| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 21:24 | |
| shvatam sada da nije dobro propuštati forum niti jedan jedini dan! Mnogo sam propustila u gradivu. Mislim onda kad je bilo najvrelije... Sad kupim mrvice... Uf... od magičnog pogleda na fotki koju je postavila Re nisam ni videla 2 dugmića :ree2: | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 21:34 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Evo prva fotkica malo uvećana:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Čemu god da se smije - dobro je.
Bitno da je raspoložen!
(Možda je shvatio da je dobra juha... ... :oo7: ) Nije ovo baš tako loša odevna kombinacija. Zamislite da je umesto džempera iz jakne provirivao Ezelov šal. Jedna stvar, samo jedna stvar i sve bi bilo mnogo lepše. I naravno bez brkova, sa "spuštenim šiškicama"... Može li i moja novogodišnja želja? ...Ima veze sa dobrom juhom | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 21:35 | |
| - Amra je napisao/la:
- A ha....a ja prvo mislila.....nova zurka....
Rekoh...ajme...šta sad.....kakva mu je nova zurka? Yoh, i ja sad tek skužila da ne misli na zuricu , nego na žurku!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 21:38 | |
| - Maki je napisao/la:
Nije ovo baš tako loša odevna kombinacija. Zamislite da je umesto džempera iz jakne provirivao Ezelov šal. Jedna stvar, samo jedna stvar i sve bi bilo mnogo lepše. I naravno bez brkova, sa "spuštenim šiškicama"... Može li i moja novogodišnja želja? ...Ima veze sa dobrom juhom
Koja jedna stvar? Šal? Ja se ne mogu oteti utisku da bi bio najboli- samo u šalu!!! Eh, sad, želje... na sunce s njima!! Bez srama!!! Može se i ponoviti!! Mi , na ovom forumu volimo ponavljanje !! Zna li se zašto???? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 21:46 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 21:59 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 22:01 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 22:01 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 22:02 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 22:03 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 22:26 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 22:47 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ma daj ti taj omaž....meni je Adančica naredila....ali kao što ranije rekoh....nemam spremljeno.....tako da imam prijedlog....kad ja napišem "čvrst" vi odmah popratite dokazom....
Evo ovako... pa da ide glasanje... može? Slika 1. [You must be registered and logged in to see this image.]... kakve ruke ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 22:49 | |
| Dajte koja god... samo daaaaaaajte više!!! Evo... ruhke...čvrste...muške.. [You must be registered and logged in to see this image.] - Re Alone je napisao/la:
Evo ovako... pa da ide glasanje... može?
Slika 1. [You must be registered and logged in to see this link.] ... kakve ruke ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 16 pro 2012, 22:52; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 22:50 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 22:50 | |
| Čvrst. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 22:53 | |
| Da čvrst!!! Malo je reći!!! A da je Muškiću oplesti i poslati....ili filcani, da ga ne grebe!!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 22:58 | |
| - adan je napisao/la:
Da čvrst!!! Malo je reći!!!
A da je Muškiću oplesti i poslati....ili filcani, da ga ne grebe!!!! Ja mogu oplesti al ne znam treću dimenziju....šteta (rado bih ju znala... ) _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 23:01 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 23:01 | |
| - Amra je napisao/la:
Ja mogu oplesti al ne znam treću dimenziju....šteta (rado bih ju znala... ) Tek sam sad vidjela da je prijedlog, za pod bor, već pao... Može, Amrićak, ti opleti... ...evo, ja , ja ću skoknuti do Istanbula i uzeti treću dimenziju detaljčićićića... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 23:04 | |
- Evo opet rukeee...
[You must be registered and logged in to see this link.] Oh..ah ..uh... rhuke... snažne... čvrste... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 23:06 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 23:08 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Ja mogu oplesti al ne znam treću dimenziju....šteta (rado bih ju znala... ) Tek sam sad vidjela da je prijedlog, za pod bor, već pao...
Može, Amrićak, ti opleti... ...evo, ja , ja ću skoknuti do Istanbula i uzeti treću dimenziju detaljčićićića... Dobro....čekam dok se vratiš s znanjem.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 23:09 | |
| Koja šteta bi bila da se nismo ispravili i da su nam šake kao precima....u ravnini koljena... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 23:09 | |
Rukeeeeee [You must be registered and logged in to see this link.] Rheeeeeeeeeee... [You must be registered and logged in to see this image.]Ja zapela na tri botuna... Amričak samo ti pleti, treba veliikiii, da stignemo do blagdana... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 16 pro 2012, 23:12; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 23:11 | |
| Ma kako samo vidite botune? Kad god ih spomenete ja se vratim na sliku i mislim si...kako ja nisam vidjela te botune kad su njima tako upečatljivi! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|