| Fotografije 3 KI | |
|
+14bes ni Pesimisticna kikule81 The Queen Snupika enny melodija Leona honeybunny d.i.n.a. Re Alone adan Amra Tessa 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 02:14 | |
| ..aha..jako su pristojne.. Evo tebi Amričak jedna minijatura, pa je švercaj ispod kušina... [You must be registered and logged in to see this image.]...nine - nane...... [You must be registered and logged in to see this image.]Edit: Hvala!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 04 stu 2012, 02:18; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 02:16 | |
| - adan je napisao/la:
..aha..jako su pristojne..
Evo tebi Amričak jedna minijatura, pa je švercaj ispod kušina...
[You must be registered and logged in to see this link.] Hvala, budem ...ovaj vikend može i velika.......sama sam ovaj vikend... I tebi sam u prijašnji post stavila nešto..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 02:18 | |
| Ma da....ja mislila da spavaju....evo ih prijavile se....namirišale da mi tu nešto dijelimo za ispod kušina.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 11:09 | |
| :oo7: još spavaju... ... Za budne pitanje: jesmo imali ovu sličicu? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 11:31 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 11:48 | |
| - Re Alone je napisao/la:
O čemu ovo...
[You must be registered and logged in to see this link.]
...koliko sam shvatila...taj lik (Ferzan Özpetek porijeklom Talijan koji živi u Turskoj) želi dati glavne uloge u novom filmu Kivancu i Ljepotančiću... ...zašto? ...zato što ih Talijani žele vidjeti skupa!!!! ...možda sam potpuno fulala prijevod...ali za to krivim GT!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 12:13 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...koliko sam shvatila...taj lik (Ferzan Özpetek porijeklom Talijan koji živi u Turskoj) želi dati glavne uloge u novom filmu Kivancu i Ljepotančiću... ...zašto? ...zato što ih Talijani žele vidjeti skupa!!!!
...možda sam potpuno fulala prijevod...ali za to krivim GT!!!!! .. dobhar avatar... dobhar.. kome ide bacio? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 12:26 | |
| - adan je napisao/la:
.. dobhar avatar... dobhar.. kome ide bacio? ...sve ste se sinoć počastile... ...a meni ništa... ...ali sam zato dobila utješnu nagradu!!!!! ...meni ide...taj je kissić moj!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 13:24 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 14:37 | |
| - adan je napisao/la:
Baš smo brezobrazne..
Zato, evo ti sada..samo tebi.. ....malo Pepsi boya ...
[You must be registered and logged in to see this link.] ...hvala... ...nije da se žalim...ali dobila sam cenzurirane fotke... ...na onoj prvoj su neka slova kojima tamo NIJE MJESTO!!!!!!!!! _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 14:55 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- :oo7: još spavaju...
... Za budne pitanje: jesmo imali ovu sličicu?
[You must be registered and logged in to see this link.] ...jučer ... .. nanala si na satu... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 14:58 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 15:08 | |
...hvala...
...nije da se žalim...ali dobila sam cenzurirane fotke... ...na onoj prvoj su neka slova kojima tamo NIJE MJESTO!!!!!!!!! ... znala sam, ali nije bilo druge mogućnosti ... ... evo, Pepsi bez cenzure... [You must be registered and logged in to see this image.].. ha, yesam te ... kliknula si enlarge ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 15:15 | |
| - adan je napisao/la:
... znala sam, ali nije bilo druge mogućnosti ...
... evo, Pepsi bez cenzure...
[You must be registered and logged in to see this image.]
.. ha, yesam te ... kliknula si enlarge ... ...mislila si ako prođe...prođe... ...sad je to prava fotka... yes ...-enlarge...enlarge... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 15:16 | |
| - Amra je napisao/la:
Točno....ali.....vidiš kako je majca strateški zataknuta iza kopče remena. Nije to slučajno... ...je da...ali onda ta slova... ...još da je jedan red... ...ali nije mi jasno što su imali toliko pisati!!!!! ..pravila nagradne igre? ...bilo bi im oprošteno jedino ako je glavna nagrada bila ono cenzano!!!!!! ...ali nije... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 17:01 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 21:10 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 22:50 | |
| A gdje nam je nestala Dinko??? Fali li koja fotka? Dinko zdimila sa jednom, pa sad negdje na samo ... [You must be registered and logged in to see this image.]Tko ono voli ... mlađahnije izdanje ..ili samo čupavije... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 23:04 | |
| - adan je napisao/la:
A gdje nam je nestala Dinko???
Fali li koja fotka? Dinko zdimila sa jednom, pa sad negdje na samo ...[You must be registered and logged in to see this image.]
Tko ono voli ... mlađahnije izdanje ..ili samo čupavije...
[You must be registered and logged in to see this link.] Ja si ovako zamišljam: -da sam mlađa (skrooooz...ono dvadesetak) birala bih ovog mlađahnog....iako...da mi je stao na put stariji...nisam sigurna što bih.... -sada naravno, definitivno stariji.... ali.....slikice je lijepo gledati ove i one.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 23:35 | |
Zadnja promjena: adan; ned 04 stu 2012, 23:52; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 23:50 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI ned 04 stu 2012, 23:52 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 05 stu 2012, 00:31 | |
| ... adančice...hvala za poklončić... :ree2: - Amra je napisao/la:
Pazi sad ovo.. za kraj....postavljena kao da je on...ne bih rekla...a opet...kad pogledam desnu podlakticu i kosu otraga, oblik glave.....hmmm.... [You must be registered and logged in to see this image.]
....obećala sam tenbisice kad ih nađem... ...meni se čini da je to to... [You must be registered and logged in to see this image.] ...na žalost nemamo ih odozada... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 05 stu 2012, 00:46 | |
| ... Amričak...poklončić za 2000. post!!!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI pon 05 stu 2012, 01:06 | |
...adančice...hvala za poklončić... :ree2:
....obećala sam tenbisice kad ih nađem... ...meni se čini da je to to... [You must be registered and logged in to see this link.]
...na žalost nemamo ih odozada... .. meni se ne čini..one gore mi ipak izgledaju manje tenisice , više nekakve sportske cipele..a ovo dolje su klasične , glomazne užasne tenisice... Jesmo li definirali grad? Amričak, čestitam.. sustižeš me...poklončić za prigodu .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 3 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 3 KI | |
|