| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 03 stu 2012, 01:32 | |
| - adan je napisao/la:
- NEMA NOVOSTI
.. ali vam moram kazati...priznati... ... da zaista uvijek sa strahom otvaram forum, pogotovo Novosti... i zato, prihvaćam Amričak, tvoj prijedlog..jednoglasno ...
.. sve dok ne dođe službena potvrda... i dok ja ne skinem :ušata: iz smajlića...
PSssst!! Ja se nove ne bojim...bilo koja , samo ne ova ... kaćiperka !!! Ma pusti...mogo bi on opet zabrljat.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI sub 03 stu 2012, 01:35 | |
| - Amra je napisao/la:
- NEMA NOVOSTI
Ma pusti...mogo bi on opet zabrljat.... ... gore od ovog ne bi mogao...uvjerena sam ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 11:55 | |
| ...lik(fotograf) koji je radio KIP kampanju na TW profilu je najavio: [You must be registered and logged in to see this image.]Kenan İmirzalıoğlu paradigma sutra .. mora da je bomba... ...odnosi li se to na seriju ili ????? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 13:37 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...lik(fotograf) koji je radio KIP kampanju na TW profilu je najavio:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kenan İmirzalıoğlu paradigma sutra .. mora da je bomba...
...odnosi li se to na seriju ili ????? .. moguće je potpisao kakav dobar ugovor.. neki novi film..??? Možda mu je tip radio editorial ili kako im se to već zove, pa zna..?? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 14:35 | |
| - adan je napisao/la:
.. moguće je potpisao kakav dobar ugovor.. neki novi film..???
Možda mu je tip radio editorial ili kako im se to već zove, pa zna..?? ...nadam se... ...kako bi to bilo dobro!!!!!! :ree2: _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 15:00 | |
| Kakav editorial s brkhovima?! Za to se oni moraju eliminirati i gotovo.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 15:20 | |
| - Amra je napisao/la:
- Kakav editorial s brkhovima?! Za to se oni moraju eliminirati i gotovo....
A što ako je opet uloga ..ona koju bi ja jaakoo željela, makar i sa brkovima i bradom.. sultan Abdulmecid....??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 15:25 | |
| I šta sad Cem ima s tim? Zar i on u tom filmu? Ima ponešto i o Cansu u MY... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 15:29 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
A što ako je opet uloga ..ona koju bi ja jaakoo željela, makar i sa brkovima i bradom.. sultan Abdulmecid....??? Pretrpila bi ih naravno... Abdulmecid? Zar nije on bio malo munjen? Ako dobro razmišljam, to je onaj koji je gradio Dolmabahce, ulupao tone i tone zlata zbog čega je navodno carstvo oslabilo....a on sav u fobiji...bojao se za svoj život...navodno je svaku noć mijenjao sobu u kojoj bi spavao i to nenajavljeno (palača ima 46 spavaćih soba). Jedino ako sam pobrkala nešto s tim sultanima.... Umro u 39-oj od tuberkuloze, volio je cugati, divio se zapadnoj civilizaciji, uvodio reforme.....ah, dosta, tko zna hoće li to biti u pitanju, a ja se već raspisala.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; ned 04 stu 2012, 15:35; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 15:31 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
A što ako je opet uloga ..ona koju bi ja jaakoo željela, makar i sa brkovima i bradom.. sultan Abdulmecid....??? E,koliko sam ja neupucena.. Kakav sultan? Na forumu imate jednu jako radoznalu clanicu koja nista ne zna,a sve je zanima.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 15:35 | |
| - Amra je napisao/la:
- I šta sad Cem ima s tim? Zar i on u tom filmu? Ima ponešto i o Cansu u MY...
[You must be registered and logged in to see this link.] ...Cem je imao ulogu u najnovijem filmu 'Şahane Misafir' tog lika (Ferzana Özpeteka)... ...i samo ga usput spominju... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 15:37 | |
| - Leona je napisao/la:
-
- adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
A što ako je opet uloga ..ona koju bi ja jaakoo željela, makar i sa brkovima i bradom.. sultan Abdulmecid....??? E,koliko sam ja neupucena..
