| Karadayi - Novosti | |
|
+14Leona enny melodija The Queen suradnica d.i.n.a. Lutijena Re Alone Tessa adan bes ni Amra S.N.O.B1 honeybunny 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 09 lis 2012, 21:23 | |
| .. bemtimišonju... Bebe gubi kosu upravo gdje treba.. [You must be registered and logged in to see this link.].. koji je to komad ... [You must be registered and logged in to see this image.].. .. sve bi se sporazumjeli .. ...ne bi mi trebao turski .. dovoljan bi bio francuski ... .. ruke...žilice...ringišpil.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti uto 09 lis 2012, 21:32 | |
| - adan je napisao/la:
.. bemtimišonju... Bebe gubi kosu upravo gdje treba..
[You must be registered and logged in to see this link.]
.. koji je to komad ...[You must be registered and logged in to see this image.].. .. sve bi se sporazumjeli .. ...ne bi mi trebao turski .. dovoljan bi bio francuski ...
.. ruke...žilice...ringišpil..[You must be registered and logged in to see this image.] Ma ajde...turci su i tako genijalci...znaju tri riječi engleskog al sve te skuže šta hoćeš....a Bebe bi odmah shvatio šta ti hoćeš...bez turskog i francuskog.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 00:29 | |
| ...postavljaju pitanje razlike u visini u pojedinim scenama između Mahira i Plastične... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 00:37 | |
| - adan je napisao/la:
.. bemtimišonju... Bebe gubi kosu upravo gdje treba..
.. koji je to komad ...[You must be registered and logged in to see this image.].. .. sve bi se sporazumjeli .. ...ne bi mi trebao turski .. dovoljan bi bio francuski ...
.. ruke...žilice...ringišpil..[You must be registered and logged in to see this image.] ...a mi čekamo da on izgubi kosu????? ... ...nisam znala da treba izgubiti kosu.... ...a još manje da postoji i pravo mjesto za to... ...ali sam znala da ćeš se ti adančice uhvatiti analize!!!!!!! ...više ili manje kose...i tako je za ... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 01:41 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...postavljaju pitanje razlike u visini u pojedinim scenama između Mahira i Plastične...
[You must be registered and logged in to see this link.] sad da sam prosta rekla bih da je to taman ona visina iz vica, za držat pivu na glavi... | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 07:13 | |
| ...još jedna fotkica sa večere... ...nije li ono iza Ljepotančićev vozač??? [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.]...da ne postam sve slike izlaska iz restorana... ...evo linkić na album... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 13:09 | |
| Svi su neki kiseli na tim fotkama. Možda nisu zadovoljni rejtingom.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 13:26 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...još jedna fotkica sa večere...
...nije li ono iza Ljepotančićev vozač???
...da ne postam sve slike izlaska iz restorana... ...evo linkić na album...
[You must be registered and logged in to see this link.] On gubi kosu, gubi vid... a mi i dalje :ree2: _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 13:31 | |
| ...jadničak...pokušava nas se riješiti na svemoguće načine...ali yok!!!!!!! ...ne damo se!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 18:35 | |
| Djevojke.! Ja ne razumijem, koji su gubitka kose? tko je pijan? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 18:47 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Djevojke.! Ja ne razumijem, koji su gubitka kose? tko je pijan?
