| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|
+14HADI BE d.i.n.a. suradnica Leona melodija Tessa enny bes ni Amra adan Re Alone S.N.O.B1 honeybunny The Queen 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 05 vel 2013, 21:32 | |
| E, a koja sam ja neznalica!!!!! Nemojte mi se smejati ali ja uopšte nisam znala da serija već sutradan bude na ju tjubu :amra5: Slučajno sam pronašla dve lepe scene i celu epku bez reklama!!!!! i bez natpisa preko celog ekrana (a pošto Kenana uvek snimaju u levom uglu ono ATV mu stoji kao oreol)... [You must be registered and logged in to see this link.]Kad bolje razmislim što da se mučim ponedeljkom ??? _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 05 vel 2013, 21:51 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda uto 05 vel 2013, 22:02 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sri 06 vel 2013, 00:06 | |
| A storm is blowing wild in my heart... a tornado...all winds are shouting calling you... I wish I was deaf! My lips sealed with your name, start my every sentence calling you! ...I wish I can seize my tongue!... ...I wish I can chain my heart... I wish this burning fire can stop!!! It is me trying to kill my heart... It is me trying to run ... not you!! ...I am holding the knife... Let me go there is no escape but die! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sri 06 vel 2013, 16:58 | |
| - honeybunny je napisao/la:
A storm is blowing wild in my heart... a tornado...all winds are shouting calling you... I wish I was deaf! My lips sealed with your name, start my every sentence calling you! ...I wish I can seize my tongue!... ...I wish I can chain my heart... I wish this burning fire can stop!!! It is me trying to kill my heart... It is me trying to run ... not you!! ...I am holding the knife... Let me go there is no escape but die!
[You must be registered and logged in to see this link.]
To recituje dok šeta po kiši... :ree2: Totalno zaljubljen. Pazi tekst: LET ME GO THERE IS NO ESCAPE BUT DIE! Nije valjda da naslućuje ružan kraj kao u Ezelu... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda sri 06 vel 2013, 21:30 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda čet 07 vel 2013, 17:20 | |
| - adan je napisao/la:
Maki!!!!!! Nemoooj....[You must be registered and logged in to see this image.] dobar smajlić! Ko se jednom opeče i na hladno duva.... narodna.... P.S. u svakom slučaju nećemo liti potoke suza. _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 10 vel 2013, 17:19 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda ned 10 vel 2013, 22:35 | |
| - Maki je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
A storm is blowing wild in my heart... a tornado...all winds are shouting calling you... I wish I was deaf! My lips sealed with your name, start my every sentence calling you! ...I wish I can seize my tongue!... ...I wish I can chain my heart... I wish this burning fire can stop!!! It is me trying to kill my heart... It is me trying to run ... not you!! ...I am holding the knife... Let me go there is no escape but die!
[You must be registered and logged in to see this link.]
Pazi tekst: LET ME GO THERE IS NO ESCAPE BUT DIE! Nije valjda da naslućuje ružan kraj kao u Ezelu... To recituje dok šeta po kiši... :ree2: Totalno zaljubljen. hgahahahahahhaha a zamıslı da tı go kazuva ova na uvo :ree2: :ree2: :ree2: :ree2: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 19:57 | |
| Ja gledam.. sve smo sličniji sebi... s pogledom punim ljubavi i divljenja prema dragoj.. [You must be registered and logged in to see this image.]..a ovako se skrivamo od pravog imena.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 11 vel 2013, 20:01; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 20:00 | |
| Meni sve zaštekalo! Vama? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 20:04 | |
| Meni nije.. sve OK..ovdje.. [You must be registered and logged in to see this link.]Mahirko zadovoljan presudom? Što je presudila? Nastavlja se, novi dokazi koje će uvažiti? Je li ovo bio priziv? [You must be registered and logged in to see this image.]Ali..tamo , u onom incidentu sa ženom i kćeri (?) ubijenoga, Mahirka su uslikali novinari.. kako će sad to... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 11 vel 2013, 20:15; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 20:11 | |
| - adan je napisao/la:
- Meni nije.. sve OK..ovdje..
