| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|
+14HADI BE d.i.n.a. suradnica Leona melodija Tessa enny bes ni Amra adan Re Alone S.N.O.B1 honeybunny The Queen 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 02 stu 2012, 21:06 | |
| - adan je napisao/la:
Ha.. on se ne preziva Karadayi!!! Eto, bila sam u zabuni ...
On je Mr.[You must be registered and logged in to see this image.]
Teško mi je brzo vas dostići... zaustavljaju me ovakve scene ... ne daju mi naprvo..
[You must be registered and logged in to see this link.] A stigni nas,pa da komentarišemo zajedno.. Prevedena i 3.epizoda.. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pet 02 stu 2012, 21:11 | |
| - Leona je napisao/la:
A stigni nas,pa da komentarišemo zajedno..
Prevedena i 3.epizoda..
[You must be registered and logged in to see this link.] Supeeer..sad ću brže.... ... 70-te ... nosi se KiP... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 03 stu 2012, 02:26; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 03 stu 2012, 00:41 | |
| Naučio zanat....gledam ga kako zabija čavliće......točno ko ovaj na sličici.....samo je malo jače sexy.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 03 stu 2012, 23:44 | |
| ... niti jednu cijelu nisam odgledala... ... sramota... ... možda otvorim bolovanje ...? Sličice su mrak. Meni se dopada kako izgleda... (...samo da nije tih, već opjevanih, brkova... ) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sub 03 stu 2012, 23:58 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 00:20 | |
| ...downloadajte epizode i nema problema... ..ništa ne šteka...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 00:21 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...downloadajte epizode i nema problema... ..ništa ne šteka... ... Hoću, hoću, Honeyčice... Samo da smislim zbog čega ću reći da otvaram bolovanje... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 00:23 | |
| ....ma mi ćemo ti ga otvoriti Re!!!!!! ...razlog? ...PTSP zvani Kenanomanija!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 00:28 | |
| - honeybunny je napisao/la:
....ma mi ćemo ti ga otvoriti Re!!!!!!
...razlog? ...PTSP zvani Kenanomanija!!!!!!! Pod hitno javit ministarstvima zdravstva da treba smislit šifru za ovu dijagnozu jer je ovaj PTSP zarazan i ima još kandidata za bolovanje.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 00:38 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 00:40 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 00:47 | |
| Pa dovoljno da im otvorim forum... ... i još da mi džabe daju onu lijepu bijelu košulju što joj se rukavi nazad vežu ... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 00:58 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 01:09 | |
| Ohhh.. a ja jadna, mala i nezaštićena sam ... već na bolovanju ... Ako ovo može pripomoći za utvrđivanje šifre... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 01:14 | |
| Nisam još nikad tako utvrđivala šifru.....neće ići.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 10:16 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 15:04 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 20:02 | |
| - Amra je napisao/la:
Eto, što ti je koristan član družine .... , a mi (čitaj: ja) samo laprdamo! Hvala Ree. Amrice, nema na čemu. Ostali su, pretpostavljam, već odgledali. Ja nisam pa sam skupljala linkiće i zato odlučih da okačim. (... i gledam danas ... samo neki gosti ko za inat... ) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 04 stu 2012, 20:07 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 05 stu 2012, 19:58 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; pon 05 stu 2012, 20:00; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 05 stu 2012, 20:00 | |
| Jeste primijetile da su neke scene rezane tj. u trailerima ih je bilo (ovo primanje npr....), a ovdje ih nema?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 05 stu 2012, 20:00 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 05 stu 2012, 20:26 | |
| Ništ ne kužim...pa zar nije plastična pjevala kad su Mahir i Feride plesali i onda ju on spazi. Gdje je ono njegovo fiksiranje....ili sam ja to sve previdjela...? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 05 stu 2012, 20:32 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ništ ne kužim...pa zar nije plastična pjevala kad su Mahir i Feride plesali i onda ju on spazi. Gdje je ono njegovo fiksiranje....ili sam ja to sve previdjela...?
...ne ne... ...dok su oni plesali plastična nije pjevala... ...zapjevala je tek kad je on otišao!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 05 stu 2012, 20:35 | |
|
Mimoišli su se... izletio je van!!
Ništa od iskrica ovaj put!! Kako su nas navukli!!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda | |
| |
|
| |
| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|