| Karadayi - Novosti | |
|
+14Leona enny melodija The Queen suradnica d.i.n.a. Lutijena Re Alone Tessa adan bes ni Amra S.N.O.B1 honeybunny 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti čet 01 stu 2012, 21:14 | |
| Honey...baš ti hvala... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti čet 01 stu 2012, 21:17 | |
| ...i drugi put...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti čet 01 stu 2012, 21:49 | |
| Trudim se sustići..još sam na prvoj.. ..nadam se.. ova PVC nestaje već u drugoj!!!... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti čet 01 stu 2012, 21:50 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti čet 01 stu 2012, 21:50 | |
| - adan je napisao/la:
Trudim se sustići..još sam na prvoj..
..nadam se.. ova PVC nestaje već u drugoj!!!... Da PVC... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti čet 01 stu 2012, 21:53 | |
| - adan je napisao/la:
Trudim se sustići..još sam na prvoj..
..nadam se.. ova PVC nestaje već u drugoj!!!... ...na žalost plastična ne nestaje...ali postaje nebitna!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti čet 01 stu 2012, 23:01 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...prevedena je i treća ep. na hrvatski...
...još uvijek se uploada...uskoro će biti cijela na netu..
[You must be registered and logged in to see this link.] Ček malo....na tom forumu Karadayi preveden kao "huligan". Jesam ja to nešto propustila? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti čet 01 stu 2012, 23:48 | |
| - Amra je napisao/la:
Ček malo....na tom forumu Karadayi preveden kao "huligan". Jesam ja to nešto propustila? To sam i ja uočila... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 01:14 | |
| - Amra je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
...prevedena je i treća ep. na hrvatski...
...još uvijek se uploada...uskoro će biti cijela na netu..
[You must be registered and logged in to see this link.] Ček malo....na tom forumu Karadayi preveden kao "huligan". Jesam ja to nešto propustila? ...Bugarke su ga tako prevele... ...iako...Kabadayi oriđiđi znači huligan... ...Karadayi...trebao bi značiti Crni ujak...kao netko Kara-Crn( ) i vrlo bitan, poštovan(Dayi...sjetimo se značenja rijeći ujak iz Ezela!!!!)... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 07:54 | |
| U nećakom u četvrtoj seriji zove Maira Karadaj - crna ujak ... Vjerojatno otuda i ime a ipak nekog razloga čini se da je na kraju ćemo vidjeti svog nećaka u našem vremenu ... | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 12:15 | |
| ...fotkice iz 5. ep... [You must be registered and logged in to see this image.]...naša mala puzlica... :ree2: [You must be registered and logged in to see this image.]...recite vi što god želite... ...ali on meni, bez obzira na brhkove, izgleda ... ... ... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 13:22 | |
| Ovo odijelo i frizura su strašni.... |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 13:35 | |
| po meni ova uloga mu je 'sjela' k'o budali šamar, rastura mi kendžo. ne poredim ovo i ezela jer nema smisla. ezel je jedna, jedina i neponovljiva, ezel i eysan-nezaboravni par, kao i cansu i kenan, ali evo i mahir i feride mi ne djeluju loše, ima tu iskrica :kmf12: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 14:02 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- po meni ova uloga mu je 'sjela' k'o budali šamar, rastura mi kendžo. ne poredim ovo i ezela jer nema smisla. ezel je jedna, jedina i neponovljiva, ezel i eysan-nezaboravni par, kao i cansu i kenan, ali evo i mahir i feride mi ne djeluju loše, ima tu iskrica