Kakav sultan?
Na forumu imate jednu jako radoznalu clanicu koja nista ne zna,a sve je zanima.. Ma ne uzbuđuj se....mi ovako unaprijed, nepotvrđeno, o svemu i svačemu...ja ti obožavam Istanbul, povijest, znamenitosti (sve, ne samo jednu)...pa...svašta pišemo... Što ti nije jasno..ne znaš...pitaj...mi ćemo odgovorit što znamo...što ne znamo izguglat ćemo... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 15:38 | |
- Amra je napisao/la:
- I šta sad Cem ima s tim? Zar i on u tom filmu? Ima ponešto i o Cansu u MY...
[You must be registered and logged in to see this link.] ...Cem je imao ulogu u najnovijem filmu 'Şahane Misafir' tog lika (Ferzana Özpeteka)... ...i samo ga usput spominju...
Aaaaaa, ok....hvala.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 17:33 | |
| - Leona je napisao/la:
-
E,koliko sam ja neupucena..
Kakav sultan?
Na forumu imate jednu jako radoznalu clanicu koja nista ne zna,a sve je zanima.. Sultan koji je spasio Irsku od gladi i o čemu bi režiser Cameron ( "Titanic") navodno trebao snimati film . Navodno žele Jablana za tu ulogu .. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI ned 04 stu 2012, 19:44 | |
| - adan je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
-
E,koliko sam ja neupucena..
Kakav sultan?
Na forumu imate jednu jako radoznalu clanicu koja nista ne zna,a sve je zanima..
Sultan koji je spasio Irsku od gladi i o čemu bi režiser Cameron ( "Titanic") navodno trebao snimati film . Navodno žele Jablana za tu ulogu ..
[You must be registered and logged in to see this link.] Znači...ona stara priča. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 05 stu 2012, 01:17 | |
| ...nove...svježe fotke našeg Ljepotančića!!!!!!! ...kombi koji je iznajmio kako bi na snimanju mogao i predahnuti... [You must be registered and logged in to see this image.]...a ovaj put po povratku sa snimanja... ...uhvaćen... [You must be registered and logged in to see this image.]...umoran od snimanja... [You must be registered and logged in to see this image.]...u kasnim večernjim satima... [You must be registered and logged in to see this image.]...neraspoložen???? [You must be registered and logged in to see this image.]...još jednom...ovoga puta prazan kombi... [You must be registered and logged in to see this image.]...ovo su prve spontane fotke...nakon koliko dugo????? ...predugo...u svakom slučaju... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 05 stu 2012, 01:38 | |
| ...i još jedan tekst o Ljepotančićevom potencijalnom filmu sa Paštetamenom... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 05 stu 2012, 01:45 | |
- ...nove...svježe fotke našeg Ljepotančića!!!!!!!
...kombi koji je iznajmio kako bi na snimanju mogao i predahnuti...
[You must be registered and logged in to see this link.] ...a ovaj put po povratku sa snimanja... ...uhvaćen... img][You must be registered and logged in to see this link.] ..umoran od snimanja... [You must be registered and logged in to see this link.] ...u kasnim večernjim satima... [You must be registered and logged in to see this link.] ...neraspoložen???? [You must be registered and logged in to see this link.] ...još jednom...ovoga puta prazan kombi... [You must be registered and logged in to see this link.] ...ovo su prve spontane fotke...nakon koliko dugo????? ...predugo...u svakom slučaju... ...prve paparazzi nakon one , isto povratak sa snimanja... na portunu .. " našem " portunu ... .. umoran, da.. zašto misliš da je neraspoložen.. ??.. to bi već napisali ... ... znači, radi se i nedjelju ( ako su fotke od večeras??)...i mi smo ih zatekli na snimanju nedjeljom... .. meni se čini ...nije se ni pokušao sakriti, ignorirati ih, dobacio im je nešto ..i to je pomak ... .. naočale.. duša umorna ... :ree2: .. očekujemo video, zar ne ?? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 05 stu 2012, 01:58; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 05 stu 2012, 01:53 | |
| ...da...uhvatili su ga u zasjedi... ...tamo gdje smo i mi čekale...bezuspješno...
