Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 14:16 | |
| Ne znam na osnovi čega su zaključili iz njenih tweetova da su zajedno. Meni ništa ne ukazuje na to, dapače stalno je depresivna. [/quote]
Ne znam ni jas, inaklu go delam istoto mislenje so tebe za nejzinata depresija, vekje e pateticna na tweeter, i po nejzinite objavi i jas zakluciv deka oni ne se zaedno, no koj gi znae cudaci se i dvajcata :)))))) ona mi e malku poogolem cudak, zal mi e za Keno :) ne sakam da go mislam ova, no posilno e od mene :). No sepak go obozavam srcka e :)
| |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 14:30 | |
| - kikule81 je napisao/la:
Ne znam ni jas, inaklu go delam istoto mislenje so tebe za nejzinata depresija, vekje e pateticna na tweeter, i po nejzinite objavi i jas zakluciv deka oni ne se zaedno, no koj gi znae cudaci se i dvajcata :)))))) ona mi e malku poogolem cudak, zal mi e za Keno :) ne sakam da go mislam ova, no posilno e od mene :). No sepak go obozavam srcka e :) ... svi je pratimo i šutimo!!!!! Teška depresija, čak ,na momente u meni je budila strah koliko je bila depresivna i psihotična... Vrlo čudna osoba, čudnih prevrtljivih reakcija. Na trenutak odlučna da se " odustane od svog sna" , zadovoljstva zbog takve odluke, a odmah potom teške patetike, koja traje danima...tipično za osobu koja preboljeva ljubav! Osoba , koja je ( dok je bila s njim!) glumatala nezadovoljstvo novinarima i fotkanjima ( u što smo mi oduvijek sumnjale!!) , a sada preko Tw svoju tugu, depresiju i žalost za nekim velikim gubitkom otvoreno dijeli sa ( svjetskom) javnošću!!! Ma nemoj!!! Najvažnije od svega , što možemo iščitati iz tog Tweetera, je to da ona ne tweeta sa njegove adrese...i to već skoro tri mjeseca ....nakon noćivanja , danima na različitim adresama, konačno se skrasila na jednoj..i počela je raditi .. ..ne zaboravimo, zadnji put su fotkani zajedno pri povratku iz Grčke....a tada je i ona objavila zadnju fotku koja, na bilo koji način može dovesti njih dvoje u vezu... Edit:
PSsssst!!! I Gecce je izbrisao članak ...ostao je samo izvorni, Sabahov!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 19:24 | |
| Brišu članke kao da se u najmanju ruku radi o nekim državnim tajnama.... Bedak....ne zna si pronaći komada kojeg će s ponosom vodati uokolo! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 19:35 | |
| NEMA NOVOSTI Kenan Imirzalioglu voli puzzle kaže GT. Da mu pošalješ koje Adančice? Bi li mu se svidjele? [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 20:09 | |
| A šta ovi žvaču....staro....nešto novo....? Čini mi se samo o bivšoj ljubavi.... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 20:48 | |
| Novi plamen iz pepela? Ah, kad bi se pomirio sa Zeynep. Puno je simpatičnija od ove (gdje je smajlić?) |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 20:51 | |
| - Didily je napisao/la:
- Novi plamen iz pepela? Ah, kad bi se pomirio sa Zeynep. Puno je simpatičnija od ove (gdje je smajlić?)
Valjda je netko mislio da ga više nećemo morati upotrebljavati. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 21:04 | |
| - Amra je napisao/la:
- A šta ovi žvaču....staro....nešto novo....?