Sve i da snime nešto pošteno, nikad više Ezel. Nikad. Svašta se tamo poklopilo. A ponajviše ta njihova kemija, koja bi i lošiji scenarij izvukla. Kao npr. laganini Son osmanli. Prvi put gledam Šemsu. Solidno u ulozi krute, stroge početnice koja se dokazuje. Samo, ako poslije i u onim trenucima ne olabavi ... neće biti dobro. Bebe ? Mislim da dati sve od sebe u ulozi podrazumijeva i to da te povuku ostali. Teško je solirati, među osrednjacima. Zatome te. Imam dojam , da mu se događa upravo to. Može za klasu više, ali nije motiviran. Nema briljantnih Barisa i Yigita da ga izbace u orbitu. Zato, očekujem da Šemsa olabavi, kako uloga bude zahtijevala i da ga zaintrigira. Pored toga,što svi tvrde da je profesionalac, Bebe je emotivac. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 14:28 | |
| Šemsa | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 15:05 | |
| ...niti u Karadayju ne daje maksimum koji znamo da može dati...(ali je daleko bolje od onoga što je prikazao u UH!!!) ...možda je stvar u tome da im svima treba vremena da se uigraju... ...iako...plastična da ima svo vrijeme svijeta ne bi joj pomoglo!!!!!! ...a oba Nazifa...i Cetin i mali Ata zaista su fantastični!!!!!! ...Šemsa...zasad hladna i oštra... ...takva joj je i funkcija... ...jer naš Mahir je ipak vježbenik... ...i u početku ga treba malo stisnuti... ...olabavit će ona...sigurna sam... ...skriveni pogledi odaju blagost duše...kada gleda našeg Ljepotančića... ...odijela su takva kakva jesu...ipak je radnja smještena u 70. godine... ...a zurica...osim predugih zulufa...nemam problema s njegovom čupavom frizurom i loknicama!!!!! :ree2: _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 15:17 | |
|
Da, PVC ima ,pored svega i antipatičnu ulogu .. nema joj spasa!!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 16:08 | |
| Ma, sav je šeksi bez obzira na retro odjeću. Meni se frizura sviđa. Cakan je. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 20:09 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 20:42 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 20:48 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ma sav je [You must be registered and logged in to see this image.]
A ovako će on Šemsi sa zurkicom ofirati [You must be registered and logged in to see this image.] .. samo da Šemsu na vrijeme safata... .. sad sam već malo upućenija..nakon dvije odgledane.. Sve se bojim, ona scena sa klincem, kad kaže: ja ću tebe djede, spasiti.. ...imam dojam da će radnja otići daleko u sadašnjost ..i opet će nam ostariti Bebea... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 20:54 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Ma sav je [You must be registered and logged in to see this image.]
A ovako će on Šemsi sa zurkicom ofirati [You must be registered and logged in to see this image.] .. samo da Šemsu na vrijeme safata...
.. sad sam već malo upućenija..nakon dvije odgledane..
Sve se bojim, ona scena sa klincem, kad kaže: ja ću tebe djede, spasiti..
...imam dojam da će radnja otići daleko u sadašnjost ..i opet će nam ostariti Bebea... Mislim da ne...radnja ostaje u 70-tim.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 21:00 | |
| - adan je napisao/la:
Sve se bojim, ona scena sa klincem, kad kaže: ja ću tebe djede, spasiti..
...imam dojam da će radnja otići daleko u sadašnjost ..i opet će nam ostariti Bebea... Joj,neće valjda.. Meni nije jasno što su radnju smestili u 70-e.. Mislim,moglo je sve to da bude,mnogo,savremenije.. Pa da Mahir bude neki fancy advokat,opet u nekim savršenim odelima,skockan,zgodan..namirisan.. Nego,mislim da seriju nose Kenan i glumac koji igra njegovog oca(ne znam kako se zove).. Meni su obojica odlični,i čini mi se,da je Kenanu legla ova uloga.. Onako,baš mi je dobar.. Berg mi je ,zasad,o.k.. Mislim da još nije pokazala šta zna,ali dobro izgleda sa Kenanom u kadru,a meni je to za početak dovoljno.. I,da..Prelepa je.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti pet 02 stu 2012, 21:12 | |
| Ja i dalje svoje. On a...a..., a ona puno manje. Ne gledam.... |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - Novosti sub 03 stu 2012, 21:14 | |
| | |