...čini mi se nekako namrgođen... ...ai to što im je dobacio...tko zna što je rekao... ...u svakom slučaju...bile su i kamere... ...sutra očekujem video snimku... ...za sada su samo postane fotke...nema nikakvog članka...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 05 stu 2012, 02:12 | |
...da...uhvatili su ga u zasjedi... ...tamo gdje smo i mi čekale...bezuspješno...
...čini mi se nekako namrgođen... ...ai to što im je dobacio...tko zna što je rekao... ...u svakom slučaju...bile su i kamere... ...sutra očekujem video snimku... ...za sada su samo postane fotke...nema nikakvog članka... .. pa ..mi baš i nismo dugo čekale... nismo to tako zamišljale... i neka nismo .. .. a da smo malo usporile obilazak ... jesmo .. evo i mjesta gdje je fotkan...samo po danu ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 05 stu 2012, 09:16 | |
| ...još jedna vijest...vezano za kombi... ...to su im valjda prve snimke... [You must be registered and logged in to see this link.]...pogledajte vijest... ...kao da smo je pisale adančica i ja... ...zapravo...kao da su nas sinoć čitali turski novinari!!!!!!! [You must be registered and logged in to see this link.]...i navodno je bio ljut!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
Zadnja promjena: honeybunny; pon 05 stu 2012, 12:19; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 05 stu 2012, 12:06 | |
- ...još jedna vijest...vezano za kombi...
...to su im valjda prve snimke...
[You must be registered and logged in to see this link.]
...pogledajte vijest... ...kao da smo je pisale adančica i ja... ...zapravo...kao da sau nas sinoć čitali turski novinari!!!!!!!
[You must be registered and logged in to see this link.]
...i navodno je bio ljut!!!!!!! Ljuti ga što mu dolaze pred kuću ...hm.. opravdano se boji da se ne otkrije gdje stanuje.. Iako, mora se priznati, ono što pokazuju novinarske fotke, nikada ne bi poslužilo otkrivanju lokacije stana. Mislim da se novine ipak trude prikriti .Korektno. Ono što se vidi, može biti bilo gdje ....možeš samo slučajno otkriti. Mi smo imale drugi izvor... Kombi GMC Savana 2003 [You must be registered and logged in to see this image.]Edit:Čini mi se... ček,ček.. pa da !!!!! Taj je kombi imao već kad je prikazana prva epizoda ..evo snimke sa odlaska sa zajedničke večere... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 05 stu 2012, 14:45; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 05 stu 2012, 14:09 | |
| Konačno nove slike nakon toliko dugo vremena. :ree2: Adančika, slažem se s tobom da su novinari korektni što se tiče ne odavanja lokacije stana. S druge strane, i njega razumijem kada je ljutit što ga dočekuju pred stanom u tamo neko nedoba. Mislim da se niit mi ne bi dobro provele da smo ga dočekale pred stanom. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 05 stu 2012, 15:44 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Konačno nove slike nakon toliko dugo vremena. :ree2:
Adančika, slažem se s tobom da su novinari korektni što se tiče ne odavanja lokacije stana.
S druge strane, i njega razumijem kada je ljutit što ga dočekuju pred stanom u tamo neko nedoba.
Mislim da se niit mi ne bi dobro provele da smo ga dočekale pred stanom. ...zamisli da smo ga zaskočile pred vratima!!!!! ...od takvih bijesnih pogleda ( ) propale bi u zemlju...ali ne od srama...nego zbog ... ...sav njegov bijes...usmjeren samo na nas... ...a ja ga volim takvog (na)palje...nabrijanog!!!!! ...zašto si to Tessičice spomenula...sad mi ta slika ne izlazi iz glave!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 05 stu 2012, 15:51 | |
| Već vidim prizor: [You must be registered and logged in to see this image.] (HRTA u bijegu pred svojim predmetom obožavanja...). Leptir nije bijesan ali ništa bijesno nisam pronašla.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 2 KI | |
|