Čini mi se samo o bivšoj ljubavi.... [You must be registered and logged in to see this link.] Ova e stara informacija, ova beshe aktuelno posle svadbata na nivni zaednicki prijatel, tamu bea videni kako razgovaraat i od toj razgovor pocnaa pretpostavkite deka pomegju bivshite ljubovnici dali se ragja povtorno ljubov. Sakam da kazam ne e od sega od juli mesec e, eve ja taa informacija [You must be registered and logged in to see this link.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 21:12 | |
- Amra je napisao/la:
Čini mi se samo o bivšoj ljubavi.... [You must be registered and logged in to see this link.] Ova e stara informacija, ova beshe aktuelno posle svadbata na nivni zaednicki prijatel, tamu bea videni kako razgovaraat i od toj razgovor pocnaa pretpostavkite deka pomegju bivshite ljubovnici dali se ragja povtorno ljubov. Sakam da kazam ne e od sega od juli mesec e, eve ja taa informacija
[You must be registered and logged in to see this link.] Tako sam i mislila.....šteta... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 21:19 | |
| - Amra je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Čini mi se samo o bivšoj ljubavi.... [You must be registered and logged in to see this link.] Ova e stara informacija, ova beshe aktuelno posle svadbata na nivni zaednicki prijatel, tamu bea videni kako razgovaraat i od toj razgovor pocnaa pretpostavkite deka pomegju bivshite ljubovnici dali se ragja povtorno ljubov. Sakam da kazam ne e od sega od juli mesec e, eve ja taa informacija
[You must be registered and logged in to see this link.] Tako sam i mislila.....šteta... vo sekoj slucaj ona e mmogu podobra od malava | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 21:57 | |
| - Amra je napisao/la:
- NEMA NOVOSTI
Kenan Imirzalioglu voli puzzle kaže GT. Da mu pošalješ koje Adančice? Bi li mu se svidjele? [You must be registered and logged in to see this link.] Može..može... ne bi riskirala, poslala bi mu zicera ... ... ove se sviđaju svima [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 23:37 | |
| NEMA NOVOSTI - kikule81 je napisao/la:
Ne znam ni jas, inaklu go delam istoto mislenje so tebe za nejzinata depresija, vekje e pateticna na tweeter, i po nejzinite objavi i jas zakluciv deka oni ne se zaedno, no koj gi znae cudaci se i dvajcata :)))))) ona mi e malku poogolem cudak, zal mi e za Keno :) ne sakam da go mislam ova, no posilno e od mene :). No sepak go obozavam srcka e :) A očevid je pokazao još nešto, jeste li i vi uočili??? Kao da si je našla lijeka...počesto!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 23:40 | |
| - adan je napisao/la:
- [
A očevid je pokazao još nešto, jeste li i vi uočili??? Kao da si je našla lijeka...počesto!!!
[You must be registered and logged in to see this link.] ...što ti je fatalna ljubav!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 23:45 | |
| | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 19 stu 2012, 23:57 | |
| Nemojte me sad ubiti ali meni je cure malo žao...sve znam....sve znam....antipatična (uvijek mrka),...bahata (sve s visoka, tatina kći),....glupa (ne zna zadržat svog čovjeka nit zadržat svoje dostojanstvo),...opet mi je malo žao,....zamisli ostat bez njega.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 00:00 | |
| - Amra je napisao/la:
- Nemojte me sad ubiti ali meni je cure malo žao...sve znam....sve znam....antipatična (uvijek mrka),...bahata (sve s visoka, tatina kći),....glupa (ne zna zadržat svog čovjeka nit zadržat svoje dostojanstvo),...opet mi je malo žao,....zamisli ostat bez njega....
Davno sam ja rekla, njega je bolje ne imati , nego imati pa izgubiti .. .. iako..... ipak ... bilo bi pod svaku cijenu.. PSssst!!! Sad ću malo biti zločesta. Samo ću se osvrnuti na ostatak teksta. Cjelokupnim svojim ponašanjem bila je licemjerna. I to joj se , izgleda, obilo o glavu. I sada je isto takva. Nakon onih silnih ispada pred novinarima, skrivanja, bježanja, odgovora s visoka..isključivanja javnosti..paničnih napadaja, namještenih izjava.. sada vrlo rado dijeli svoju najintimniju intimu sa cijelim svijetom. Meni to nije vrijedno empatije. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 10:05 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Nemojte me sad ubiti ali meni je cure malo žao...sve znam....sve znam....antipatična (uvijek mrka),...bahata (sve s visoka, tatina kći),....glupa (ne zna zadržat svog čovjeka nit zadržat svoje dostojanstvo),...opet mi je malo žao,....zamisli ostat bez njega....
Davno sam ja rekla, njega je bolje ne imati , nego imati pa izgubiti ..
