| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 14 pro 2012, 17:28 | |
| Kikeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... mijenjaš li sličice? Evo ti ova...za ovu gore , od Reeeeeeeeeeeeee !!!! Dobijeeeš i slikuuuu i piivuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Može li , Kikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ???? Moilim teeeeeeeeeeeeeee?? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 14 pro 2012, 17:32 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 14 pro 2012, 19:52 | |
| - Re Alone je napisao/la:
Možda našoj Kiki ova njuškica bude dovoljna [You must be registered and logged in to see this link.]
... opet ima enlarge ... Joj...kako kaže Kike....boli....boli.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 15 pro 2012, 14:30 | |
| .... boli ...... boli ....... .... blago sretnici koja ga ......... i još ako ga uspije zadržati ....... | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 15 pro 2012, 23:28 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 15 pro 2012, 23:35; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 15 pro 2012, 23:31 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 15 pro 2012, 23:41 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
sinoć To je to!!! To je to o čemu pričamo.. [You must be registered and logged in to see this image.]Nešto nam je Muškić, u zadnje vrijeme često zasmijan!! Noć, umoran od snimanja, ali šarmantan, sexi i u očajnoj jakni. Opet se dokopao svojih plavih bragešica , oh, ah , uh .. baš ih voli ! Ne straši novinare brčinama, ne tjera dušmane. Osmijeh od -do, reći će koliko i što želi i korakom lakim otići u mrak! Nema nervoze, napetosti, urlanja... nema oneuzkojujebiopotpunasuprotnost!! yes Snimano pri odlasku sa seta? Kao da se vide kulise, je li? I neće se valjda sad 675347815498345036p23 godina ukazivati u ovoj jakni? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 15 pro 2012, 23:50 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI sub 15 pro 2012, 23:55 | |
| Stvarno mu treba stilist. Ili možda ne? Kaže da nema svoj, a u stvari ima i grozan mu je. Kao da otvori ormar i kaže: hajmo vidjeti koje su mi hlače najgore i koja je moja najružnija jakna?....I to onda obuče! Kao da nisu dovoljni brkovi! Onda još i ovakva obleka! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 00:04 | |
| Ma cakan je bez obzira na jaknu. Nije opterećen, ja mu ne zamjeram. :ree2: Baš mi ga je drago vidjeti ovakvog sretnog. Naša njuškica. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 00:12 | |
| Bragešice su mi simpa..djeluju mekane, udobne... Jakna je grozomorna, sa ova dva botuna! Ali moram priznati ..konačno je kratka!!! Otvara sve vidikovce!! Samo da nam se Muškić ne prehladi!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 00:29 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 00:42 | |
| wooowww nov fotkice! Eh, kako ste sebične, niko brzojav da pošalje... ništa... Al' neka je on nama nasmijan!!! yes yes Volim to da vidim pa ha. Super. Lijepa vijest (a i slika) pred počinak. _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 00:51 | |
| Evo prva fotkica malo uvećana: [You must be registered and logged in to see this image.]Čemu god da se smije - dobro je. Bitno da je raspoložen! (Možda je shvatio da je dobra juha... ... :oo7: ) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 00:58 | |
| ...hvala SNOBiću... ...nasmijan...sretan...neopterećen... ...takvog smo ga čekale...koliko dugo??????? ...u svakom slučaju predugo!!!!!! ...znamo da se ne zna obući... ...jer njegova loša izdanja, bila su i jesu preučestala da bi bila iznimke ili loš dan... ...ali svejedno... ...i ne...nije to majičica sa indijancem... - adan je napisao/la:
- Bragešice su mi simpa..djeluju mekane, udobne...
Jakna je grozomorna, sa ova dva botuna!
Ali moram priznati ..konačno je kratka!!! Otvara sve vidikovce!!
Samo da nam se Muškić ne prehladi!![You must be registered and logged in to see this image.] ...upravo tako adančice!!!!!! ...doći će i ljeto...samo nek se navikava na kratko!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 01:41 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 01:46 | |
| Evo nešto za napasanje očiju. Enlarge samo za one s dobrim [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; ned 16 pro 2012, 01:49; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 01:49 | |
- Evo nešto za napasanje očiju.
Enlarge samo za one s dobrim
[You must be registered and logged in to see this link.] Majko mila... ... ...ja se danas ne mogu odmaknuti od dva botuna.. [You must be registered and logged in to see this image.]... takva mi je sudbina!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 01:55 | |
| Da ponovim..... Majko mila.... ... Al neću o botunima..... Dakle....majko mila.....: ...koji pogled i..........koliko dlaka.... Edit: kad stisnem enlarge, mislim da bi za izvuć se otud trebala planinarska oprema.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 02:17 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 02:22 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 02:30 | |
- Evo nešto za napasanje očiju.
Enlarge samo za one s dobrim [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.] ...iz mene ne izlaze riječi... ...samo nešto totalno neartikulirano... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 08:49 | |
| Merhabalar :))))))) sme bile na zabava ZURKA ZURKA yes yes yes [You must be registered and logged in to see this image.]KAÇIŞ PLANLARI iŞE YARAMADI House Cafe ortaklarından Serhat Demirel ve Derin Mermerci, önceki akşam ‘kışa merhaba’ partisi verd Partiye katılanlar, çıkışta gazetecilere yakalanmamak için türlü oyun oynadı. Beyoğlu’ndaki tarihi Mısır Apartmanı’nda verilen partiye pek çok ünlü isim katıldı. Kenan İmirzalıoğlu, Rıza Kocağoğlu, Hande Ataizi, Sezai Taşkent, Mahsun Kırmızıgül, Yağmur Ünal ve Mermerci’nin eski sevgilisi Tolga Egemen, saat 21.00’de başlayan, 03.00’e kadar süren gecede eğlendi. Derin Mermerci-Kaan Urgancıoğlu çifti, partide tanışmalarının üçüncü ayını da kutladı. Mekân çıkında basın mensuplarına yakalanmamak için yarışan ünlüler, plan üstüne plan yaptı. Yabancı arkadaşlarıyla partiyi terk eden Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, kapıda gazetecileri görünce geriye döndü. Dakikalarca içeride oturan Ünal’ı çıkışta arkadaşları kamufle etmeye çalıştı. Mahsun Kırmızıgül’se mekândan çıkmadan önce yardımcısını kapıya göndererek etrafta basın mensubu olup olmadığını kontrol ettirdi. Bir süre sonra geceden ayrılan Kırmızıgül, etrafına arkadaşlarından bir duvar ördü. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 18:08 | |
| A ha....a ja prvo mislila.....nova zurka.... Rekoh...ajme...šta sad.....kakva mu je nova zurka? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 16 pro 2012, 18:09 | |
| Ree....stalno se vraćam na onaj tvoj post......uffffff Nemoj tako....uznemiriš nas.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|