Ne znam, što je napisano ili nije, Kenan stvarno rastali s Ozge!
And Kenan bolje bez brkova!
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI pet 26 lis 2012, 21:44
........ pitam se što je i bio sa njom......
......... među njima nikada nije primjećena privlačnost, naklonost, emocije, ama ništa ...........
....... neka je ona što dalje od njega ....... ima ona svoju macu i svog tatu.......
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 28 lis 2012, 18:02
bes ni je napisao/la:
Ne znam, što je napisano ili nije, Kenan stvarno rastali s Ozge!
And Kenan bolje bez brkova!
Imaš li nekakvu sigurnu informaciju? Imaš li nekav link?
Ako imaš, napraviti ću ti takvu tortu..ili baklavu ... :ree2:
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 28 lis 2012, 21:40
Evo, ovo je moja tortica (radila ovaj vikend)...napraviti ću ti Bes ni ovu - Ferrero Rocher samo daj dobru vijest! [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 29 lis 2012, 00:59
Pa potpuno je logično da nisu više skupa.
Svo to njeno (najedanput) dostupno prisustvo na društvenim mrežama, onoliko fotoslikisanje s Onurkom, lokacije slika koje posta su jako, jaaako, daleko od KI, ponekad možda samo prošeta njegovim kvartom... uz uzdah i komentar ' kao u stara vremena...'
... Još xy sličnih znakova...
Posljednje slike... ofarbala se... trebala joj promjena...
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 29 lis 2012, 01:37
Je...i meni bi trebala promjena da raskinem s njim (psihijatar bi mi trebao, psihijatar)
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
I think the truth - a cousina of my colleague working in Turkey in the house where he is a frequent guest ... she was delighted with it ... so from she I found out ... turns his entourage she was not liked
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 29 lis 2012, 12:19
bes ni je napisao/la:
adan je napisao/la:
I think the truth - a cousina of my colleague working in Turkey in the house where he is a frequent guest ... she was delighted with it ... so from she I found out ... turns his entourage she was not liked
...hvala Bes ni...
...zaista se nadam da je tome tako... ...i da se naše slavlje može nastaviti!!!!!
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 29 lis 2012, 12:35
bes ni je napisao/la:
..kad ćemo mi to već moći proslaviti.. yes
...službeno .. hoću službeno.. neka se fotoslikiše sa nekim drugim komadom... .. već je obožavam..koja god bila...
Tortu si dobila jučer, kao predujam.. sada stiže original baklava, iz Istanbula..
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 29 lis 2012, 13:52
bes ni je napisao/la:
Hvala vam! Volim baklave
A mi volimo Kenana i nećemo ga dati tamo-nekoj-ulicošetačici-oko-zgrade.
I volimo lijepe vijesti
... i tebe volimo ..
Zamoli rođaku od kolege da ga nam pošalje koju Keenanovu fotografiju ... kad već često dolazi kod njih...
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 03 stu 2012, 00:19
Članak u "Jutarnjem" o onom glumcu Buraku Ozcivitu iz "Sulejmana".
Članak spominje i Bebea.
Prenosim dio koji se odnosi na njega.
Fenomen brkova
Brkovi su se na velika vrata vratili u modu s Burakom Özçivitom i sve se više glumaca na malim ekranima pojavljuje s brčićima á-la Bali-beg. Posljednji koji je podlegao trendu je i glumac Kenan Imirzaioglu (“Ezel”) koji svoje brkove rado nosi i u svoje slobodno vrijeme, kada ne snima scene za novu seriju “Karadayi” u kojoj glumi s Berguzar Korel.
Raduje me što naši prate njegov rad i što znaju da snima novu seriju. Možda naši ipak otkupe seriju.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 03 stu 2012, 00:31
Tessa je napisao/la:
Članak spominje i Bebea.
Fenomen brkova
Brkovi su se na velika vrata vratili u modu s Burakom Özçivitom i sve se više glumaca na malim ekranima pojavljuje s brčićima á-la Bali-beg. Posljednji koji je podlegao trendu je i glumac Kenan Imirzaioglu (“Ezel”) koji svoje brkove rado nosi i u svoje slobodno vrijeme, kada ne snima scene za novu seriju “Karadayi” u kojoj glumi s Berguzar Korel.
Raduje me što naši prate njegov rad i što znaju da snima novu seriju. Možda naši ipak otkupe seriju.
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 03 stu 2012, 00:36
Tessa je napisao/la:
Članak spominje i Bebea.
Fenomen brkova
Zadnja promjena: honeybunny; sub 03 stu 2012, 00:41; ukupno mijenjano 1 put.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 03 stu 2012, 00:38
Post treba započeti (dok ne stigne stvarno nova vijest) ovako:
NEMA NOVOSTI Pišem zato jer.....
Da nam neke članove ne strefi insult.....
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 03 stu 2012, 00:41
Jesam vas malo strefila u herc?
Nije mi bila namjera. Časna pionirska .
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 03 stu 2012, 00:48
Pomislila sam:
......ili je ipak još s [You must be registered and logged in to see this image.] ......ili ima novu....majko moja....koja je sad?
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 03 stu 2012, 01:07
NEMA NOVOSTI
.. ali vam moram kazati...priznati... ... da zaista uvijek sa strahom otvaram forum, pogotovo Novosti... i zato, prihvaćam Amričak, tvoj prijedlog..jednoglasno ...
.. sve dok ne dođe službena potvrda... i dok ja ne skinem :ušata: iz smajlića...
PSssst!! Ja se nove ne bojim...bilo koja , samo ne ova ... kaćiperka !!!