.. iako..... ipak ... bilo bi pod svaku cijenu..
PSssst!!! Sad ću malo biti zločesta. Samo ću se osvrnuti na ostatak teksta. Cjelokupnim svojim ponašanjem bila je licemjerna. I to joj se , izgleda, obilo o glavu. I sada je isto takva. Nakon onih silnih ispada pred novinarima, skrivanja, bježanja, odgovora s visoka..isključivanja javnosti..paničnih napadaja, namještenih izjava.. sada vrlo rado dijeli svoju najintimniju intimu sa cijelim svijetom. Meni to nije vrijedno empatije. Sekoj od nas preziveal barem edna nesrekjna ljubov, zatoa ne ja zalam voopshto, zoshto toa shto nemoze da te ubie te pravi pojak, taka e i so nea, jas na nejzini godini go pominav toa, ne vikam deka e lesno no junacki izdrzav, ne bev pateticna kako nejze i ne osekjav potreba mojata ljubovna bolka da ja delam so cel svet, no site sme razlicni, nekoj koga taguva bara vnimanie, jas barav mir :). Adan soglasna sum so tebe sama e vinovna za toa shto go pominuva sega, zatoa i ne e za zalenje, neka e zdrava i ziva kje si najde nov Keno :) | |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 11:04 | |
| Slobodniot den vcera go iskoristivme za shetanje :) Pak e sam ovoj pat vo drushtvo na Kivo :))))) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 11:23 | |
- adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Davno sam ja rekla, njega je bolje ne imati , nego imati pa izgubiti ..
.. iako..... ipak ... bilo bi pod svaku cijenu..
PSssst!!! Sad ću malo biti zločesta. Samo ću se osvrnuti na ostatak teksta. Cjelokupnim svojim ponašanjem bila je licemjerna. I to joj se , izgleda, obilo o glavu. I sada je isto takva. Nakon onih silnih ispada pred novinarima, skrivanja, bježanja, odgovora s visoka..isključivanja javnosti..paničnih napadaja, namještenih izjava.. sada vrlo rado dijeli svoju najintimniju intimu sa cijelim svijetom. Meni to nije vrijedno empatije. Sekoj od nas preziveal barem edna nesrekjna ljubov, zatoa ne ja zalam voopshto, zoshto toa shto nemoze da te ubie te pravi pojak, taka e i so nea, jas na nejzini godini go pominav toa, ne vikam deka e lesno no junacki izdrzav, ne bev pateticna kako nejze i ne osekjav potreba mojata ljubovna bolka da ja delam so cel svet, no site sme razlicni, nekoj koga taguva bara vnimanie, jas barav mir :). Adan soglasna sum so tebe sama e vinovna za toa shto go pominuva sega, zatoa i ne e za zalenje, neka e zdrava i ziva kje si najde nov Keno :) Slažem se s tobom u potpunosti. Treba biti dostojan i u boli, tako da mi se ne sviđa to što sve djeli javno. A znamo kako se ponašala pred novinarima. Sada joj odjednom ne smeta što je svi čitaju. Ne sviđa mi se ona nikako! | |
| | | Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 12:01 | |
| Ja sam sada 100 % sigurna da oni nisu zajedno. Dobila bi ona po prstićima do sada zbog dijeljenja intime tako javno. S obzirom da znamo kakav je po tom pitanju nema šanse da bi joj to kod njega prošlo. | |
| | | S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 12:15 | |
| | |
| | | bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 13:01 | |
| Ovdje je napisala na Twitteru Ozzge,
| |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 13:29 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 13:38 | |
| | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 20 stu 2012, 14:02 | |
| Kakav je to party bez mene????? I na suho!!!!????? Najprije ... [You must be registered and logged in to see this image.]Onda ... [You must be registered and logged in to see this image.]Već treći put , u kratkom vremenu su ga uhvatili u muškom izlasku... ...nikad on neće to izustiti, ali on je pokazao!!! A ona je i tako rekla previše !!! Zapravo, samo su nam dali zeleno svjetlo za otvoreno pisanje o nečemu što već odavno znamo! yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
| | | | Novosti 2 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|