.. nama se na foto vidi da Bebe (KI ) gubi kosu na vrhu glave ..... .. u tekstu o ovoj večeri , bilo je nagađanja kako je netko malo više popio .. .. razumiješ??.. .. oh , lakše mi ide sa turskim i francuskim ... PSssst!! Možda su zvali vozača, jer je Bebe popio??? I onda nisu dali ni novinarima tako jako blizu , da ga njuškaju ? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 18:55 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 18:59 | |
| ... e sad ..opet ja ... ...pomoć!!! ... ..je li ovo Bebe???... .. njegova visina, zurica, ruke, Marlboro, ... gu...leđa... ( ) [You must be registered and logged in to see this link.].. ako jeste, kao što ja mislim..onda ovo iziskuje očevid... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 10 lis 2012, 19:37; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 19:05 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 19:14 | |
| Ne vidi se sličica Brzo to popravi! Nestrpljive smo! :help: _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 19:15 | |
| ...adančice!!!!! ...fotku na sunce!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 19:49 | |
| .. ha... yesam ga!!! Zahvaljujući Reeee.... [You must be registered and logged in to see this image.]... !!! ..koja gu.. leđa!!!! ... show!!!!... .. koje The Body!!!.. to držanje ... ponavljati ..ponavljati ... .. skoro sam zaboravila kazati najvažnije .. razlog za očevid ... .. ovo jeste Bebe.. Jablan Znamentiti.. ovdje ulazi u restoran...??? .. ali , zašto je on ovdje u šuljici i lajbeku..??? ..a kad je izlazio, imao je samo donju majicu??... ..podsjetilo me na " koliba " scenu... ... .. kad ga Eysan pita.. " što imaš ispod? " ..a on blene ... ..pitanje za očevid: zašto se Bebe skinuo??... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
d.i.n.a. Ezelovac
Broj postova : 192 Join date : 15.08.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 19:58 | |
| nisam sigurna da je to on. ok, male su šanse da ima još jedan ovoliki, ali izgleda mi da ovaj lik ima dosta kraću frizuricu. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 20:01 | |
| - d.i.n.a. je napisao/la:
- nisam sigurna da je to on. ok, male su šanse da ima još jedan ovoliki, ali izgleda mi da ovaj lik ima dosta kraću frizuricu.
.. dinko, nema sumnje... to jeste on.. taj stav nogu ..malo je reć da je prepoznatljivo ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 20:09 | |
| - adan je napisao/la:
- .. ha... yesam ga!!! Zahvaljujući Reeee....
[You must be registered and logged in to see this link.] ...!!! ..koja gu.. leđa!!!! ... show!!!!...
.. koje The Body!!!.. to držanje ... ponavljati ..ponavljati ...
.. skoro sam zaboravila kazati najvažnije .. razlog za očevid ...
.. ovo jeste Bebe.. Jablan Znamentiti.. ovdje ulazi u restoran...???
.. ali , zašto je on ovdje u šuljici i lajbeku..???
..a kad je izlazio, imao je samo donju majicu??...
..podsjetilo me na " koliba " scenu... ... .. kad ga Eysan pita.. " što imaš ispod? " ..a on blene ...
..pitanje za očevid: zašto se Bebe skinuo??... ...to nije on!!!!!!!!! ...i mene je ta fotka prevarila... ...to ti je ovaj lik iza Berg....ima ga na još nekim fotkama... [You must be registered and logged in to see this image.]...i Ljepotančić je imao drukčije hlače... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 20:29 | |
| Kako nije on?? Onda mu je blizanac! Jesmo provjerile da nema neki blizanac, valjalo bi I šta kosa, pa ista njegova frizura. Meni potpuno djeluje da je on. Je li ovo isto veče kao i kad je u KiP sakohu? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 20:41 | |
| ..OK, onda .... Honeyka... .. lakše mi je , ako si se i ti zabunila... ..ali, onda ja imam novi predmet promatranja... to jako dobro izgleda .. .. Bebe, čuvaj se, ostavit ću te .. Edit: ipak, nije li lik malo prenizak?.. a ovi isti koji krče put Bebeu na svim ostalim fotkama.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sri 10 lis 2012, 20:47; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 20:43 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Kako nije on??
Onda mu je blizanac! Jesmo provjerile da nema neki blizanac, valjalo bi
I šta kosa, pa ista njegova frizura.
Meni potpuno djeluje da je on.
Je li ovo isto veče kao i kad je u KiP sakohu? ...fotke su sa istog događaja... ...i bolje promotri njegovu dužinu kose... ...Ljepotančić sada ima dužu kosu... [You must be registered and logged in to see this link.]...na onoj fotki nije on... Edit: ...može ...može... ... adančica ima drugu zabavu u Istanbulu!!!!! ...možda ti se pridruži i Re... yes ...a kako ću se onda još riješiti Tessičice??? ...moj moj...samo moj!!!!! :ree2: _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; sri 10 lis 2012, 20:45; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 20:44 | |
| - adan je napisao/la:
..OK..u pravu si Honeyka...
.. lakše mi je , ako si s ei ti zabunila...
..ali, onda ja imam novi predmet promatranja... to jako dobro izgleda ..
.. Bebe, čuvaj se, ostavit ću te .. I, ko je komad? _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sri 10 lis 2012, 20:50 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti | |