Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 2 KI | |
|
+15Leona enny HADI BE suradnica melodija Re Alone dolcevita026 d.i.n.a. Amra S.N.O.B1 adan honeybunny bes ni Tessa Snupika 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 16:16 | |
| - kikule81 je napisao/la:
eve me, ne odam nikade bez vas. Ne sum vo Istanbul, no kako bi otishla mmmmmmmm , iako ne sum 35, kaj i da e kje gi stignam sega vekje 32, no mnogu sum mladolika :). Inaku go procitav intervjuto i se soglasuvame vo edno neshto so lepotanot ako on smeta deka Zenite se kako vinoto shto postari, tolku podobri, da znae jas od koga go mislam istoto za nego konkretno ...... a za negoviot model za zena, no coment, eeeeeeeeeeeee maz na 38 godini ima model za zena, no nemoze da ja najde zalno, mnogu visoki kriteriumi postavil shto e toa, sega e jasno i zoshto e sam, zoshto toa shto on go bara ni sovrshenata zena go nema takvo neshto samo kukla za vo vitrina moze da go poseduva..... malku sum stroga no taka e Nemojmo biti tako stroge!! Ima čovjek pravo maštati i željeti ... nije on kriv, što takve nema u okruženju... Eto, on je skroman, iako ima visoke kriterijume...ali, krenuo je od nule , sa onomkojajebilapotpunasuprotnostnjegovomidealu, ..sada neka nađe jednu, koja ispunjava bar malo uvijeta ...onda polako naprijed... Kad bolje razmislim, i pročitam dalje od naslova intervjua , najbolje od svega je što je diskretno i suptilno, rekao da je sam... da je u vezi, ne bi opisivao ženu svojih snova!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 16:41 | |
| I did not understand anything except what someone criticized Bergyuzar Korel and Kenan protect her [You must be registered and logged in to see this link.] | |
| | | Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 16:44 | |
| - bes ni je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
...evo one reportaže o kojoj sam ranije pisala... ...govore o parovima koji su se zaljubili na setu...
[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] Hvala za skraćenu verziju To je bilo na početku priloga koji je preporučila honeybunny! A ja, pošto ne znam ni reč turskog, gledam u monitor kao dete u šarenu slikovnicu ...i gledam... i čekam. Nakon 10 minuta sam odustala. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 20:36 | |
| ups...onakokoš stavila ovu sliku na instagram: [You must be registered and logged in to see this image.]a netko napisao: Mahir's car |
| | | honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 20:40 | |
| - Didily je napisao/la:
- ups...onakokoš stavila ovu sliku na instagram:
[You must be registered and logged in to see this link.]
a netko napisao: Mahir's car ...osim što je Mahir vozio plavi Renault 4... ...ali tko još vodi brigu o proizvođačima... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 21:44 | |
| Jel' da? Navlakuša... |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 22:09 | |
| NEMA NOVOSTI - Didily je napisao/la:
- Jel' da? Navlakuša...
Kaćiperka voli da je se , još uvijek, vezuje uz Jablana.... .. namjerno ponekad ostavi dojam ...mizerno... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 22:14 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| | | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 22:35 | |
| - Tessa je napisao/la:
Luda. I još mi nije jasno, kako je on opstao u toj priči toliko vremena... sve više od jedne noći , predugo.. pa ni toliko... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 22:36 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Luda. I još mi nije jasno, kako je on opstao u toj priči toliko vremena... sve više od jedne noći , predugo.. pa ni toliko... To na žalost dosta govori i o njemu.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 22:50 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Luda. I još mi nije jasno, kako je on opstao u toj priči toliko vremena... sve više od jedne noći , predugo.. pa ni toliko... To na žalost dosta govori i o njemu.... Slazem se, za zal navistina toa kazuva mnogu za nego, nitu mu bila nitu mu e nivo takva devojka, tatina kjerka, ona ne izpolnuva nitu eden od negovite kriteriumi....no sigurna sum deka on definitivno ne znae shto saka, zatoa e i sam, a kolku si postar tolku povekje ti rastat kriteriumite i poteshko mozesh da najdesh nekoj shto kje ti odgovara na karakterot zoshto si naviknat da uzivash vo slobodata, pa sekoja sitnica ti pravi nervoza, iako vikaat ako do 30 godina si biral, posle 30 kje te biraat :) | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 22:59 | |
Slazem se, za zal navistina toa kazuva mnogu za nego, nitu mu bila nitu mu e nivo takva devojka, tatina kjerka, ona ne izpolnuva nitu eden od negovite kriteriumi....no sigurna sum deka on definitivno ne znae shto saka, zatoa e i sam, a kolku si postar tolku povekje ti rastat kriteriumite i poteshko mozesh da najdesh nekoj shto kje ti odgovara na karakterot zoshto si naviknat da uzivash vo slobodata, pa sekoja sitnica ti pravi nervoza, iako vikaat ako do 30 godina si biral, posle 30 kje te biraat :) Tatina cura..da, ali nije sve zlo u tome!! To je osoba , koja na 8 od zadnjih 10 fotki na instagramu ima Barbike i plišane majmunčiće, i nosa ih sobom po Istanbulu!!!! Previše riječi o bivšoj!! Tko zna što nam nosi vrijeme, kakava će biti buduća!! Ja mu od srca želim da nađe neku , koja ispunajva bar 50 % od htijenja! Mislim da bi i on bio zadovoljan!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 23:11 | |
| - adan je napisao/la:
- kikule81 je napisao/la:
Slazem se, za zal navistina toa kazuva mnogu za nego, nitu mu bila nitu mu e nivo takva devojka, tatina kjerka, ona ne izpolnuva nitu eden od negovite kriteriumi....no sigurna sum deka on definitivno ne znae shto saka, zatoa e i sam, a kolku si postar tolku povekje ti rastat kriteriumite i poteshko mozesh da najdesh nekoj shto kje ti odgovara na karakterot zoshto si naviknat da uzivash vo slobodata, pa sekoja sitnica ti pravi nervoza, iako vikaat ako do 30 godina si biral, posle 30 kje te biraat :) Tatina cura..da, ali nije sve zlo u tome!! To je osoba , koja na 8 od zadnjih 10 fotki na instagramu ima Barbike i plišane majmunčiće, i nosa ih sobom po Istanbulu!!!!
Previše riječi o bivšoj!! Tko zna što nam nosi vrijeme, kakava će biti buduća!!
Ja mu od srca želim da nađe neku , koja ispunajva bar 50 % od htijenja! Mislim da bi i on bio zadovoljan!!
Ma ta njegova htijenja i želje složena su od općenitih osobina žene kakvu bi većina muškaraca željela...e da je pametna, lijepa, vitka, a opet snažna, samozatajna, skromna, nenametljiva, a opet da zna što želi....uffff....i da je zrela (čitaj iskusna....zna što činiti za svog muškarca i ne prigovarati kad on čini što ona baš i ne bi)...a jest zahtjevan...dala bi mu ja..... Vuca onakvu spodobu skoro dvije godine sa sobom i odjednom zna što je savršena žena... e Bebe, Bebe...niš ti ne znaš... I opet će te dohvatiti neka bez veze...već vidim.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI pon 10 pro 2012, 23:40 | |
Slazem se, za zal navistina toa kazuva mnogu za nego, nitu mu bila nitu mu e nivo takva devojka, tatina kjerka, ona ne izpolnuva nitu eden od negovite kriteriumi....no sigurna sum deka on definitivno ne znae shto saka, zatoa e i sam, a kolku si postar tolku povekje ti rastat kriteriumite i poteshko mozesh da najdesh nekoj shto kje ti odgovara na karakterot zoshto si naviknat da uzivash vo slobodata, pa sekoja sitnica ti pravi nervoza, iako vikaat ako do 30 godina si biral, posle 30 kje te biraat :) :kmf7: |
| | | kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 11 pro 2012, 16:15 | |
|
Ma ta njegova htijenja i želje složena su od općenitih osobina žene kakvu bi većina muškaraca željela...e da je pametna, lijepa, vitka, a opet snažna, samozatajna, skromna, nenametljiva, a opet da zna što želi....uffff....i da je zrela (čitaj iskusna....zna što činiti za svog muškarca i ne prigovarati kad on čini što ona baš i ne bi)...a jest zahtjevan...dala bi mu ja..... Vuca onakvu spodobu skoro dvije godine sa sobom i odjednom zna što je savršena žena... e Bebe, Bebe...niš ti ne znaš... I opet će te dohvatiti neka bez veze...već vidim....[/quote]
Znaci da e pametna, ubavam vitka, jaka, smostojna, skromna, nenametliva, a da znae shto saka, da ne se istaknuva, no da e zrela i iskusna.... vakov profil na devojka samo vo ljubovno romance moze da si najde najde.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 11 pro 2012, 16:29 | |
Znaci da e pametna, ubavam vitka, jaka, smostojna, skromna, nenametliva, a da znae shto saka, da ne se istaknuva, no da e zrela i iskusna.... vakov profil na devojka samo vo ljubovno romance moze da si najde najde. Ovo vitka, ja ipak ne tumačim kao fizički kontribut... vjerojatno, u kontekstu misli: nježna, krhka ali jaka?? Bar ja tako to tumačim. Ne može se , ono doslovno prevoditi... Ja bih još rekla: kakvo pitanje , takav odgovor. Mislim da su imali dogovorena pitanaj, kako to već ide. Nije želio govoriti izravno o svom privatnom životu, ali je ovako , okolo naokolo rekao , možda i više ! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 KI uto 11 pro 2012, 22:12 | |
| ... istina obožovamo ga .... čovjek dobro glumi, pored dobrog i lijepog fizićkog izgleda ima neku pozitivnu harimu koja plijeni, kojoj jednostvano ne možeš odoljeti.... ... međutim, sve njegove izjave o tome kakvu ženu želi i ranije i sada su sušta suprotnost od njegove RL po tom pitanju... .... zaista dvije godine se vuče sa onom spodobom ... a daje takve izjave ... i postavlja visoke kriterije koje bi žena po njegovoj mjeri trebala ispunajvati..... ...... pitam se, Jablane čuješ li Ti sebe šta kažeš, a naspram toga u kakvim si vezama ... ne uzimam sebi za pravo da ulazim u nečiiji privatni život ... ali što ne ide, ne ide ...... mislim da mu je ta veza sa spodobom mnogo naijela štete u svakom pogledu ..... ipak je on javna ličnost u jendoj mnogljudnoj državi ...... treba se i mora nositi kaka sa dobrim stranam te slave tako i sa njenim teretom .... on je čovjek visokih kvaliteta i teba to i da održi ... da nastavi svoju slavu... uz to malo da spusti kriteriji ......jer ako nešto dobijaš moraš i dati ..... mora se obostrano biti tolerantno, razumno i ................ samo se nadam da mu buduća draga neće biti nova spodoba i stvarno mu od srca želim da nađe ženu koja mu je dosljedna, sa kojom se neće skrivati ... duriti na novinare itd .... SRENO TI JABLANE U BUDUĆEM IZBORU | |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 13 pro 2012, 19:53 | |
| ...Ljepotančić je bio na piru!!!!!! [You must be registered and logged in to see this link.]...čekamo fotkice... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 13 pro 2012, 20:01 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...Ljepotančić je bio na piru!!!!!!
...čekamo fotkice... Je li bio ili će tek biti? GT prevodi naopako ... kao i uvijek _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 13 pro 2012, 20:10 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
...Ljepotančić je bio na piru!!!!!!
...čekamo fotkice... Je li bio ili će tek biti? GT prevodi naopako ... kao i uvijek ...mislim da je bilo jučer... ...baš zbog specifičnosti datuma... ...a i govore o tome kako su počeli s pripremama mjesec dana prije vjenčanja... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 13 pro 2012, 20:18 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; čet 13 pro 2012, 20:42; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 13 pro 2012, 20:26 | |
| Bilo jučer, ima slika i videa, ali jok Ki.
Zadnja promjena: Didily; čet 13 pro 2012, 22:21; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | honeybunny Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 13 pro 2012, 20:33 | |
| - Didily je napisao/la:
- Bilo jučer, ima slika ividea, ali jok Ki.
...pa šta su onda snimali i fotkali???? _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 2 KI čet 13 pro 2012, 20:43 | |
| Jučer je objavljeno da je na listi pozvanih...što ne znači i da je bio! Edit: Gecce piše da je bio.. ali to može biti samo kombinacija liste pozvanih i fotke sa vjenčanja! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 KI | |
| |
| | | | Novosti 2 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|