[You must be registered and logged in to see this link.] Meni ništa.... :lutijena: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 20:16 | |
| Briga te, i tako je adančica raspoložena za prijenos uživo... Košarica Mahirku [You must be registered and logged in to see this image.]Utjeha i odlazak na put..a gleee!!! ... valiže!!!... [You must be registered and logged in to see this image.]Putujemo u Bolu... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 21:09 | |
| I meni sve zaštekalo..ne mrda.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 21:13 | |
| Mahirko ima prgavog brata.. jako prgavog... sve će .. [You must be registered and logged in to see this image.]A Turgut bi trebao znati, da je osveta ostavljene žene..jako moćna stvar.. [You must be registered and logged in to see this image.]Oh..ulazimo u zadnjih pola sata.. Feride je u Boli, iako pali njegovu fotku...i dalje plače za njim... i brzo gasi plamičak... Feride je neizlječiva...dobro došla u klub... Sad još da i Mahirko prestane šetkati po Istanbulu i gledati u Mjesec... čekamo da krene put Bole, inače će ga Turgut preduhitriti.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 21:45 | |
| I kad dođe u Bolu, ona mu otvori vrata...kraj epizode...... Ma daj....njih dvojca će u isto vrijeme doći. Ili još gore...Turgut prije Mahira.... Nije. Super. Još joj samo treba reći....sen seviyorum....i mogu krenuti u nove nevolje..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 22:10 | |
| Ne...Mahirko je stigao prvi..puno prije...ali ga je otpravila..i onda plače za njim... A on se smrzava u autu, a ja plačem za njim.. Onda ona popije čašu vina, za hrabrost...a on opet kuca... ona ga tjera...on je izvlači van..pa je moli..i grli.. i sav je yakisikli..ona ga tjera..on je moli.. oboje skoro plaču..a ja plačem jer ne znam koji su joj argumenti... na turskom zvuče jako vodnjikavi , jer Mahirko gazi sav svoj ponos.. moli..grli... a Tzrgut je sve bliže.. Sad su reklame, a preostalu sekundu serije( koju obično propustim ) ... sigurno će na tu scenu u sniježnoj noći, dok im para lipti iz usta... naletiti Turgut.. i spasiti Feride!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 22:11 | |
| Živce mi je pojela ova Feride.. [You must be registered and logged in to see this image.]Bolje da mi je štekalo do kraja... _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 22:18 | |
| Jest! Ja želim jedan normalan "the kiss" (mada bi ja radije da je Eysan tu ). Pričam gluposti ali zaslužile smo ga. A reklame!? Naši su male bebe prema ATV-u. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 22:24 | |
| I što??? Turgut nije stigao. Mahirko je rekao čarobnu riječ.. ašik...i Feride se okrene...milo se gledaju..on slegne ramenima: eto, rekao sam... a ona se okrene , tek toliko da vidi odjavnu špicu!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 22:27 | |
| - adan je napisao/la:
I što??? Turgut nije stigao.
Mahirko je rekao čarobnu riječ.. ašik...i Feride se okrene...milo se gledaju..on slegne ramenima: eto, rekao sam... a ona se okrene , tek toliko da vidi odjavnu špicu!!! Baš htjedoh pitati jel pao öpücük ( ), a ti mi lijepo opisala. Hvala! Zaštekalo mi, naravno, opet na kraju! Sad će njih iz prikrajka Turgut gledati i skrojiti osvetu! A Mahirko, stvarno, sve zgodniji. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 22:30 | |
| Šta joj je rekao u poslednjoj sceni? [You must be registered and logged in to see this image.]Gledala sam samo nju? A kako nam je Adančica prenela najbitnije događaje... U toku sam _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 22:52 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda pon 11 vel 2013, 22:53 | |
| - Maki je napisao/la:
- Šta joj je rekao u poslednjoj sceni?
[You must be registered and logged in to see this link.] Gledala sam samo nju? A kako nam je Adančica prenela najbitnije događaje... U toku sam Mene zanima što je drobio cijelo vrijeme .. skoro sam se smrzla s njima... kad je tek na kraju rekao ..ašik... to je sve što sam razumjela, samo sam napela uši i čekala " sevijoram te" ... a on kaže ašik... i onako, nevino, slegne ramenima, sramežljivo... Jako mi se sviđa kako Jablan donosi zaljubljenog Mahirmira. U Ezelu on voli, jako voli ...jednom bremenitom ljubavi .. težak je od osjećaja, i tako nam je živo donosi.. tu ljubav koja je neprolazna, neuništiva..koju ne može izbaciti iz sebe.. Mahirko je drugo.. on je , po prvi put u životu, zaljubljen..kao dječarac, kao duša ranjiva, sav je zanesen, zateleban, on čita poeziju, on gleda u mjesec i po mjesecu je pozdravlja... on voli kao Omer...prije nego su u njemu ubili tu mogućnost nevine zaljubljenosti i razigranosti.. Jablan je dobar glumac. I ima fizičke atribute :amra5: . _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 11 vel 2013, 22:57; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda | |
| |
|
| |
| Karadayi - epizoda po epizoda | |
|