| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 15 stu 2012, 23:40 | |
| Amričak me asocirala ... nastavljam niz.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 15 stu 2012, 23:44 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 15 stu 2012, 23:45 | |
| - adan je napisao/la:
Amričak me asocirala ... nastavljam niz..
[You must be registered and logged in to see this link.] Nevjerojatno...i ovako je.... :ree2: Samo da napomenem....ne slinim....konstatiram.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 15 stu 2012, 23:45 | |
| Nego.. Reee ... je li on ovo ima flekastu šuljicu ...ili si ti nepažljivo slinila... [You must be registered and logged in to see this image.][/img] Ako ti treba... [You must be registered and logged in to see this image.] ... za komp... tek si ga popravila... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 15 stu 2012, 23:47 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 15 stu 2012, 23:48 | |
| ...čudo jedno da ti pogled pade baš na košuljicu ...mislila sam da si zapela na napetim žilicama... na rukama ... ...Znoji se... evo i po stomaku... mukica... to smo gradivo već utvrdili (tj. utvrdile da se ne shvatimo pogrešno ) _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 15 stu 2012, 23:51 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Prije nego što prijeđete na pravog komada....
[You must be registered and logged in to see this link.] Mislim da je samo nju iskreno i potpuno volio. Teško da će se to desiti s nekom drugom.
Ali da ne padamo u depru, ima kandidatkinja, ima... To nije Zeynep, nego Zeynep . Da budem jasnija, to je prva Z. s kojom je bio godinu dana i s kojom je glumio u Deli Yurek. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 15 stu 2012, 23:52 | |
| yes ..oborile smo rekord ... ... tri ponavljanja na jednoj stranici , jedne te iste fotkice ... .. ove... [You must be registered and logged in to see this image.]... trudimo se.... Kao admin, moram vas pohvaliti u dosljednosti poštivanja pravila naše kuće. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 15 stu 2012, 23:54 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 15 stu 2012, 23:58 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| - Amra je napisao/la:
Nevjerojatno...i ovako je.... :ree2: Samo da napomenem....ne slinim....konstatiram.... Ne.. ne...di ... bi... ti... to ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI čet 15 stu 2012, 23:59 | |
Zadnja promjena: Amra; pet 16 stu 2012, 00:02; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 16 stu 2012, 00:01 | |
| - Tessa je napisao/la:
Pa kad tako dobro izgleda na ovoj slici. Na kojoj? Ovoj...?? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 16 stu 2012, 00:15; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 16 stu 2012, 00:05 | |
| Ja sam u drugom filmu...zašto stalno postate ovuuuuuuuuuuuu slikucu.......? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 16 stu 2012, 00:07 | |
| Imam osjećaj da sličica blago prelazi u avatar svih ... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 16 stu 2012, 00:09 | |
Zadnja promjena: Amra; pet 16 stu 2012, 00:13; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 16 stu 2012, 00:11 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ja sam u drugom filmu...zašto stalno postate ovuuuuuuuuuuuu slikucu.......?
[You must be registered and logged in to see this link.] Ne želimo stavljati neke druge fotke, kako tebe ne bi dovele u iskušenje , da prekršiš princip.... Stoga postamo ovuhuhuhu.. [You must be registered and logged in to see this image.].. .. jer znamo da na nju nećeš sliniti... :ree2: .. samo konstatirati... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 16 stu 2012, 00:14 | |
| Onda konstatiram još i ovu koju je Ree isto već iskonstatirala... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 16 stu 2012, 00:16 | |
| Ajmo konstatirati i da su ga malo izretuširali.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 16 stu 2012, 00:17 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Imam osjećaj da sličica blago prelazi u avatar svih ...
Koja sličica?? Ova..???? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 16 stu 2012, 00:17 | |
| Gledam te sličice po net-u i konstatiram .....da ga mi (vi) nismo toliko eksploatirale ne bi ga ni bilo tuda..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 16 stu 2012, 00:19 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ajmo konstatirati i da su ga malo izretuširali....
[You must be registered and logged in to see this link.] Samo neka ne diraju ... detaljčićićić...… [You must be registered and logged in to see this image.].. neka sve ostane prirodno... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 16 stu 2012, 00:25 | |
| Palac.....prvi put........palac......drugi put......(sudjelovala sam nedavno na jednoj licitaciji).... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pet 16 stu 2012, 00:29 | |
| Dok Amričak ...konstatira i licitira ... - Amra je napisao/la:
- Palac....očevid....
[You must be registered and logged in to see this link.] Adančica prvi put ... - Amra je napisao/la:
- Palac.....prvi put........palac......drugi put......(sudjelovala sam nedavno na jednoj licitaciji)...
[You must be registered and logged in to see this link.] Adančica drugi put .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|