ILE KANAL D HABER KANAL D 19:00:03 19:54:26 5,12 18,29 6 KARADAYI ATV 19:59:53 22:17:13 4,92 12,59
...čini se da je ekipa serije sinoć večerala skupa... ...a novinari su ih čekali ispred restorana(???)... yes ...neki su navodno i bježali od kamera i intervjua.... ...spominje se i alkohol... ...jesu li malo više popili??????
Ja sam se počela baviti mišlju da krenem učiti turski. Imam brdo turskih riječi prevedenih na hrvatski ali sam lijena........ Ipak, obećala sam si da kod sljedećeg odlaska u Tursku moram znati osnovnu komunikaciju......dakle imam vremena cca 11 mjeseci.